VRANI VOLOSA търсят нов барабнист

15 окт 2019, 17:40 ч. 740 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Бургаската pagan metal група Vrani Volosa започва търсене на нов барабанист. Съобщението от бандата гласи следното:
„След повече от 13 години съвместна работа се разделяме с нашия брат по оръжие Десислав Иванов. Това бе славен период за всички нас, в който споделяхме музикалните си виждания и вкусове, житейските спадове и възходи, работехме здраво в репетиционната, записахме два албума, изживяхме прекрасни мигове на сцената и споделяхме енергията от живото свирене с всички, които посещаваха нашите концерти. Не сме си и помисляли, че това може да се случи, но ето – пътищата ни се разклоняват и ще трябва да продължим да водим битките си поотделно.

VRANI VOLOSA изказва безкрайната си благодарност към Десислав Иванов за неговата всеотдайна работа и безгранично приятелство. То ще си остане вечно!

VRANI VOLOSA ще продължи да съществува, като вече започна работа по наследника на “Amongst The Loneliest Of Waves”. В тази връзка ще търсим нов барабанист, който да влезе в семейството като постоянен член - да репетира с нас, да записва с нас и да прави концерти с нас. Нека желаещите да се включат в отбора да изпратят лично съобщение в профила на групата и ще споделим повече подробности.
Vivere est militare!
VV”

Третият албум на Vrani Volosa “Amongst The Loneliest Of Waves” излезе в края на 2018, а бандата вече завършва писането на песни по наследника му. Желаещите да кандидатстват за вакантното място зад барабаните, могат да пишат във Facebook профила на групата.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Грибоедов 15.10.2019 18:45:42 отговори + 7 0
Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".