WATAIN издават юбилеен концертен албум за 25-годишнината си

14 сеп 2023, 07:52 ч. 281 / 12 0
пред./следв.

   Гостувалите три пъти в България шведски блек метъл ветерани WATAIN ще отбележат 25-годишнината на бандата със специален лайв албум. Той ще носи заглавието "Die in Fire - Live in Hell (Agony and Ecstasy over Stockholm)" и ще се появи на 3 ноември от "Nuclear Blast Records".

   Материалът е записан през октомври 2022 г. на концерт на групата в столицата на Швеция Стокхолм и включва някои от най-любимите песни на феновете на бандата. Мастерирането е поверено на Tore Stjerna. Артуъркът е създаден изцяло от фронтмена Erik Danielsson и отразява турнето в подкрепа на албума "The Agony & Ecstasy of Watain", част от което бе и нашата страна. По-долу ще намерите траклиста, обложката, както и лайв видео към парчето "Before the Cataclysm":

01. Ecstasies In Night Infinite (Live)
02. Black Salvation (Live)
03. The Howling (Live)
04. Black Flames March (Live)
05. Reaping Death (Live)
06. Devil's Blood (Live)
07. Serimosa (Live)
08. Not Sun Nor Man Nor God (Live)
09. Before The Cataclysm (Live)
10. The Return Of Darkness And Evil (Live)
11. Nuclear Alchemy (Live)
12. Malfeitor (Live)

 

watain - die in fire live in hell

watain

още за:

Watain


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".