Вокалистката Diana Leah се присъединява към DELAIN, вижте видеото "The Quest and the Curse"

9 авг 2022, 16:00 ч. 1141 / 7 2
пред./следв.

   Нидерландските симфометъли DELAIN обявиха новия си състав. В него влизат вокалистката Diana Leah и басиста Ludovico Cioffi, както и двама завръщащи се оригинални членове - барабаниста Sander Zoer и китариста Ronald Landa. Разбира се, лидер и основен композитор остава клавиристът Martijn Westerholt.

   По-долу може да гледате онлайн видеоклип към първия сингъл на новия лайнъп - "The Quest and the Curse". Предстои да разберем предстоящите творчески планове на формацията.

 

 

delain 2022



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фен 10.08.2022 12:56:37 отговори + 3 0
Външно ми прилича на новата вокалистка на Xandria. Да не са започнали да ги отглеждат някъде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blake 10.08.2022 01:54:43 отговори + 5 0
Браво, и тая мома пее чудесно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".