VRANI VOLOSA представят новото си DVD с концерт на 31 май

9 май 2013, 11:00 ч. 209 / 4 4
пред./следв.
На 31 май в клуб "Три уши", София VRANI VOLOSA ще представят новото си DVD. Музикантите са озаглавили изданието "Sailor Songs". Дискът включва: документален филм, в който VRANI VOLOSA и някои от приятелите им разказват интересни неща за началото, концепцията и историята на бургаския квинтет; видеоклип на емблематичната песен "Крушение" (от дебютния албум "Where the Heart Burns"); акустичен концерт на групата; много архивни кадри, интервюта, галерия със снимки и др. DVD-то ще бъде издадено от "Corvus Records", както и предишните две издания на групата - "Where the Heart Burns" и "Heresy". "Sailor Songs" ще излезе в луксозна опаковка, с формат А5.
   На събитието на 31 май ще има и щанд с официален мърчандайз с тениски, ззначки, албумите на групата, немските лицензни издания, както и много други тематични издания.
VRANI VOLOSA

още за:

Vrani Volosa


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.05.2013 17:01:41 отговори + 0 0
Ах този гаден клуб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 9.05.2013 15:02:11 отговори + 0 0
Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 9.05.2013 12:36:33 отговори + 0 0
Врани! Врани! Врани! Врани! Врани! Врани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 9.05.2013 11:14:10 отговори + 0 0
Запад. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".