Второ издание на "Fetish Ball" на 23 март

4 мар 2013, 10:11 ч. 541 / 9 5
пред./следв.
Организаторите от "Gorgon" и "EventЕase" съобщават, че вторият Фетиш бал на България ще се проведе на 23 март в София в залите на Парти център "4-и км" от 21:00 ч.

   Специални гости ще бъдат:

   "Fetish Catwalk" от Великобритания – почитателите на латексовите облекла ще могат да намерят своя фетиш! Британска дизайнерка ще облече във винил и гума красиви български момичета. Очаквайте наелектризиращо ревю!

   Екстравагантната Miss Vanity от Гърция е участвала в много ъндърграунд събития в Европа, включително и на фестивала "Gomorrah" в Бордо. Тя ще представи на "Fetish Ball II" изтънчено, елегантно и секси шоу в стил кабаре и бурлеска, което ще премине в спиращ дъха пърформънс комбиниращ еротика, огнено шоу и пиърсинг ритуал на живо.

   Alexis D е автор на мистичен спектакъл повлиян от Shibari - японското изкуство за връзване. Артистът оплита с възли красиви женски тела от седем години и е развил собствен стил. Той използва традиционните въжета, бамбукови пръчки и чисто садо-мазо. Alexis D прави бързо изключително трудни възли и променя светкавично позите на модела си. Свещите допълват ритуалната атмосфера. Фетиш моделът Salilia ще полети в оскъдно облекло във въздуха, направлявана от вещите ръце на Господаря на възлите. Още се помни тяхното изпълнение от "Fetish Ball I"

   Domina Lola & Slave Prince – Очаквайте един фетиш и кинки спектакъл на звездата от "Fetish Ball I" и нейния роб! Domina Lola е известна Dominatrix и фетишист от Гърция, но с многобройни участия в Европа. Сред тях са изявите и на световно известните "Torture Garden", "Wasteland & Clinic" в Холания. Известни са колаборациите на Domina Lola с имена като Rubberdoll (САЩ), Risque (Франция), Pornfreaksdeluxe (Холандия). Скандалната дама взима участие като фетиш модел в много фотосесии, филми, участва в алтернативни ревюта и украсява кориците на списания като "Massad" и "Von Gutenberg". Красавицата обожава да сменя тесни латексови дрехи и да се вживява в различни роли, да възбужда и наказва своите партньори.

   George Fakinos от Гърция ще е диджей магьосникът зад пулта, чийто електронен микс от индъстриал, хард-денс, дъбстеп ще допринесе за доброто настроение на гостите през цялата нощ.

   VJ Gorgon от магазин за готик облекло и аксесоари "Gorgon" ще подкрепи гръцкия диджей със селекция от екстремна индъстриъл музика.

   Фейсконтрол ще следи за спазването на дрескода на събитието. Развихрете вашето въображение, което ще ви накара да блеснете със целия си сексапил в черно, червено, латекс, кожа, фетиш, боди арт, бурлеска, медицина, кабаре от Берлин, PVC, "Moulin Rouge", венециански карнавални маски. Всеки посетител, който се подчини на дрескода, ще бъде възнаграден с приятна изненада от "Aftershock".

   Какво е забранено: Фотоапаратите и камерите са забранени. Стриктно ще се следи за спазването на забраната за снимане с фотоапарати, мобилни телефони и видеокамери. Ще важи и възрастово ограничение 18+.

   Билети:

   Билети "Ранно пиле" - ограничена бройка на цена от 15 лв. само в магазин "Горгон" в София на адрес ул. "Узунджовска" 8 (пряка на бул. "Витоша")

   Стандартни билети на цена 20 лв. в мрежата на Eventim.bg.

   Билети на място: 25 лв.
fetish ball sofia II
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.03.2013 22:58:10 отговори + 0 0
ебание Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.03.2013 20:33:26 отговори + 0 0
да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal 6.03.2013 20:24:33 отговори + 0 0
Тва метьл ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 5.03.2013 10:12:45 отговори + 0 0
Ша точим пишките Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2013 16:29:56 отговори + 0 0
С една дума казано - порнография Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".