Вземете безплатно нова песен на VADER

5 юли 2011, 07:00 ч. 270 / 4 10
пред./следв.
Новата песен на VADER "Come And See My Sacrifice" може да бъде свалена безплатно от този адрес, само срешу предоставяне на имейл адрес. Тя е от излизащия на 12 август нов албум на групата "Welcome To The Morbid Reich". Подробности за предстоящата творба ви съобщавахме текущо.

още за:

Vader


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.07.2011 18:03:49 отговори + 0 0
Дай си мейла, ще ти го изсвиря и ще ти го пратя "ушевадното разминаване". Иначе за другото ми писна да споря...намери се с другия дето е цъкнал дислайк, ако искаш някой на твоето мнение....малко са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 5.07.2011 17:53:23 отговори + 0 0
Вероятно също така не усещаш, че песните са перфектно композирани, изключително балансирани и като цяло албумът е много добре структуриран. Както и вероятно си забравил, че в почти всички албуми имат по няколко по-експериментални композиции. Разбирам Deicide( примерно) да бяха направили такъв албум, тогава донякъде бихте имали основание да недоволствате, ама за Morbid Angel...Aйде нема нужда. А това, че Vader използвали метроном не знам изобщо защо го отбелязваш. Всяка съвременна група го прави. И въпреки това разминаването китари/барабани в посоченият от мен момент е УШЕВАДНО. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 17:22:06 отговори + 0 0
Не и когато получават толкова пари за нищо...това не е труд вече, а отбиване на номера от страна на МА. Нямам нищо против експериментирането, но това е безсмислено, не усещам да са вложили никакво чувство, не усещам никаква идея, никаква агресия, нищо което да те накара да скочиш от стола и да куфееш, нищо (настрана гадния тригериран на макс звук). Ако става въпрос за някакъв друг стил, няма проблем, ама тука става въпрос за дет метъл и от тази гледна точка новия МА е боза. А за новата песен на Vader, да не е кой знае какво, но има повече идеи от целия гореспоменат албум. А бластът и китарите на 1:31 са идеално изсвирени (което не е чудно защото Vader използват метроном при записите си). А след това на 2:04 рифа...може да си строшиш врата на него, ей това е яко! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 5.07.2011 16:57:08 отговори + 0 0
Ако наистина се занимаваш сериозно с музика, и ако си ИСТИНСКИ музикант, то никога няма да използваш определения като "елементарна боза" и "лайна", когато става въпрос за труда на колеги музиканти. Особено пък за толкова влиятелна група като Morbid Angel. Откога свободата на истинският творец да експериментира се възприема като нещо лошо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 16:13:21 отговори + 0 0
От 10 години се занимавам с композирането на такава музикa, ама айде, ти ще ми кажеш какво разбирам и какво не...така като гледам хората се кефят на Vader, а ти си слушай новия МА, а аз ще си пусна Altars of Madness да си припомня каква е разликата между дет метъл и безидейна, елементарна боза Или ще чуя как Bolt Thrower са "експериментирали" за последите 20 години, че всеки техен албум да е размазваща класика. Ако искаш си пусни Rob Zombie, ще ти хареса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Morbid Angel 5.07.2011 15:36:11 отговори + 0 0
Да, едните правят дет метъл, но не са мръднали в развитието си през последните 15 години. А другите продължават да се развиват и експериментират, както и трябва да е. Не определяй като "лайна" неща , които не разбираш( и вероятно никога няма да разбереш). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 14:55:49 отговори + 0 0
Достатъчно съм голям, за да знам, че едните все още правят дет метъл, а другите правят лайна. Но това е мое лично мнение, не си задължен да го коментираш по никакъв начин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 5.07.2011 14:40:19 отговори + 0 0
Като пораснеш,(евентуално) ще разбереш, че твоето мнение не е задължително да се припокрива с чуждото. А е смешно да се сравняват двете групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 13:39:25 отговори + 0 0
По-добре от насрания нов MA!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 5.07.2011 09:26:31 отговори + 0 0
На това ли са способни в момента?! Клише след клише, а бласт-бийтът в 1:31 изобщо не се връзва с китарите. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Жалко, една от любимите ми групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".