Вокалистката на NIGHTWISH ще гостува в новия албум на THE RASMUS

14 мар 2008, 16:36 ч. 268 / 4 8
пред./следв.
Вокалистката на NIGHTWISH Anette Olzon ще гостува в новия албум на финландските рокаджии THE RASMUS "Black Roses". Песента ще бъде дует, а идеята за нея се е зародила преди около 8 години.

   Наскоро Anette имаше гост-участие в заглавното парче от новия албум на финландската AOR/хард рок банда BROTHER FIRETRIBE "Heart Full Of Fire". В групата участва и китаристът на NIGHTWISH Emppu Vuorinen. Дискът е насрочен за издаване на 14 май.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 17.03.2008 15:36:24 отговори + 0 0
А пък аман от хора , които сто теми да им отвориш за дедано нещо , в което се споменава нещо , което не им е по вкуса и сто пъти ще плюят като , че са проектирани за роботоплювалници.Бе ха стига сте плюли по каката - така или иначе проблема е на Найтуиш не Ваш пък и не виждам каква толкоз е загубата или проблема-едната пее в един стил другата в друг-с Таря и или без нея беше ясно , че ще има повторение на стила от комерсиалния пробив на последния албум с Таря-стига сте плюли само.Ако докато плюехте поне малко бизнес като тия по които плюете можехте да направите-равни нямаше да имате! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 14.03.2008 23:09:36 отговори + 0 0
Може и да не му е тук мястото, но ще спомена, че Heart Full of Fire на Brother Firetribe е доста готино рок парче, с невероятно запомняща се мелодия и свежи вокали. Трябва да има и такъв тип музика, по-"неангажираща". Стига всички са се взимали насериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DarkMimi 14.03.2008 22:03:12 отговори + 0 0
Нямам търпенив да чуя тази песен, сигурна съм, че ще е невероятна. Обичам Nightwish и The Rasmus, така че какво по-хубаво нещо от това да чуя дует между Лаури и Анет. Лаури определя песента като красива убийствена балада и съм сигурна, че това дуетче ще буде супер яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Костов(майора) 14.03.2008 20:57:44 отговори + 0 0
Wargasm, кой е нелеп? Тя или Гюро? Замисли се малко и си отговори сам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 14.03.2008 20:44:34 отговори + 0 0
Гюро Ахмедов, я вземи ти се разкарай от форума, че простотията ти е токсична. Слушай си там тоя ,,метъл" албум ,,My Winter Storm" и недей да надаваш коментари повече, че си нелеп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


гюро ахмедов 14.03.2008 18:14:50 отговори + 0 0
тази абсолютна некадърница да се разкара от метъл сцената и да си отиде в поп музиката,където е и мястото.
некадърна и ултра нагла
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 14.03.2008 16:58:35 отговори + 0 0
Да ти прави напук, затова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilith 14.03.2008 16:38:39 отговори + 0 0
Защо ли просто не си остане там... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".