VOIVOD с нов лайв албум през ноември, вижте изпълнението на "The Lost Machine"

2 окт 2020, 16:35 ч. 541 / 5 1
пред./следв.

   Канадските метъл пионери VOIVOD ще издадат концертния албум "Lost Machine - Live" на 27 ноември чрез "Century Media Records".

   Дискът с времетраене 74 минути ще съдържа лайв изпълнения на 13 песни и ще се предлага както на компактдиск, така и на двоен винил в различни формати. По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и видео с изпълнение на едно от парчетата - "The Lost Machine". Траклист:

01. Post Society
02. Psychic Vacuum
03. Obsolete Beings
04. The Prow
05. Iconspiracy
06. Into My Hypercube
07. The End Of Dormancy
08. Overreaction
09. Always Moving
10. Fall
11. The Lost Machine
12. Astronomy Domine
13. Voivod

 

 

 

voivod

още за:

Voivod


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 3.10.2020 20:15:44 отговори + 3 0
Уникална група и адски иновативна.Винаги съм бил възхитен от техните експерименти.За мен са култова банда....Мисля си само,че е малко подценена.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".