Водка с екстракт от женско биле - част от изискванията на ENSIFERUM за концерта на 13 април

7 апр 2016, 16:46 ч. 831 / 10 3
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

На сцената на столичния клуб Mixtape 5 на 13 април ще се качат култовите финландци ENSIFERUM, подгрявани от симфоничната дет перла на Италия FLESHGOD APOCALYPSE и датчаните HEIDRA.

Организаторите от АРТ БГ разкриват част от изискванията на групите за шоуто на 13 април в Mixtape 5

40-членната метъл армия, която пристига за концерта в София, са единодушни, че шкембе чорбата трябва да е част от менюто по време на престоя им в България.

Оставайки верни на родния финландски вкус, в бекстейджа на клуба ще се вдигат наздравици  с водка Koskenkorva с вкус на лакрици (екстракт от билката женско биле). Водката е с десетилетна история и е най-популярната и продавана водка във Финландия.

Напомняме, че почерпка има и за феновете, закупили билети от 10 януари до концерта - по питие от бара в Mixtape 5. Почерпката важи само за билетите, закупени на предварителна продажба.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim (поръчай онлайн).

 

ensi-tour



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 8.04.2016 13:36:43 отговори + 1 0
Пил съм я - не е нещо особено. Тази с лакриците е по-скоро като ликьор. Ползват я за шотове и после се наливат с бири. На вкус е като Ягермайстер. Не става да се запиеш с нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метал73 7.04.2016 18:52:46 отговори + 4 1
А юнашко мляко........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 7.04.2016 17:20:29 отговори + 1 3
Жълти сте, жълти сте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".