Вокалистът на NIGHTRAGE Antony Hamalainen напуска групата

26 юни 2013, 09:22 ч. 308 / 7 0
пред./следв.
Финландският вокалист Antony Hamalainen обяви решението си да напусне многонационалната мелодична дет метъл формация NIGHTRAGE. Певецът обяснява, че зад раздялата няма драма и музикантите остават добри приятели помежду си. Antony просто е решил да поеме към други музикални хоризонти. Hamalainen съобщава и че нов негов проект с барабаниста Johan Nunez е на път да издаде дебютния си албум. Повече подробности не се съобщават, освен че стилът е също мелодичен дет метъл.

   В други новини, лидерът на NIGHTRAGE Marios Iliopoulos е започнал подготовката за създаването на следващия албум на бандата. Той може да се очаква през 2014 г., като дотогава на NIGHTRAGE предстои да си осигурят и нов лейбъл.
Antony Hamalainen


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".