Вижте видеото на INSANE с Цена Коев "You Are the Key"

2 яну 2022, 09:04 ч. 964 / 10 0
пред./следв.

   След около година пауза в навечерието на 2022 г. група INSANE (Цецо Анастасов - вокали, Николай Ганчев - китара, Николай Хараламбиев - бас и вокали и Валентин Икономов - ударни) се завръщат с нова песен и видео. Парчето се казва "You Are The Key" и в него специален гост е певицата Цена Коев. Музиката е на Николай Ганчев, текстът на Живко Коев, микс и мастеринг - Николай Хараламбиев.

   Видеото е дело отново на Николай Ганчев ("Ko-Clip Video Production"). Цена и Живко Коеви са познати лица и то не само в България. Двамата са част от проекта "Vivaldi Metal Project", с който обикалят редица страни в Европа, включително и България. Освен традиционно замесените, за реализацията на тази песен помагат барабанистът на Ку-Ку Бенд, Венелин Венков, като консултант по звука и пианистът на Русенската група ФАВОРИТ - Красимир Дяков.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".