W.A.S.P. пристигат с уникална продукция за шоуто в Бургас

2 юли 2014, 11:12 ч. 503 / 9 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Само месец остава до концерта на американските рок легенди от W.A.S.P. в България. Шоуто ще се състои на 4 август в летния театър в Бургас и е част от грандиозното турне на бандата "30 Years of Thunder".

Европейската час на гастрола старира от в края на май със 6 концерта в Русия и до момента преминава със забележителен успех през Финландия, Норвегия, Швеция, Германия и Белгия. Навсякъде залите и стадионите са препълнени, феновете са екзалтирани до максимум, а билетите са разпродадени за броени часове. За радост на хилядите български почитатели на добрия хард рок, машината W.A.S.P. много скоро ще стигне и до нашата страна.

За шоуто си у нас Блеки Лоулес и компания пристигат с огромна собствена продукция, която обещава здрав безкомпромисен звук и невероятно шоу, което със сигурност не трябва да се пропуска! Сцената ще бъде оборудвана с озвучителна апаратура и осветление от най-висок клас и три LED видео стени. Гърбът на сцената ще бъде облечен в специално пано с размер 15х10 метра, а още три завеси със същия размер и уникален дизайн ще падат по време на шоуто.

Еднo от най-впечатляващите технически съоръжения, което публиката ще види на сцената на 4 август, е легендарната стойка за микрофон на Блеки, превърнала се в запазена марка на атрактивния фронтмен. Стойката – артистично съчетание между човешки скелет и амерканкси чопър, е висока около 2 метра, изключително тежка и масивна и носи името Елвис. Безспорно това е истинско произведение на изкуството, което със сигурност не трябва да се изпуска!

Билети за концерта на W.A.S.P. в Бургас могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. Цената им на пердварителна продажба е 45 лева, а в деня на концерта - 50 лева.

Интересът за шоуто е много голям! Позбързайте!

 

w.a.s.p. poster

още за:

W.a.s.p.М.е. Music


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cruehead 11.07.2014 10:01:29 отговори + 0 0
Там сме! Разбирачите няма как да не се обадят -.- Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drh7239 7.07.2014 14:00:09 отговори + 0 0
Новите албуми са трепач, който си мисли че групата е умряла през 80-те е глух А концертът ще е върха, там сме! \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КирБулба 3.07.2014 11:11:54 отговори + 0 0
Няма МоЕ няма ТВоЕ, всичко е Берое! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стиви 3.07.2014 10:29:00 отговори + 0 0
тая група умря през 89 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Opethio 3.07.2014 08:16:47 отговори + 1 0
xaxaxa....елате на концерт за да видите концерт! Има хубава апаратура и микрофон... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Peter Pan 2.07.2014 23:46:52 отговори + 0 0
Уникалното шоу с невероятната стойка за микрофон и падащи пана?! И същите песни, които правиха и предните пет пъти тука? **** ти "уникалността"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НеговоТо 2.07.2014 17:05:22 отговори + 0 0
Именно -МОЕ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НеговоТо 2.07.2014 17:04:07 отговори + 0 0
Име Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КирБулба 2.07.2014 15:37:42 отговори + 0 0
M.E. Мюзик М.О.Е ли ще рече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".