Weinberger (Австрия) и LEAVER с концерти в Плевен и Пловдив

3 юни 2014, 17:16 ч. 315 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Австрийският музикант и писател Weinberger (Johannes Weinberger) ще направи два концерта в България с родното drone дуо Leaver. Музиката на Weinberger е събрала вдъхновения както от indie / noise rock и singer-songwriter музиката, така и от електро-акустичния авангард, което със сигурност е гаранция, че фенове на много жанрове ще успеят да намерят мястото си в нея. Стига, разбира се, да й дадат шанс.

Визитата на музиканта в България се случва благодарение на нетлейбъла Mahorka, Amek Collective и "Аларма Пънк Джаз". Освен концертите с Leaver в Плевен (7 юни, Дом Кафе) и Пловдив (8 юни, клуб "Мария Луиза"), ще можем да чуем Weinberger и в София на 6 юни в Софийски университет заедно с Portable Elephant и E.U.E.R.P.I.



Weinberger

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хейт 4.06.2014 01:11:05 отговори + 0 0
гадни вегани Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

14 3.06.2014 17:27:26 отговори + 0 0
Кончити? Малко разнообразие най-после. Стига нечистоплътни хора... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КирБулба 3.06.2014 17:19:36 отговори + 0 0
секви кончити изпълзеха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".