"Warner Music" съдят AVENGED SEVENFOLD за нарушен договор

29 окт 2016, 09:53 ч. 897 / 2 0
пред./следв.

   Според "The Wall Street Journal", искът на лейбъла "Warner Music" срещу AVENGED SEVENFOLD ще бъде разгледан в съд през следващата година. Компанията обвинява бандата, че е нарушила договора, според който трябва да издаде още един концертен албум/DVD чрез "Warner". Вместо това в края на 2015-а AVENGED SEVENFOLD са ги уведомили, че прекратяват контракта, позовавайки се на Трудовия кодекс на Калифорния, според който личните трудови споразумения са ограничени до седем години. 

   "Warner" обаче твърдят, че са понесли загуби. AVENGED SEVENFOLD вече издадоха нов студиен албум чрез "Capitol Records" на 28 октомври. Това се случи без никаква предварителна реклама или анонси. Групата ознаменува появата на творбата с уникално шоу на покрива на сградата на "Capitol", използвайки модерни високи технологии за 3D-картина, виртуална реалност и др. Претендирайки за обезщетение "Warner" ще трябва да докажат пред съда какви точно са евентуалните загуби, ако дискът бе издаден от тях. По-долу може да чуете онлайн целия нов албум "The Stage".

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".