VRANI VOLOSA ще подгряват PRIMORDIAL в София

18 юли 2022, 10:28 ч. 670 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

EventEase представя:

Vrani Volosa ще свирят с Primordial в София на 15 октомври 2022 г.

Концертът на Primordial, който ще се състои на 15 октомври 2022 г. в клуб Mixtape5, след отлагане на шоуто през 2021 поради пандемията от COVID-19, ще даде възможност на публиката да се срещне и с една обичана българска банда. Това са Vrani Volosa, които не сме гледали на живо скоро. Момчетата работиха по нов албум, имат нов барабанист и репетират усърдно. За събитието в София готвят специален сет.
Vrani Volosa имат в дискографията си три албума, а четвъртия вече е готов, като подброности за излизането му, включително и заглавието на творбата, предстои да бъдат обявени. От него досега бяха представени две песни „Omen“ и „Sorcery“, които отново разтуптяват сърца, защото са искрени и емоционални. Освен че получиха позитивни оценки, те доказаха за пореден път, че затишието е просто затишие пред буря!

Vrani Volosa изпипват нещата, следват предварително планирани стъпки като елегантно загатват насоката на новия си материал, провокират и карат слушателя да изостри сетивата си в очакване на следващия им ход.

Последното засега издание на „враните“ „Amongst The Loneliest Of Waves“, което излезе през 2018 г., разкъса осемгодишната тишина от лагера на бандата. Ето ни четири лета по-късно, в очакване на нов албум и знаменателен концерт.

Иначе, както помнят просветените, Primordial и Vrani Volosa вече са споделяли сцена и химията между двете групи витае във въздуха, когато се съберат... Бургаската формация има особена връзка с колегите си от Дъблин, която проличава най-добре на сцената.

Магията ще се случи пак на 15 октомври 2022 г.

Билети на цена от 40.00 лв. може да намерите онлайн на bit.ly/Primordial2021 (в системата на PaySera Tickets), на каса само в магазини "На Тъмно" в цялата страна, както и по куриер с наложен платеж на тел: 0886 33 33 67!

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Само метъл 19.07.2022 18:40:46 отговори + 0 0
Чудно!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 18.07.2022 18:18:06 отговори + 0 0
лудница Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 18.07.2022 12:22:24 отговори + 0 0
Октомври ще ми стане любимият месец от тая година! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".