WARSCUM ще свирят на "warm up" партито за "Autumn Souls of Sofia"

20 апр 2017, 15:36 ч. 493 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Блек, дуум, депресив, фюнерал, време е за нещо по-енергично, по-жизнерадостно и чисто нашенско. Както знаете фестивалът Autumn Souls Of Sofia ще има и Freak Warm-Up Party, което ще се проведе на 24 ноември в клуб Live & Loud.

Следващата група, която се присъедини към веселяшкия купон са death/grind софиянците Warscum. Основани през 2014 г., гръбнакотрошещата шайка има до момента едно ЕР в актива си, носещо ласкавато заглавие “Society Rape“. Посланието, което стои зад него според думите на групата е, че: "Живеем в общество, което е изнасилено от ред фактори, а хората не правят нищо особено по въпроса, дори го приемат за нормално."

През 2015 г. Warscum са специално избрани от George Corpsegrinder и компания да подгряват концерта на "Канибалите" в България. Били са подгряващи и на Malevolent Creation, Grave и други. Интересен факт около бандата е участието на датския барабанист Мадс Лауридсен, свирил в легендарната група Konkhra, както и в много други проекти.

Делили са една сцена и с обичани банди като: Benighted, FBI, Mizerere, Mаss Grave, Past Redemption, Hyperborea. Скоро очакваме дебютния им албум, а есента ще ви очакват, за да отвеят мозъка ви докато си танцувате заедно.

Очаквайте скоро обявяването и на големият хедлайнер на вечерта.

Билети за Freak Warm-up партито ще можете да закупите само в деня на събитието на цена от 15 лв. Билетът за другите два дни на Autumn Souls Of Sofia 2017 е 50 лв. и можете да го закупите от eticketsmall.com, както и на каса на ул. Раковски № 67 в София, или в Магазин ЯКО! Притежателите на следващите 5 билета, закупени от 10-ти април, ще имат възможност да посетят Metal Gates Festival на 16 Ноември - 18 ноември в Букурещ напълно безплатно.

Групите потвърдили участие до момента са:

Mindful Of Pripyat - Insane & Radioactive Grindcore, Italy
Womb Of Maggots - Brutal Death Metal, Greece

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Chuck 20.04.2017 17:14:56 отговори + 2 0
Womb of Maggots бяха доста жалки на трибюта на Death Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".