VOLTAGE с песен в диска към декемврийския брой на "Terrorizer"

7 яну 2014, 13:30 ч. 351 / 4 12
пред./следв.
Родната банда VOLTAGE съобщава, че в CD-то към декемврийския брой на британското списание "Terrorizer" е включена нейна песен. Може да чуете парчето, което се казва "Alone", по-долу. От групата споделят, че това е най-големият им успех до момента. Първоначалният контакт е осъществен от самото списание, откъдето са поискали песен на VOLTAGE. Оказало се, че новият лейбъл на българска банда - "Dark Arts" - си партнира традиционно с "Terrorizer" и от там е направена връзката. В други новини, VOLTAGE обещават в най-скоро време няколко техни парчета - "Battlefield", "Мога и сам" и "Fear me!" - да бъдат записани професионално.



terrorizer 244

още за:

VoltageTerrorizer


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цък Цък язък! 9.01.2014 16:27:30 отговори + 0 0
Ей пичове. Станала е голема грешка. Списанието излезе, даже и диск има към него и най - интересното е, че некой бездарник е качил като 12 - та песен некои си Волтаж. Ужас. Направо да се гръмнеш.
Боби, не се занимавай с глупости да им качваш каквото и да е - който не вярва да си купи списанието. И аз не разбирам защо толкова им се връзваш и обясняваш. То само като четеш коментарите и ти става ясно кой кой е. А относно 300-те паунда - по-добре да се инвестират в подложка за чаши, отколкото в клиника за лечение на наркомани. ВОООЛТИДЖ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борислав (Voltage) 9.01.2014 15:57:58 отговори + 0 0
"Цък", в събота вечерта следи страницата на групата или моя профил, за да видиш клип как пускам песента от диска. А колкото до свиренето - show me your band Хубав ден! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Терорайзъъъъъ 9.01.2014 11:52:39 отговори + 0 0
Волтажите, ей!

Дали 300 лири е добра инвестиция ше разберете чак когато получите нещо обратно. Ако не, просто сте финансирали едно списание да ви сложи в стандартен диск, сред много други стандартни групи. А такива дискове в списания се наричат не give-away a throw-away...и често се ползват за поставки на чаши или за фризби...ама поне ще бъде по целия свят, бравос...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цък 8.01.2014 17:28:38 отговори + 0 0
Е, кво сте "постигнали" вие наистина не можете да свирите? Какви са тия малоумщини? защо лъжете хората. Няма такова нещо! Аре покажете списанието + диска където са ви изписали името.

Слушал съм ви нещата - мн мръсно свирене и клатене! Чел съм ви коментарите - много голямо самочувствие, а няма на какво отгоре. Но и да има - бъдете земни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

\m/ 8.01.2014 13:18:54 отговори + 0 0
Браво на пичовете. Желая им успех и не си правете труда да отговаряте напишещите коментари тук. Те са най-ненужната утайка на обществото, колкото това да включва и мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Голъм 7.01.2014 23:34:22 отговори + 0 0
Браво!Еййй, голяма смрад сте децата...само се плювате едни други.Едни да направят нещо с живота си и другите ще ги удавят в плюнки.Ако не ви харесват, не слушайте, ако мислите, че е лесно да си намериш лейбъл, ДА ТИ СЛОЖАТ ПЕСЕН В ДИСК НА БРИТАНСКО СПИСАНИЕ(при това едно от най-големите), пробвайте се и вие.Ай със здраве! ВОООЛТИДЖ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 7.01.2014 19:00:29 отговори + 0 0
Тая завист няма граници... Когато вие постигнете това, което постигнат момчетата, тогава ги оплювайте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борислав (Voltage) 7.01.2014 17:27:29 отговори + 0 0
"Цък", "Hater", fuck off! Че има по-добре от нас - да. Че има по-надъхани от нас - да, но всички вие, хейтърите, с тези коментари за това, че сме надути, звезди и т.н., при положение че нито един от вас не ни познава, спадате само в една категория. Сещате се в коя. А колкото до списанието дали е паднало толкова ниско - не, не е. Просто за разлика от повечето такива е намерило начин да помага на бандите, независимо от това какви са те. Дай твоята банда да чуем, философ. Ще ти дам контакт с "Terrorizer" да я пуснеш там да видим дали ще те изберат. Продължавайте с коментарите, че сме надути, че звездеем (не знам дали има изобщо такава дума, а повечето от вас я използват), че сме некадърници, че сме тъпи и т.н. - само ни мотивирате за по-големи успехи. Жалкото е, че повечето коментират без да ни познават и си правят изводи за нас от други мнения....
П.С. Не е важното, колко пари са ни взели. Важното е, че 20 000 диска с "Alone" се продават по целия свят. Смятам, че 300 +/- паунда са доста добра инвестиция за това, което те ни предлагат. Keep metal friends!!! \m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цък 7.01.2014 17:06:01 отговори + 0 0
това са измишльотини.. пичовете реално не могат да свирят.. някакви аматьори, които са ок за БГ, но нищо повече. Има 6734068348056403 банди като тях, които искат да са звезди, но само с искане не става - трябва и свирене.

Едва ли списанието е паднало толкова ниско, при положение,че на корицата са само доказани банди, та да се занимават с някакви надути хлапета от село БГ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 7.01.2014 15:13:59 отговори + 0 0
И лебъла като си вземе своето здравей сумичке Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


К. 7.01.2014 14:16:03 отговори + 0 0
Браво момчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 7.01.2014 13:36:20 отговори + 0 0
И колко 300 паунда им поискаха за това на тези иначе толкова безлични момчета? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".