Вокалистът на PRETTY MAIDS Ronnie Atkins има рак на белите дробове

5 окт 2019, 18:03 ч. 1846 / 9 7
пред./следв.

   Вокалистът на датската хард рок/хеви метъл група PRETTY MAIDS Ronnie Atkins съобщи изключително неприятната новина, че е бил диагностициран с рак на белите дробове.

   Певецът разказва как е отишъл при лекаря си около средата на август за рутинен преглед и след няколко седмици се е оказало, че болките в гърба, от които се е оплаквал, са причинени от страшната болест.

   Atkins вече е претърпял една операция, преболедувал е от пневномения като страничен ефект от нея и в момента се възстановява. Лекарите му дават добри шансове, а през следващите няколко месеца Ronnie ще трябва да се подложи на още редица процедури. Поради това той се оттегля от бандата за неопределено време.

   PRETTY MAIDS гостуваха в България на 10 август в рамките на първото издание на фестивала "Wolf Fest Вълчата Пътека". Оказва се, че това е било броени дни преди Atkins, който по-рано каза в интервю, че ще пее със счупено ребро, да се прегледа и "светът му да се преобърне"...

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dc cooper 6.10.2019 10:16:48 отговори + 17 1
В Челопеч , пя като Бог ! Дано Бог му помогне и да продължи да ни радва с гласа и музиката си. Ще се моля за него ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 6.10.2019 10:51:34 + 6 19
Дано Бог те научи и на пунктуация, че ти е под всякаква критика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 6.10.2019 00:44:47 отговори + 18 1
Е не!!! Това е пълен отврат! Страхотен е, обичам гласа му! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sanchesa 5.10.2019 19:40:25 отговори + 29 0
Ужасна новина, мамка си!!! Преди по-малко от два месеца, в Челопеч говорих с него и ми даде поредния си автограф , този път на тениската ми! Ужасно е да науча такава, адски лоша новина! Обичам този човек, дано успее да се пребори с тая гадост! Какво може ние, феновете да помогнем-нищо, единствено да се молим за него!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 5.10.2019 18:59:33 отговори + 25 0
Дано следващата новина за него бъде, че е поредното чудо на пълно излекуване! Без него метъл сцената и хубавата музика като цяло ще опустеят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

don 5.10.2019 18:34:39 отговори + 21 0
Тъжно, защото ракът на белите дробове няма лек. Ако оцелее още 5 години е успех. Стискам палци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ФЕН 5.10.2019 18:18:40 отговори + 23 0
Господ да е с него!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".