VOMITORY споделят във "Фрактура" защо метъл музикантите могат да напишат добра песен във всеки стил

30 юни 2023, 08:23 ч. 431 / 3 0
пред./следв.

   На 2 юли ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на BEHEMOTH, ASKING ALEXANDRIA, CYHRA и EXTREME.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с VOMITORY и ще бъде припомнено какви истории разказаха THE DEAD DAISIES за българските си фенове. В интервюто шведската дет метъл банда коментира как би изглеждала музикалната индустрия днес, ако не се беше появил Интернет, защо обществото все още гледа на метъл музикантите като на аутсайдери и защо следи определени криминални сериали по телевизията. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa VISIONS OF ATLANTIS и репортаж от норвежкия фестивал "Tons of Rock".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c PAIN, ще видят как FRAYLE правят кавър на SOUNDGARDEN, класическата песен ще бъде нa GOO GOO DOLLS, в "Exotic" ще бъдат представени DEAL OF CLOWN, a в рубриката "Live Archive" ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa SLAYER в България през 2008 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на FOO FIGHTERS, STRYKERS, EYE AM, THE HIVES, WITHERING SCORN, THE BLACK CROWES и RISE AGAINST също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

vasko & vomitory



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".