VOIVOD ще завършат записите за новия си албум през декември

2 ное 2005, 11:59 ч. 274 / 9 2
пред./следв.
Басистът Jason "Jasonic" Newsted (екс-METALLICA) е завършил партиите си за новия албум на VOIVOD. Вокалистът Denis "Snake" Belanger и барабанистът Michel "Away" Lanegvin ще влязат в студио през декември с продуцента Glen Robinson (ANNIHILATOR, NASHVILLE PUSSY), за да довършат записите за предстоящата творба, която се очаква в началото на 2006-а от "The End Records".

   В други новини, Langevin сканира стотици рисунски за своята книга, която се очаква също в началото на следващата година. Тя ще включва 300 черно-бели и 50 цветни рисунки. Също така Away работи и по следващото DVD на групата "DVOD-2".

   Китаристът на VOIVOD Denis "Piggy" D'Amour почина на 26 август поради усложнения след заболяване от рак. Останалите членове на бандата обявиха, че ще завършат 14-ия албум на VOIVOD в чест на Piggy, който е записал своите партии преди смъртта си.

още за:

Voivod


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dr_Benway 2.11.2005 17:20:56 отговори + 0 0
чекаме, чекаме, ей на, седим с Джей Ти, цакаме сварка и чекаме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

J.T. 2.11.2005 14:29:24 отговори + 0 0
Oчаквам златна лебедова песен... =) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".