WARBRINGER ще издадат новия си албум през март

12 дек 2016, 22:09 ч. 515 / 10 0
пред./следв.

   WARBRINGER, които гостуваха у нас през 2014 г. като съпорт на ICED EARTH, ще издадат петия си дългосвирещ албум, наречен "Woe To The Vanquished", на 31 март чрез "Napalm Records". Според вокалиста John Kevill, новата творба ще бъде бърза и свирепа и за финал ще съдържа най-дългото и амбициозно парче, което групата е правила досега  - 11-минутното "When The Guns Fell Silent". Освен това бандата в момента работи по видеоклип към заглавната песен от диска.

   "Woe To The Vanquished" е продуциран и миксиран от Mike Plottnikoff (FEAR FACTORY, IN FLAMES), мастериран от Howie Weinberg (SLAYER, PANTERA), а обложката е дело на Andreas Marschall (SODOM, BLIND GUARDIAN, OBITUARY).

   Заглавието на албума е вдъхновено от крилатата фраза "Vae Victis" ("Горко на победените"), която се приписва на галския военачалник Брен, опустошил Рим през четвърти век пр.н.е.

   По-долу може да видите обложката на предстоящата творба. Артуъркът е направен на базата на фотография, изобразяваща поражението на Германия в Първата световна война.

 

warbringer-2017-woe 

още за:

Warbringer


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".