WARDRUNA, групата на Kvitrafn и Gaahl, ще участва в саундтрака на сериала "Викингите"

25 фев 2014, 22:07 ч. 542 / 8 3
пред./следв.
WARDRUNA, групата на бившите членове на GORGOROTH Einar "Kvitrafn" Selvik и Gaahl, ще участва със своя музика в саундтрака на втория сезон на сериала "Викингите". Отделно Selvik сътрудничи на композитора на сериала Trevor Morris относно музикалното оформление на продукцията.

Vikings_logo

още за:

WardrunaKvitrafnGaahl


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Flame 28.02.2014 12:15:35 отговори + 0 0
Kvitrafn и Gaahl за мене, това са хора, които наистина правят истинското изкуство. Страхотни са! Любима група са ми Има ли концерт на WArdruna в България, там съм задължително! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 26.02.2014 09:03:19 отговори + 0 0
Вардрюна трябва някой да ги покани тук! Не е нужно да е на рок/метъл събитие - може да е на някакъв фестивал за народни/традиционни/етно музики, нещо тематично. Усещането от тяхната музика много малко други групи/проекти/изпълнители могат да го докарат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joe 25.02.2014 22:22:10 отговори + 0 0
Една от любимите ми групи . Музиката им е страхотна и адски атмосферична, ще пасва много на шоуто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".