Вижте жестомимичните видеоклипове на METALLICA към всички песни от "72 Seasons"

25 апр 2023, 20:38 ч. 506 / 9 0
пред./следв.

   Когато банда като METALLICA провежда благотворителни и др. кампании, прави маркетингови ходове и комерсиални акции, няма съмнение че всяко нейно действие може да бъде разглеждано под различни ъгли. Няма съмнение и че точните мотиви на музикантите не винаги могат да бъдат разкрити.

   15 април е обявен за Ден на Американския жестомимичен език (АЖЕ). Днес, 25 април, METALLICA са първата голяма метъл група, която пуска видеоклипове към всички песни от новия си албум с превод на жестомимичния език на своята страна. "72 Seasons" излезе на 14 април. Постепенно до 21-во число на месеца всички композиции от творбата се сдобиха с официални клипове. Сега вече те са достъпни и до хората лишени от слух и говор. Може да гледате всички видеа чрез плейлиста в плейъра по-долу.

   Както ви съобщихме, "72 Seasons" реализира 146 000 еквивалентни бройки (физически плюс дигитални и стрийминг) за първата седмица след появата си на музикалния пазар в САЩ и зае 2-ра позиция в Топ 200 на "Billboard".

 

metallica asl videos 72 seasons

още за:

Metallica


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".