Вокалистът на Ross the Boss пострада сериозно в пътен инцидент

9 дек 2010, 08:16 ч. 180 / 3 8
пред./следв.
На път от звукозаписното студио към дома си край Кайзерслаутерн в Германия вокалистът на Ross the Boss - Patrick Fuchs е получил сериозни наранявания в пътна катастрофа. Певецът не е карал с висока скорост, нито е бил под влияние на упойващи вещества, но не е видял голяма буца черен лед на шосето, след удара с която е загубил контрол над автомобила си. Возилото се е преобърнало и смачкало (вж. снимката), а Patrick е сериозно наранен. За щастие - няма опасност за живота му, като предвид състоянието на колата, можело е последиците да са много по-тежки. Fuchs е със счупени ребра и спукан далак, но колегите му очакват скорошното му изписване от болницата.

   Метереологичните прогнози в България предвиждат зимата да дойде с пълна сила и при нас съвсем скоро, така че предупреждаваме всички наши читатели-шофьори - управлявайте превозните си средства с изключително внимание по заснежени и заледени пътища.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.12.2010 23:23:35 отговори + 0 0
@Bobi Слезка звучи прекалено много като месен деликатес :0 Далак си е на място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2010 18:43:27 отговори + 0 0
До Bobby: А как е българското название на Eurogaster Integriceps? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 9.12.2010 18:25:05 отговори + 0 0
Не знам, в Германия на магистралите, ако няма друго ограничение, човек може да кара с колкото си иска. Така "не е карал бързо" може да се приеме със 180. Дано се оправи бързо.

Иначе, Сатире, никога не съм си позволявал да ти критикувам текстовете, но българското наименование на далак е слезка
http://bg.wikipedia.org/wiki/Слезка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 9.12.2010 12:26:36 отговори + 0 0
Бързо оздравяване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 9.12.2010 11:36:33 отговори + 0 0
Пардон, гРадчето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ostrogoth 9.12.2010 11:36:02 отговори + 0 0
Ба, тоя немски кайзер не е много известен сякаш - шегички си правите с начина на изписване на гардчето, нали? :-))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 9.12.2010 11:20:01 отговори + 0 0
Да, хубаво е че сте се сетили за предупреждението Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.12.2010 09:35:51 отговори + 0 0
like-ването ми е заради предупреждението след новината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".