Вижте видеото на проекта BALKONA BOYS "Цар без корона"

6 апр 2020, 14:12 ч. 708 / 5 9
пред./следв.

   Мнозина родни музиканти се обединиха в общ "карантинен" проект, наречен BALKONA BOYS. Насред пандемията от коронавируса COVID-19, заедно със свои близки, те са заснели в домашна обстановка и смесили песента и видеото "Цар без корона". Може да го гледате онлайн по-долу. Ето какво споделя едни от авторите на проекта Цветомир Иванов (NO CLEAR SKY):

Понеже сме под карантина и у дома, с мои съграждани от Тетевен, но живеещи в различни градове направихме една позитивна песен наречена "Цар без Corona". В проекта участват Калин Гайтанджиев (вокали, от Отряд 13, София) и Момчил Грозев (БАС, от Соулкор, Бургас). Заснехме клип към парчето от балконите (предимно) и в него се включиха десетки наши приятели с аматьорски видеа от балконите за да стане по колоритно. Всичко стана изключително органично и непринудено.

Песента е скейт пънк, но има и траш елементи. Изключително позитивна и тематична. Просто искахме да позарадваме хората по време на тази криза.

 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 6.04.2020 22:48:02 отговори + 3 2
Забавно е, кво сте се вкиселили всички... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трайчо 6.04.2020 22:37:36 отговори + 3 4
Коментара ми щеше да е изключително положителен, но после прочетох коментарите. Странно как такова готино парче, което ме върна в годините когато слушах NOFX, когато Green Day още не бяха изсвирили Баскет Кейс по МТВ, може да бъде толкова лековато дискриминирано чрез политизиране. Не е правилно според мен, но това си е само мое мнение.
Клипа е пародия, но предполагам че е умишлено и в съответствие с текста, който хората, които са написали коментар очевидно не са разбрали!
Евала. Парчето е Бомба!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уак Заилд 6.04.2020 22:10:00 отговори + 1 1
лелее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дая 6.04.2020 15:49:06 отговори + 4 0
Браво!Върнахте ме в младостта!Дерзайте!



Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петроханко Брат 6.04.2020 15:19:45 отговори + 5 2
Чудесно. Чакаме продължението "Генерал без пагони" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Кире 6.04.2020 14:27:23 отговори + 5 8
Набори, с предложеното от Вас положението става още по-безнадеждно ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

На баба ти хвърчилото. 6.04.2020 15:45:02 + 2 2
Заповядай, да се излекуваш от клипа по-горе. https://www.youtube.com/watch?v=XbYzMINUNK8 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 7.04.2020 13:05:43 + 1 0
Заповядвам активно лечение и превенция на бездарието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 6.04.2020 14:25:30 отговори + 13 5
В чести случаи на изолация хората изперкват и правят глупости... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".