Второ парти за 4-годишнината на "The Black Lodge" на 15 ноември

14 ное 2012, 08:26 ч. 120 / 1 6
пред./следв.
"The Black Lodge" разпространиха следното съобщение:

   Една вечер се оказа крайно недостатъчна, за да отбележим подобаващо четирите години хубава музика, съпътстващи израстването на "The Black Lodge" като място за истинските ценители на качествения метъл звук. Поради тази причина решихме на 15-и ноември (четвъртък) да се състои своеобразният "реванш" към всички онези банди, които пропуснахме да включим в първия купон по случай рождения ден на бара. Очаквайте познати хитове и скрити диаманти на групи като KREATOR, IMMORTAL, BLIND GUARDIAN, SEPTICFLESH, ARCH ENEMY, MESHUGGAH, NAPALM DEATH, MARDUK, MASTODON, KORN, DEFTONES, GOJIRA, CYNIC, W.A.S.P., ACCEPT, CAULDRON, ENSIFERUM, ENSLAVED, NIGHTWISH, PAIN, IN FLAMES, SABATON, OVERKILL, WOLFSBANE, ROTTING CHRIST, ASKING ALEXANDRIA, BRING ME THE HORIZON и още много други.

   Началото на партито е от 21 ч., входът е свободен, а някой от посетителите ще спечели традиционния за такива вечери диск. Бъдете готови за часове с любимите ви парчета и пълни бутилки от най-добрите ни напитки!

още за:

The Black Lodge


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.11.2012 10:10:55 отговори + 0 0
@ Stan: ама ти и да имаш такова мазе, пак ще го превърнеш в кенеф... (щото всички като теб само на това са способни - да осират всичко) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stan 14.11.2012 15:20:29 отговори + 0 0
Да им имам и префалената катакомба. И с това пушенее....грррр...Да са живи и здрави, но без мен в мазата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.11.2012 10:17:33 отговори + 0 0
THE BLACK LODGE RULES! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.11.2012 09:52:40 отговори + 0 0
Ложата е единственият истински метал бар в София и за тези няколко години се наложи като безспорен лидер! Всички останали са невежи или имитатори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.11.2012 09:36:57 отговори + 0 0
и концерта, и партито миналата седмица бяха мега добри!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.11.2012 09:04:42 отговори + 0 0
Смешници... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".