Вокалистът на HYPERBOREA напуска групата, търси се заместник

27 сеп 2009, 17:19 ч. 1104 / 8 68
пред./следв.
Промените в състава на родните детметъли HYPERBOREA достигнаха точка, която е възможно да промени в голяма степен облика на групата. Дългогодишният им вокалист Киро е решил да се раздели с бандата "поради лични причини". Останалите момчета търсят активно негов заместник, като той трябва да "Е посветен на дет метъла, има съответните гласови данни, намерение за сериозна дейност и притежава или е на път към магазина за съответното оборудване". Желаещите могат да пишат на имейла на групата hyperborea@gbg.bg.

още за:

Hyperborea


Коментари   (68)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


THE CHILD OF DEVIL 21.10.2009 13:49:33 отговори + 0 0
..... ще има вокал но не сащият като Киро ... ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

THE CHILD OF DEVIL 21.10.2009 13:48:17 отговори + 0 0
аууу много далги коментари уе ...xD а иначе няма да има нов вокал киро си беше най - добрия ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 19.10.2009 18:31:59 отговори + 0 1
Да очакваме ли нов проект на Киро или това е скъсване изобщо с музиката от негова страна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dolly 18.10.2009 02:04:04 отговори + 0 0
това което прочетох в коментарите .... не намерих много коментари в които да пише, и да се споделя групата с колко труд е направена, и докъде са стигнали ? Никой ли, не се замисля? Долните коментари са много цветни. Ще си запазя мнението ми за мене ;xx Само ще кажа че тази група е ценя много : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Месси 8.10.2009 09:57:23 отговори + 0 0
Дано наистина да кацнат в България,пък даже и да не е в София ще го преживееме)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


akne_and_komedons 7.10.2009 14:44:05 отговори + 0 0
До Всички мозъци отдолЕ:
абе ако идвахте толкова хора на концерти колкото седите на пъпчасалите си гъзове да правите сеира щяхме да имаме по силна сцена от Флорида бе умове...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2009 19:38:50 отговори + 0 0
И аз подкрепям човека от Клеймор - ако човек уважава себе си, няма да си прави труда да се излага и да отговаря на грубите нападки с още по-груби изказвания, перене на мускули и сипене на обиди.

Все пак това е музика, вие сте музиканти и творите нещо хубаво, защо се принизявате на нивото на тези, които най-злобно ви обиждат? Трябва да сте над тия неща, а на тия, които много 'разбират', не трябва да им се дават разяснения, защото те от дума не разбират...

...което ме кара да се замисля АЗ пък какво ли съм тръгнал и аз да обяснявам?!?

Айде успех все пак

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VILIO-CLAYMORE 5.10.2009 22:12:39 отговори + 0 0
Доста глупости се изговориха от една,или друга страна и мисля,че една себеуважаваща се група не бива да постъпва така,независимо от това, "кой-крив,кой-прав"...(вземете пример от нас,ако щете)! Вокалът, в повечето случаи е и фронтменът на групата,а Киро(борея)беше и лицето.НО!!! Това не означава,че ВИЕ не можете да продължите нататък...(както и той-разбирасе!)Достатъчно сте дали за БГ дет-метъл сцената-продължавайте!Успех ,приятели!!!
Киро,каквото и да направиш-успех и късмет, и на теб човече!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2009 05:11:42 отговори + 0 0
Нека се задава нова група, това е хубаво да се случва

Само че съдейки по авто-рекламата, нещо ми се струва, че самочувствието (или липсата на такова) са повече от способностите на самата група :Р
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.10.2009 13:20:09 отговори + 0 0
мега смешно и лапетийско Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


проф. Юлиан Вучков 2.10.2009 12:53:37 отговори + 0 0
Как, супер е! Страхотно име! Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смърт 2.10.2009 12:30:40 отговори + 0 0
Че лошо ли е името? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.10.2009 21:08:56 отговори + 0 0
а Fire Fart ли ше се казва? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

firefart 1.10.2009 20:41:23 отговори + 0 0
НОВА ГРУПА СЕ ЗАДАВА НА БЪЛГАРСКАТА ТЕЖКА СЦЕНА! ОЧАКВАЙТЕ НИ!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Huku 1.10.2009 20:36:18 отговори + 0 0
...факт е че Киро до колкото се разбра не е вече част от групата по свое сеобствено желание...няма как да бъде насилен да се върне по една или друга причина...а останалите четирима сега какво се предполага че следва да направят...при положение че очевидно са нахъсени и им се свири...да се разпаднат за да удовлетворение на жалките хейтърчета в тази държава...мен пък ми се слуша Хиперборея...предпочитам Киро да беше останал...но факт е че е вън по собствено желание...никой не го е гонил...а останалите са вложили от себе си в композициите...и то голяма част...все пак Данчо и Андрей са основните композитори на всички нови парчета...които аз ...а вярвам че и не само аз... желая да слушам скоро пак на живо...Хиперборея е една от най-добрите Български метал банди...и трябва да съществува...успех момчета...успех и на Киро...поел по свой си път...майната на всички останали жалки разбирачи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.10.2009 09:23:37 отговори + 0 0
Аз също познавам добре и Киро и другите. Точно заради това смятам, че не е редно да се коментират по този начин. Със сигурност Киро заслужава уважение за времето и труда, които е отделил на групата, но това уважение трябва ли да бъде засвидетелствано чрез омаловажаване труда и заслугите на другите момчета, защото група не се прави от един човек. Предлагам да им пожелаем успех, а който ги е слушал само заради Киро просто да спре да ги слуша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

raliyza skot 30.09.2009 23:06:12 отговори + 0 0
Сладурче, аз Киро го познавам и няма нужда вие да ми давате телефона му.И да ти призная го оцених най - първо като изключителен човек.Тогава когато съм заставала зад него ти си му обяснявал, че е боклук и трябва да ти спазва правилата, за да е достоен да застане пред огледалото и да се радва на това , което вижда както ти го правиш.Нали знаеш обаче, че не можеш да надскочиш себе си колкото и да се напиняш.Апропо обеждавал се пише с у. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо hyperborea 30.09.2009 17:32:44 отговори + 0 0
ЖЕСТОКОСТТА МИ СЕ СЛОМИ !!! От къде подяволите Ви идват тея безумщини бе? Кой от вас тука познава по-добре Киро от нас бе? Като сте такива разбирачи значи би трябвало и да знаете ,че когато (според вас Крум напуснал тази група)Киро се беше отказал от музиката и сме го молили като поп да не се отказва ,сигурно на някой от вас злорадите тука му е пукало за Киро щото аз нямам такива спомени.Ама сега нещо много сте се загрижили за Кирчо. Интересно как и не сте разбрали ,че лично аз сам го обеждавал да остане тука последната година и половина, защото той се беше отказал още ма много отдавна. Питам кой от вас е застамал зад Киро за да го подкрепя и не само в музика бе?МОЛЯ оставетв Киро на мира. А като гледам не ние сме умрели от страх, а вие(злорадниците тука) да не би случаино да се намери някой по-достоен, защото вие разбира се няма да се зарадвате ами ще го оплюете и него сигурно. Тези на които не им пука нито за Киро нито за нас ще помоля - ПРЕСТАНЕТЕ да се гаврите ако имате разбира се някакво достойнство.А гледаме тука постояно с надежда, че ще се престраши някой да се пробва и ние да го подкрепим ,а разбира се и вие на които им пука да се свърже с нас. Дори и да няма оборудване желание да има ние ще му намерим.И тук ще подкрепя Андро, че който го интересува защо Киро е напуснал да бъде любезен и да си отнесе въпросите до него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andrew 30.09.2009 16:56:28 отговори + 0 0
P.S. - имаше се пред вид моето писание - печатна грешка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andrew 30.09.2009 16:45:42 отговори + 0 0
@ralitza - Киро беше ФРОНТМЕН - естествено че неговото име ще се скаднира.

Обиждаш с това, че "пробутвам" разни неща. Всичко написано отговаря на истината. Ние не лъжем. Сори но догадките ти са далеч от истината. Ние знаем по-добре какво става с нашата група.

Тъй като се чувствам лично засегнат от твърдението и искам всичко да е ясно (а всъщност не би трбябвало да ми пука) ти предлагам да звъннеш един телефон на Киро и да го попиташ С догадки само наливаме масълце в огъня - лошо.

Моят мейл е andrei@hyperboreaband.com
Пиши ми ако искаш и ще ти дам телефона на Киро

Btw на комютъра повечето от нас седим съвсем служебно по цял ден и няма как да не хвърляме по едно око тук - изумително е какви неща пишат хората

P.S. в писанието ви няма нищо злонамерено

Респект.

И още веднъж - ако някой иска да ни каже нещо - пишете в Гестбуука ни!!! Не вярвам Katehizis.com да е възхител от полемиките на техен гръб

Респект!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


istinata 30.09.2009 16:22:40 отговори + 0 0
ralitza skot - 2009-09-30 16:12:43
Момчета/от групата/не стойте по цял ден пред компютъра ами се хващайте на работа, че това с музиката соро ще си го спомняте само като доброто старо време. Но какво да ви казвам като очевидно си го знаете - умрели сте от страх. На всички е ясно, че Киро беше истинското лице на ХИПЕРБОРЕЯ. На концертите хората скандираха неговото име и това май на някои от вас им беше голяма болка. Не ни пробутвайте историята с лични причини, защото всички знаем колко Киро обичаше групата и това, което правеше с нея. По-скоро съм склонна да вярвам, че амбицията и комплексарската история на някои хора го е прогонила.Успех!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ralitza skot 30.09.2009 16:12:43 отговори + 0 0
Момчета/от групата/не стойте по цял ден пред компютъра ами се хващайте на работа, че това с музиката соро ще си го спомняте само като доброто старо време. Но какво да ви казвам като очевидно си го знаете - умрели сте от страх. На всички е ясно, че Киро беше истинското лице на ХИПЕРБОРЕЯ. На концертите хората скандираха неговото име и това май на някои от вас им беше голяма болка. Не ни пробутвайте историята с лични причини, защото всички знаем колко Киро обичаше групата и това, което правеше с нея. По-скоро съм склонна да вярвам, че амбицията и комплексарската история на някои хора го е прогонила.Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andrew 30.09.2009 09:26:39 отговори + 0 0
Виждам че се стига до оливане.
А доколкото мога да разбера, Владо не се е обърнал към Пончо, а към "Поредния анонимен " 28-09 18:05
Моля ви стига глупости.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо HYPERBOREA 30.09.2009 06:59:05 отговори + 0 0
съжелявам явно имам проблем и с нета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

това е второ долното 30.09.2009 06:58:01 отговори + 0 0
хич не ти липсват комплекси.Като та слушам майна се сещам какав ти е проблема,но не държа да са излагам и аз така като тебе.Ако си умно момче сам ще се сетиш ,че тука бълваме купища простотии само за да си чешем езиците.Инак всички сме големи ама грубо впечетление прави ,че още на никой не му стиска даже да доиде да се пробва.Както казва по-долу "предложение" хайде да бъдем любезни и да не се занимаваме повече с тъпотии.А ако някой има нещо лично против мен мисля че не му е тука мястото, а тъпото е дори ,че не се сещам да имам врагове .Кво ви става хора незнам, чесно да Ви призная съм доста разочарован. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Владо HYPERBOREA 30.09.2009 06:43:00 отговори + 0 0
Пончо ако пък тебе мога да та разбера па на. Значи тоя с с ник ":-D".Първо на тапашкото ти предложение какво друго да отговоря и кат си говорим за коплекси явно на тебе хи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пончо 29.09.2009 23:49:13 отговори + 0 0
Аз на Владо казах, както и на всички тук, че се радвам, че има хора, които им пука за тая група, а той ми предлага да му правя 'умни' работи у тях. Повече няма да хваля българска група, понеже тя самата явно няма самочувствието да приеме комплимента, ами решава, че се подигравам - дребни душици сме Българите...

А факта, че групата пише най-много в новината за самата нея, си е факт - не го казах с лоши чувства, просто го отбелязах.

А за това колко съм селянин - ми да, като дойда в София и съвсем се чувствам като селянин и то на място - то в този град просто нещо те подтиква да се държиш селски - може би факта колко е мръсен и пълен с идиоти и обирджии, които само за пари мислят...

Така че, Владо, сори майна, ама на доброто с лошо да отговаряш - комплексарска работа ми идва нещо? Ти кво мислиш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andrew 29.09.2009 17:57:55 отговори + 0 0
Съгласен съм с предложение.
Интересно е, че всяко едно такова събитие се превръща в пир за злите езици. Все пак ако на някого му занимава още - welcome в нашия гестбук Да не пълним с глупости тук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

предложение 29.09.2009 17:50:18 отговори + 0 0
Предлагам всички простотии да бъдат изтрити и да оставим момчетата намира, достатачно им е тежко за да четат и тея простотии.Към група от техния калибър не е достоино това отношение.А тези които се заяждат с Владо явно не са на ясно колко много тоя човек е допринесъл за развитието на тази група. ЗАСРАМЕТЕ СЕ. Моля да бъдат изтрити и да не се допускат такива неща из този уважаван форум. Благодаря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 29.09.2009 17:24:30 отговори + 0 0
:-D можеш да дойдеш да ми направиш ти нещо друго.Умен си явно ще се сетиш к'во :-))). Кой та знае и ти к,ъв селяндур си ма нали си страхливец та нема да разбереме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пончо 29.09.2009 15:52:35 отговори + 0 0
Как на кой - най-вече на самата група, както си личи по коментарите, както и на други хора - хубаво е все пак, че има такива родни групи с доста(тъчно) фенове, на които им пука Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2009 15:34:17 отговори + 0 0
Бахти таа тема я обърнахте сякаш Найтуиш си търсат вокалист/ка.На кой му дреме толко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пончо 29.09.2009 15:29:14 отговори + 0 0
Владец, 'насрани гащи', 'четки за кенефи' - що за тематика те владее, бе?

Успех с новият вокалист иначе
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Данчо - Hyperborea 29.09.2009 13:05:34 отговори + 0 0
я и аз да се включа! Момчета,не се карайте! искам само да кажа, че това,кието стана е реален факт, ние наистина си търсим вокал. призовавам всеки, който евентуално се колебае или не може да се реши (ако има такива хора), да се свърже с нас, да пробва! ако видим че може да реве как си трябва, ще му помагаме, ще го подкрепяме (и ще го напием веднъж-два пъти )! стига да има желание и да е сериозен. Групата е в изключително добра форма,няма и мисъл да сменяме името или да се отказваме. Това което стана с мен и Живко е трябвало да стане, сега и двамата сме нахъсани здраво, а в групата се разбираме чудесно. Киро напусна по ЛИЧНИ причини, не е вследствие на конфликти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо HYPERBOREA 29.09.2009 12:53:20 отговори + 0 0
Благодарим Ви от сърце на всички които ни подкрепяте в този момент. Може да сте сигурни ,че както и за нас така и за Киро случилото се не е сред наи-щастливите ни мигове.Това нито прави Киро по-лош,нито нас по-добри.Решението си е негово и за това предлагам да не му се бъркаме повече.А относно как ще се развиваме от тук на сетне нека ние да му мислим. Благодаря на всички Ви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boodoom children 29.09.2009 08:41:36 отговори + 0 0
Аз пък ще си продължа да си слушам групата.Какво като Кирето е напуснал.Има си човека лични причини да напусне.Лично аз ще продължа да подкрепям бандата.Владо добре го е казал за гащите хахаха.Да намерят вокал които ги кефи и това е.След това албум. И така.Вчера идва един приятел в офиса и ми разправя с една насрана физиономия че, Киро бил напуснал и групата нямала да е същата.Ми човека си има лични неща.Така че, момчета не им обръщайте внимание и продължавайте да сфирите.Вие достатъчно сте го доказали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо HYPERBOREA 29.09.2009 06:57:02 отговори + 0 0
Анонимен ако си четка за тоалетна няма да си измием и кенефа с тебе да знаеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Камен Claymore 29.09.2009 06:00:50 отговори + 0 0
Късмет ,приятели!Това е труден избор,но след като така се е случило...Дано "свежата кръв" да има страхотни гласови данни и да ви пасне идеално.Отново ви пожелавам късмет и успехи..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2009 01:29:51 отговори + 0 0
Карай си таксито, а насраните гащи си ги пази за у вас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо HYPERBOREA 28.09.2009 22:28:02 отговори + 0 0
Ей момчета имам едни насрани гащи у нас да ви ги дам да ги ръфате :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . Предлагам да се държиме малко по-сполучливо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Andrew 28.09.2009 22:04:04 отговори + 0 0
Съвсем очевидно е, че на някого му се иска да образува напрежение. Който иска да е анти - нека си бъде, нямам нищо против - това си е негово право и си има мотивите. Като цяло това няма никакво значение. Давайте, пишете - весело да става На мен лично ми е интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2009 21:26:09 отговори + 0 0
pffffffffff Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kim 28.09.2009 21:20:00 отговори + 0 0
еххххх бивали така....става пак неква боза да не кажа BEATLES история .......ем дано намерят нов ама няма да е същото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xm 28.09.2009 18:23:13 отговори + 0 0
"което през всички тези години сме правили ЗАЕДНО."???ако не се лъжа и ти беше напуснал.както и Данчо,Андрей е нов там горе-долу...последните години групата не е имала ядро така че това изказване е....не на място.малко сапунен сериал мяза.скандалите м/у вас са повече от песните ви...мисля че трябва да си смените името все пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2009 18:10:09 отговори + 0 0
Върви го кажи на групи като Металика, Мейдън, Джудас и стотици още, които са сменяли основни членове и са правили "Нов цирк със стари артисти".
Тука е пълно с "умници"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Поредния анонимен :D 28.09.2009 18:05:40 отговори + 0 0
Нов цирк със стари артисти не се прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Живко-Hyperborea 28.09.2009 17:56:23 отговори + 0 0
Искам да се обърна към всички фенове на групата:
Естествено, че няма да сменяме името!
Решението на Киро да напусне, е негово лично решение, с което той категорично заяви, че повече не желае да се занимава с това, т.е. да пее с нас.
Това негово решение, в никакъв случай не може да е причниа да се прекръстваме, защото останалите 4 човека сме твърдо решени да продължим това ,което през всички тези години сме правили ЗАЕДНО.
Тук е момента да благодаря на всички хора, които ни подкрепят през цялото това време.
Ще продължим да творим заради тях!!!
Относно голословните, анонимни и типично българско-песимистични подхвърляния, от сорта на "нищо нема да стане" - времето ще покаже какво ще стане или няма да стане. Останлото са просто празни приказки - не си губете времето!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andrew 28.09.2009 17:53:24 отговори + 0 0
Ако някой смята, че Hyperborea е умряла - може да направи панахида Ще дойдем да ударим една жица за бог да прости.

Работата е такава, че никой не е длъжен да му харесва. Никого не караме насила да прави нещо, така че не виждам основание за негативните изказвания.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dick_Delicious 28.09.2009 17:11:38 отговори + 0 0
за който не знае, основателите на Хипербореа са Крум и Киро!!! Така че без тях...no comment!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 28.09.2009 16:27:45 отговори + 0 0
може би Киро иска да го запазят ?! може би има друга причина която не знаеме . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.09.2009 15:55:40 отговори + 0 0
Ми доколкото помня, като напусна Крум навремето (с което за мен истинската Хиперборея умря), запазиха името под предтекст, че то било предложено от Киро.
Ся кат напуска и Киро, интересно под какъв предтекст ще го запазят?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andrew 28.09.2009 15:48:42 отговори + 0 0
Предложение към анонимните (разбира се, че са анонимни)- да споделят ЗАЩО според тях нищо няма стане. Много ми е интересно.
Групата че няма да е същата - няма, и слава богу. Ако някой иска да бъде убедителен с тезата, че промените могат да бъдат само в отрицателна посока, просто ако обича да не си губи времето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 28.09.2009 14:53:28 отговори + 0 0
досега кой ли не се смени
китаристи, барабанисти и кфо ли не са изведнъж Киро си тръгва и трее да си сменят името :/ оставете ги те да знаят по - добре от вас и сами да си преценяват кфо правят със собствената си група .
иначе тфа е странна и неприятна новина но пожелавам успех на групата - то си пролича като почнаха новите парчета на последния концерт !! ^______^
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2009 12:26:09 отговори + 0 0
повече нищо нема да стане от тая група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2009 11:55:41 отговори + 0 0
"Наистина трее да си сменят името...вече няма да е същата група..."
Hiperseborea?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бай КолЮ 28.09.2009 11:18:22 отговори + 0 0
Наистина трее да си сменят името...вече няма да е същата група... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AngelDemon 28.09.2009 09:32:24 отговори + 0 0
Ебаси - лошо!
Кирето си тежеше на мястото
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2009 09:20:12 отговори + 0 0
тва за "гласовите данни" не го разбрах... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dementor 28.09.2009 02:09:48 отговори + 0 0
кофтиии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2009 00:58:56 отговори + 0 0
Греда. Отдавна трябваше да си сменят името. Бяха една от малкото кадърни БГ групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


slaughter 27.09.2009 23:12:24 отговори + 0 0
разногласия,причини много...може просто човекът д аму е писнало от тоя начин на живот.появяват се жени,дом,друг начин на живот.различни неща му с еискат на човек с възрастта.на 15,16-20-25 всичко е брутално.купони,пога,концерти,бира,трипове от точка А до точка Б,ала бяла някоя друга трева...идва време за всичко,включително и за нещо ново.пък и да не е пртекратил кариерата пак добре-нова група,нов късмет.радвам се че съм ги чувал няколко пъти на живо.дано заместникът да се справи добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай КолЮ 27.09.2009 22:56:57 отговори + 0 0
Немам думи...FATAL ERROR...блокирахте ме направо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пагане 27.09.2009 22:32:46 отговори + 0 0
Кире Кирееееее, какво направи тази жена с теб! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 27.09.2009 22:06:47 отговори + 0 0
Аз бих се опитал да им стана вокал, щот мога да пея дет и слушам бая дет, обаче нит имам микрофон, нит имам време, нит ше ме земат :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.09.2009 20:58:38 отговори + 0 0
абе то имаше разногласия там ама май вече е стигнала критична точка всичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.09.2009 19:23:47 отговори + 0 0
Hyperborea няма да бъдат същата яка банда без Киро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the_mess 27.09.2009 17:42:02 отговори + 0 0
Брее лоша работа :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.09.2009 17:25:44 отговори + 0 0
Земете ме мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".