Вземете две песни, отпаднали от лимитираната версия на "Hordes of Chaos" на KREATOR

11 фев 2009, 16:09 ч. 301 / 7 4
пред./следв.
Новият албум на KREATOR "Hordes of Chaos" (поръчай) е още "топъл" на пазара. Той е достъпен и като специална лимитирана версия (поръчай), а по технологични причини издателите от "Steamhammer"/"SPV" не са включили в нея две от предвидените парчета. Това са концертни изпълнения на "Awakening Of The Gods" и "Coma Of Souls", записани на фестивала "Summer Breeze 2006". Сега песните са достъпни за свободен даунлоуд на този адрес.

   В момента KREATOR са на турне за промоцията на "Hordes of Chaos", заедно с CALIBAN, ELUVEITIE и EMERGENCY GATE, което мина през България съвсем скоро - на 8 февруари (репортаж).

още за:

Kreator


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


d3m0nhun73r 11.02.2009 21:12:12 отговори + 0 0
при тях само технически проблеми тука на концерта на дисковете хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 11.02.2009 20:57:05 отговори + 0 0
Аз пък днес си купих лимитираното, защото не ми се чакаше за нормалното :Р Иначе филмчето е весело и албумът е на високо ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2009 18:48:10 отговори + 0 0
И аз останах доста неприятно изненадан, но в сайта им пишеше, че е имало технически проблеми и затова ги пускат за свободен даунлоуд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2009 18:08:13 отговори + 0 0
много се радвам за тази новина. бях вторият човек, който си купи това лимитирано издание от WIZARD. останах много разочарован като си пуснах вкъщи бонус dvdто. в описанието в онлайн магазина пише, че е с времетраене 35минути и съдържа видеоклип на песента HORDES OF CHAOS както и въпросните 2 концертни изпълнения + мейкинг на албума. това не е вярно! dvdто съдържа единствено мейкинга и е с времетраене 18минути, а клип и концертни песни няма. доста гадно се почувствах, излъган и обиден и дори не гледах филма. знам, че вината не е във Вас, но Ви моля да промените описанието в магазина, за да няма и други излъгани и разочаровани и всеки да си прецени дали да си купи лимитарката или обикновената версия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".