Вокалистът на AS I LAY DYING осиновява етиопче, пропускат концерти

17 мар 2009, 21:25 ч. 182 / 2 5
пред./следв.
AS I LAY DYING разпространиха информация, в която се казва, че групата ще пропусне първите пет концерта от турнето си с LAMB OF GOD в Северна Америка. Причината за това е, че вокалистът на AILD Tim Lambesis най-накрая е получил зелена светлина в опита си, продължил повече от една година, да осинови дете от Етиопия.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Slipaway 18.03.2009 16:01:58 отговори + 0 0
Tim за пореден път доказва колко велик е не само като музикант, а и като човек. Тези, които са запознати по-детайлно с нещата, които прави или са чели блога му, би трябвало да ме разберат. Малко съвременни музиканти (или "артисти" като цяло) са успели толкова много да изградят такъв велик и непоклатим образ в очите ми. Не, че моето мнение има голямо значение де, той може и да се друса знае ли някой хахахаха ;p Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 18.03.2009 08:42:43 отговори + 0 0
браво на човека.нека музиката изразява това което мислиме и чувстваме а не да ни прави уроди както си мисли първия анонимен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.03.2009 03:05:44 отговори + 0 0
И на мен ми е интересно кво толкова е смешно. Това като се дере на микрофона сигурно значи че има право само да друса и на ш*ба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dusty 17.03.2009 23:35:57 отговори + 0 0
и кое е толкова смешно??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.03.2009 22:16:57 отговори + 0 0
xa-xa-xa Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".