VOLBEAT ще влязат в студио през този месец

18 мар 2008, 13:42 ч. 237 / 4 0
пред./следв.
Датските метъли VOLBEAT ще влязат в студиото на Jacob Hansen на 31 март, за да запишат третия си поред дългосвирещ албум. Дискът може да се очаква през лятото от "Mascot Records". За предстоящата творба VOLBEAT имат подготвени 14 песни, една от които - кавър на SOCIAL DISTORTION. Повечето парчета ще бъдат свързани помежду си, образувайки обща концепция, имаща общо и със заглавието на албума, но повече подробности за това ще бъдат разкрити на по-късен етап.

   Предната творба на VOLBEAT има платинен статус в Дания за продажби на над 30 000 копия. Според самата банда, това е пръв случай датски албум да стане платинен в родната си страна.

още за:

Volbeat


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".