Втори сингъл и видео на U.D.O. и Оркестъра на Бундесвера - "Neon Diamond"

3 юли 2020, 13:46 ч. 968 / 6 3
пред./следв.

   U.D.O. - групата на хер Dirkschneider - ще издаде съвместен албум с Оркестъра на Бундесвера (Германските въоръжени сили) през това лято.

   Творбата ще носи името "We Are One", ще излезе на 17 юли и ще включва 15 композиции, записани от групата и Musikkorps der Bundeswehr с диригент полковник-лейтенант Christoph Scheibling. В композирането на материала са взели участие и екс-ACCEPT легендите Stefan Kaufmann (свирил и с U.D.O. между 1996-2012 г.) и Peter Baltes.

   През месец май излязоха първият сингъл и видео - "We Are One". Сега, по-долу, може да видите и чуете втория сингъл/клип от албума. Песента се казва "Neon Diamond", режисьор е Ingo Sporl.

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Real ACCEPT / Udo fan ! 7.07.2020 19:27:08 отговори + 8 0
Udo Dirkschneider , продължаващ по земният си път , остаряващ и помъдряващ , твори шедьоври , сякаш за последно .
Най-хубавото е , че виждам отново Peter Baltes в почти старата компания от годините на ACCEPT . Веднага в главата ми прозвуча песента на U
D.O. - " Friends Will Be Friends "
Познаващ неповторимата бленда на Udo , въпреки следите от времето , не мога да се съглася , че " грачи " !
Предполагам , че е търсен точно този тембър . Иначе , със настоящите технологии в звукозаписа , биха се коригирали нежеланите несъвършенства .
Очаквам с нетърпение датата 17.07 и официалното представяне на албума !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 4.07.2020 23:10:23 отговори + 3 0
Очаквам албума да е страхотен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 3.07.2020 16:54:29 отговори + 7 1
Много добро парче и дори по-изненадващо и от първия сингъл. Саксофона и женските викали са страхотни. Андрей свири страхотно, дори можеше още малко да го оставят да се развихри в солата. Граченето на 2-3 места (при хоровете) на Удо ме дразни, не отива на такова нежно парче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".