Вокалистът LG Petrov е диагностициран с рак и започва химиотерапия

9 авг 2020, 17:24 ч. 1441 / 10 2
пред./следв.

   От лагера на шведските детметъли ENTOMBED A.D. съобщават тревожна новина. Фронтменът на бандата LG Petrov е бил диагностициран с рак.

   Естествето и стадият на коварната болест не се съобщават, но музикантът вече е започнал курс по химиотерапия. Колегите му изказват своята подкрепа и се надяват, че певецът ще съумее да се пребори с тумора.

  Самият певец коментира на страницата в "GoFundMe", чрез която набира средства за справяне с болестта, че ракът е "нелечим" и не може да бъде отстранен. Това, което се опитват да постигнат лекарите чрез химиотерапията, е да контролират растежа на тумора.

 

LG Pertov



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 10.08.2020 20:29:40 отговори + 3 0
Много тъжно.Уникален музикант и ЧОВЕК.Още помня какъв разбиваш концерт направиха ENTOMBED A.D.@GRAVE.Един от най-искрените на които съм бил.А и LARS колко весело фиркан беше.Той е фен и пее за фенове.Никога няма да забравя как след края на разбиването дойде при нас феновете и се снима с нас и раздава автографи.Той има един от най-разпознаваемите гласове в метъл музиката....Един абразивен и адски мощен....Ще се оправи,рано му е....толкова зими има пред себе си....Тъжно е,но силата е с него.....Горе рогата и напред LARS.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 10.08.2020 07:58:43 отговори + 10 0
Лоша работа, дано се оправи Ларс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".