VOLBEAT ще издадат концертно DVD през ноември

12 сеп 2011, 17:44 ч. 217 / 4 2
пред./следв.
VOLBEAT ще издадат новото си концертно DVD "Live From Beyond Hell/Above Heaven" на 21 ноември чрез "Vertigo"/"Universal" в различни формати и опаковки, вкл. блурей и аудио CD. Материалът е заснет с 11 камери на няколко шоута на групата с огромна публика в САЩ и Европа. Скоро ще бъде оповестене списъкът с песни, а по-долу е обложката.
Volbeat - Live From Beyond Hell/Above Heaven DVD

още за:

Volbeat


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MadHamish 13.09.2011 01:35:00 отговори + 0 0
А в момента са на турне с Clutch! 3 ноември, Виена... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3apu 12.09.2011 23:01:32 отговори + 0 0
Аз ги гледах на живо в Милано и ми направиха страшно добро впечатление! Ще се радвам да видя ДВД-то. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".