W.A.S.P. ще издадат презаписана версия на "The Crimson Idol", правят турне "Re-Idolized"

23 яну 2017, 16:48 ч. 2605 / 8 3
пред./следв.

   Американските хеви метъл легенди W.A.S.P. ще издадат презаписана версия на класическия си концептуален албум от 1992 г. "The Crimson Idol" по случай 25-ия юбилей на творбата. Към нея ще има DVD с времетраене 50 минути, разказващо историята на албума. И това не е всичко! Blackie Lawless и компания ще предприемат турнето "Re-Idolized: The 25th Anniversary Of The Crimson Idol", на което ще свирят цялата творба, плюс три песни, които са били планирани, но невключени в изданието. Шоуто ще бъде в две части - първата с албума "The Crimson Idol", а втората - с хитове от цялото творчество на W.A.S.P.

   Както знаете - очакваме W.A.S.P. отново в България на третия ден на фестивала "Midalidare" - 11 юни (поръчай билет онлайн). На този етап не се съобщават датите за турнето "Re-Idolized" и не е ясно дали у нас ще гледаме концерт от тази обиколка.

  [Редакция към 17:42 ч.] Малко по-късно стана ясно, че турнето ще започне през октомври и за момента има обявени дати за Великобритания и Ирландия.

 

още за:

W.a.s.p.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mad Hamish 26.01.2017 11:53:41 отговори + 3 1
Албумът е велик, кому е нужно да се презаписва? А не е като да са се изчерпали на идеи - последните три албума на W.A.S.P. са супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 24.01.2017 07:11:17 отговори + 6 2
Предпочитам The headles children от 89та. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ank 23.01.2017 20:13:52 отговори + 12 1
Прекрасно! Фантастичен албум, за мен най-стойностен от всичките им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".