Вижте заснетото в Киев видео на WITHIN TEMPTATION "A Fool's Parade"

11 апр 2024, 20:25 ч. 471 5
пред./следв.

   Преди няколко дни нидерландските симфометъли WITHIN TEMPTATION издадоха сингъла "A Fool's Parade", с който изразяват силната си подкрепа към Украйна в борбата ѝ срещу рашистктите окупатори. Специален гост в парчето е украинският продуцент и вокалист Alex Yarmak. Всички приходи от композицията ще бъдат дарявани на фондацията "Music Saves UA", докато войната продължава. Песента осъжда лъжливите и измамни действия на Русия, свързани с агресията ѝ в Украйна.

   По-долу може да гледате онлайн и официалния видеоклип към "A Fool's Parade". Кадрите са заснети в столицата на Украйна Киев, която "втората армия в света" (а всъщност втора в Украйна) планираше да превземе за няколко дни. Днес е 778-ият ден от войната, като Путлеровата тоталитарна държава е окупирала между 15-20% от източната и южна част на Украйна.

 

sharon den adel in kiiv



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


wtf 13.04.2024 14:23:27 отговори + 13 10
Слава на Украйна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 12.04.2024 10:35:33 отговори + 20 13
Направи ми впечатление от графиката за подкрепата на Путин в ЕС, че на холандците числото беше толкова малко, че не се показваше. За разлика от нашите "велики" 37%. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MXC 13.04.2024 11:21:59 + 14 10
Тези 37% са електората на БСП Възраждане ИТН Левицата и прочие маргинали мнозинството българи сме евроатлантици Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 13.04.2024 18:19:55 + 8 6
Е, то 37% са малцинство, ама...

Имам близки, които живеят в провинцията. Като хвръкна да им ида на гости там, ми иде да се гръмна, като видя сергии, където се продават руски знамена. Дисонансът ми влияе странно - в моето обкръжение поддръжници на Путин, които да се афишират като такива, почти няма, а после виждам това и...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сикорски 12.04.2024 09:15:11 отговори + 24 16
Слава на Украйна!
Слава на героите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".