"Wacken Winter Nights 2020" събира фолк/викинг и др. метъл банди през февруари

9 яну 2020, 15:36 ч. 3489 / 1 2
пред./следв.

   Между 14-16 февруари тази година на мястото, на което се провежда летният мегафестивал "Wacken Open Air", ще се състои поредното издание на зимния му "побратим" "Wacken Winter Nights".

   Организаторите обобщават, че целта на събитието не е да бъде "Малък Вакен", а да събере тематично фокусиран лайнъп и публика, която е запалена по фолк, викинг и паган метъла.

   Някои от участниците през 2020 г. са: SCHANDMAUL, SUBWAY TO SALLY, CORVUS CORAX, HEIDEVOLK, MANEGARM, PRIMORDIAL, EINHERJER и др. За повече подробности посетете www.wacken-winter-nights.com.

 

още за:

Wacken Winter Nights
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 1.02.2020 13:37:15 отговори + 0 1
С участието на Азис, Крис Хемсуърт (познат още като Тор), Благо Чука от Подуене, Мара Отварачката, Петра Сокоизтисквачката, Finntroll, Lordi, Britney Spears и D2. Водещ - Христо Стоичков. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 10.01.2020 01:49:38 отговори + 3 1
Велико събиране! Има ли навити да ходим? Наистина питам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".