Вокалистът на THE OFFSPRING взе докторска степен по молекулярна биология

11 май 2017, 22:15 ч. 5210 / 7 6
пред./следв.

   Фронтменът на THE OFFSPRING Dexter Holland, който има магистърска степен по биология, вече е доктор. Певецът защити дисертация по молекулярна биология в Университета на Южна Калифорния. Музикантът приканва шеговито феновете да познаят мотивацията му за тази постъпка: а) той е скучал; б) харесва му да страда; в) интересува се от молекулярната динамика на вируса ХИВ, предизвикващ СПИН.

   Dexter сам разкрива истината - и трите отговора са верни. Всъщонст, той е започнал доктората си доста отдавна, но след като OFFSPRING са увеличили броя на концертите и турнетата си не е имал време да докара нещата докрай. До сега. Темата на дисертацията му е свързана с ХИВ и е с обем от 175 страници. Музикантът споделя и че наистина се интересува от болестта и би искал да има малък принос в борбата със СПИН. Пълното заглавие на дисертацията на д-р Holland е "Discovery of Mature MicroRNASequences within the Protein-Coding Regions Of Global HIV-1 Genomes: Predictions Of Novel Mechanisms For Viral Infection And Pathogenicity".

 

dexter



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 13.05.2017 16:13:20 отговори + 1 2
Трябваше да я преведете и темата на дисертацията все пак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соу инспайъринг 11.05.2017 22:55:27 отговори + 9 0
Бахти пича Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 11.05.2017 22:38:46 отговори + 5 5
А сега дали ще включат Offspring в Encyclopaedia Metallum?????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 11.05.2017 23:12:02 + 14 6
Не, там включват саме метъл групи, както името подсказва, за разлика от други сайтове с подвеждащи имена...
П.с. чакам някой арънби иззпълнител да се похвали с диплома дори от средно училище
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 12.05.2017 09:58:25 + 10 3
Ако искаш да знаеш Брайън Мей и сега Декстър с техните докторати са много по-метъл от разни прошляци с мазни коси, ластици, елеци и нашивки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 11.05.2017 22:22:41 отговори + 5 0
Еми браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".