Warrel Dane (NEVERMORE) признава във "Фрактура", че e отказал на Chuck Schuldiner да пее в CONTROL DENIED

15 яну 2016, 02:12 ч. 2779 / 6 3
пред./следв.

   На 17 януари (Диема ТВ, 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на MEGADETH, TOY LETTERS, ALL THAT REMAINS и MOTORHEAD.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Warrel Dane (NEVERMORE/SANCTUARY) и ще бъде представено новото концертно DVD на MASTERPLAN. В интервюто Warrel Dane коментира най-големите постижения и провали в кариерата си, защо смята, че метъл феновете само си мислят, че са широко скроени и кой от детските си идоли иска да срещне лице в лице. Освен това ще бъде припомнено, какви истории разказa Arjen Lucassen (AYREON) при първото си гостуване в България.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно със SLAYER, S.F.A. ще правят кавър на KORN, класическата песен ще бъде нa THE OFFSPRING, a в рубриката "Archive" ще си припомним кадри от първото шоу на ZZ TOP в България. Клипове и концертни песни на ABBATH, MANOWAR, CRADLE OF FILTH, STILLWELL и KILLSWITCH ENGAGE също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 

warrel-dane-nevermore



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фичо 15.01.2016 21:10:07 отговори + 0 1
Ние, хипстърите от Павликени, настояваме Невърмор да се сберат отново! Чекаме ги ан мегданя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spiridonov 15.01.2016 10:58:48 отговори + 4 3
Щеше да е хубаво Уоръл да пее в албума на Контрол Динайд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мисли разни 15.01.2016 09:30:24 отговори + 4 1
Без Уоръл няма Nevermore, както няма и Sanctuary
Без Чък няма Death, както и без Abbath няма Immortal

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".