Wendy Dio дари 100 000 долара за борба с рака на стомаха

29 окт 2010, 13:55 ч. 295 / 4 2
пред./следв.
Съпругата на покойния легендарен рок вокалист Ronnie James Dio - Wendy Dio е дарила 100 000 USD на фондация, която подпомага борбата със СПИН, левкемията и други туморни заболявания. Сумата е предназначена специално за изследвания в областта на рака на стомаха, от какъвто си отиде великия певец. Събитието, състояло се на 27 октомври в Ню Йорк, е събрало общо 1,45 млн. долара. Специален концерт е включвал изпълнители като Colbie Caillat, Enrique Iglesias, 3 DOORS DOWN, Erin McCarley, Kenny Loggins и др.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Iliya 31.10.2010 11:36:16 отговори + 0 0
Горката жена, да... интересно дали ако знаеше, че рака се повлиява много по-успешно от подходяща диета и природосъобразен начин на живот, отколкото от някакви "лекарства", щеше да даде парите си на фондации за измисляне на синтетични медикаменти с които да поддържат болните 5 години живи, след което според официалната статистика се водят "оздравели", без значение, ако на 6-тата година се споминат. R.I.P. DIO! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 29.10.2010 23:14:57 отговори + 0 0
Милата женица, колко ли й е тежко ;-/ Хубаво е, че помага на другите, които ги е сполетяла същата гадна болест...Крайно време е учените да намерят лек... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".