Вокалистът Mark Huff напуска QUIET RIOT

12 яну 2012, 19:08 ч. 249 / 3 4
пред./следв.
След малко повече от година с новия си вокалист Mark Huff (на снимката - долу в дясно), възродената 80-арска банда QUIET RIOT се разделя с певеца. Той зае мястото на починалия от свръхдоза Kevin Dubrow през септември 2010-а. За предстоящите си няколко концерта QUIET RIOT ще се възползват от услугите на Keith St. John (екс-MONTROSE).


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 27.01.2012 18:03:34 отговори + 0 0
уаро - прав си Без Кевин не е същата група Rudy - пич ти или не си слушал Qiuet или не се съвсем наред .. Албума с Пол /who the f.../ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rudy 14.01.2012 13:18:34 отговори + 0 0
Много харесвам Кевин (лека му пръст, но гласът му е жив), но най-хубавия им албум е едноименния с Пол Шортино. А Марк Хъф трябва да се подложи на мозъчна операция и може би поради това е смяната... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ицо 14.01.2012 02:47:56 отговори + 0 0
Ами в момента само барабаниста е от оригиналния състав и е все едно "кавър група", а и групата става популярна с кавър все пак чак с третия си албум ... А за Randy Rhoads се чува чак като отива при Оzzy. Иначе първите 4 албума (до Condition Critical) са супер за времето си. След това ... губят 80-тарския си чар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yapo 12.01.2012 19:21:25 отговори + 0 0
Тази формация на групата нещо ми е странна! Без покойния вокал Кевин и китариста Карлос Кавасо, който понастоящем е в Рат, групата би трябвало да е с друго име.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".