"War Eternal" на ARCH ENEMY - с най-високи позиции в класациите

17 юни 2014, 20:15 ч. 431 / 6 7
пред./следв.

   Новоиздаденият студиен албум на ARCH ENEMY, "War Eternal", първи с вокалистката Alissa White-Gluz, постигна най-високи позиции в класациите на различни държави в сравнение с всички по-ранни творби на бандата. Дискът е на 9-о място в Германия, 36-о в Холандия, 5-о във Финландия, 85-о във Великобритания, 13-о в Австрия,  16-о в Швейцария и на 7-а позиция в чарта за чуждестранни издания на Япония.

   ARCH ENEMY гостуваха в България преди по-малко от месец - на 25 май - и ни представиха "War Eternal" и на живо.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ббб 18.06.2014 16:01:10 отговори + 0 0
Аха. Значи Лоуд и Рилоуд на Металица трябва да са продали повече от Черния албум, щото нали той е много успешен. Или поне близо до неговите продажби.
Пък от своя страна комерсиалния успех на Черния албум се дължи най-вече на Джъстиса. Неговите успехи пък на Мастъра. Успехите на Мастъра на Райд дъ Лайтнинг. Те на Кил ем Ол и кво праим преди това?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 18.06.2014 15:41:51 отговори + 0 0
за напрегнати и изнервени хора има мента,глог и валериан или ксанакс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ааа 18.06.2014 13:14:31 отговори + 0 0
По-принцип трябва да е ясно, че голяма част от успеха на даден албум се дължи повече на това, колко добър е бил предишния, а не този. Много хора купуват новия албум заради очакванията си за нещо на нивото на предишния. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Titan 18.06.2014 10:33:47 отговори + 0 0
Съгласен съм с Георги, недомислено и семпло, но не и хубаво представяне! За клиповете можеше да се постараят повече, а те са като един и същи! Да, албума е добър, но личи, че се пестят пари за реклама и се разчита на инерция от страна на феновете!
С Mike не нога да се съглася! Концерта им не беше нищо особено, напротив аз се чувствах напрегнат и изнервен! Сега особено като го сравнявам и с този на Sepultura направо не ми се говори!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mike 18.06.2014 09:14:16 отговори + 0 0
И албумът е страхотен, и концертът беше убийствен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сокол 18.06.2014 07:56:56 отговори + 0 0
Страхотен албум , безспорно! Евалла на Микаел Амот и продуцента! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 17.06.2014 23:32:05 отговори + 0 0
Албумът си е страхотен, каквото и да си говорим. Да, има нов фронтмен, пък и това е първият албум с Nick Cordle, и точно това го прави интересен - нови хора и нови идеи. Изключително музикален и изключително изпипан, този е един от най-добрите албуми на бандата като цяло, но разбира се има и известни забележки.
Клипираха по-достъпните и семпли песни и това е малко или много грешка. Албумът си показва цялото величие след половината, докато първата част, които съставляват клипираните песни, са просто готини, но нищо повече. Сигурен съм, че всеки който отдели досатаъчно време и преслуша целия албум след 'Graveyard of Dreams' поне два пъти ще разбере колко е готин и силен.
Само обложката не прощавам - семпла, детска и повърхностна. Можеха да намерят много по-кадърен художник.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".