Вижте видеото на GWAR с Lzzy Hale "The Cutter"

20 окт 2022, 08:38 ч. 398 / 5 0
пред./следв.

   Американските "рок чудовища" GWAR издадоха "амбициозния" си нов албум "The New Dark Ages" на 3 юни на CD и дигитално и на 16 септември на винил и аудиокасети.

   Една от песните в творбата е "The Cutter", в която специален гост е фронтдамата на HALESTORM Lzzy Hale. Чрез връзката по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към парчето. Видеото е с възрастово ограничение и ще го видите, ако сте влезли в профила си в "Google" и отговаряте на условията. Клипът е режисиран от студиото "MyGoodEye". 

 

 

lzzy hale, gwar

още за:

GwarLzzy Hale


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".