Второ издание на фестивала "Symphonic Metal Gathering" в Пловдив на 16 декември

23 ное 2018, 14:30 ч. 1237 / 7 3
пред./следв.

   За втори път Пловдив ще бъде домакин на българския фестивал за симфоничен метъл "Symphonic Metal Gathering". В античната зала на Военен клуб в града, среща ще си дадат едни от най-утвърдените през последните години български банди в този стил на метъл музиката. На 16 декември на сцената ще се качат AEGONIA (София), BENDIDA (София), ENTHRONEMENT (Пловдив), GHOST WARFARE (Хасково), MYSTICA (София) и THE A.X.E. PROJECT (София). За първи път на симфоничната сцена ще се представят и CLAYMORE от Русе, които са специални гости на събитието. Всичките банди ще представят своята авторска музика в "един своеобразен маратон".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


UGIN 23.11.2018 17:16:00 отговори + 6 5
Без METALWINGS? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 23.11.2018 17:56:05 + 9 7
Този фест е прекалено малък за банда от техните мащаби... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

абсурдът 29.11.2018 15:04:36 + 3 1
Да, бе - представяш ли си? И без Therion и Nightwish също! Ебаси феста! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".