Wendy Dio с изявление срещу появяващите се трибюти за съпруга й

18 юни 2010, 09:17 ч. 771 / 10 62
пред./следв.
Съпругата и мениджър на починалия миналия месец легендарен вокалист Ronnie James Dio - Wendy Dio разпространи изявление по повод непрекъснато появяващите се трибют-албуми за съпруга й:

   Скъпи приятели и фенове на Ronnie, напоследък виждам в Blabbermouth.net много новини за групи, които издават т. нар. трибют CD-та за Dio. Моля ви, не се подлъгвайте и не си мислете, че те правят това за "Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund" - парите отиват в техните джобове, а не във фонда.
   Намирам това за крайно неуважително и съм разстроена от обстоятелството, че тези хора се опитват да правят пари от смъртта на Ronnie.


   Броени дни след кончината на големия певец издаването на трибют-албуми за него бе обявено от Jorn Lande и MANOWAR, чието CD ще е дори в две части. Очакваме то да се продава при посещението на групата у нас другата седмица на фестивала "Sofia Rocks powered by Sonisphere", но след горното изявление закупуването на диска би станало действие със съмнителна стойност...

   По-рано братовчедът на Dio David "Rock" Feinstein публикува анонс, в който казва, че няма нищо общо с трибют-албум на MANOWAR "Magic - A Tribute to Ronnie James Dio", където присъства неговата песен "Far Beyond". Композицията е създадена преди осем години и няма нищо общо със смъртта на Dio, както се твърди около появата на трибюта. Скоро се очаква и официалната позиция на "Magic Circle Music", като преди това режисьорът на MANOWAR Neil Johnson направи изказвания в защита на "Magic...".


Коментари   (62)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.06.2010 10:39:17 отговори + 0 0
@cosmogenesis - ти па се изказа.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Russell Allen 19.06.2010 08:35:21 отговори + 0 0
да братко Lande за съжаление- The king is dead ,but Long live the king!
we rock yeahhhhhhhhhhh
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cosmogenesis 19.06.2010 08:29:38 отговори + 0 0
Винаги съм знаел ,че MANOWAR са абсолютни идиоти ,макар и големи музиканти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jorn Lande 19.06.2010 01:17:04 отговори + 0 0
The king is dead. Long live the king! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 23:24:24 отговори + 0 0
Ебаааатиии идиотите има тука!Ама аз съм по-голям идиот от всички, щото се занимивам да четаO_O Нещо по отношение долуспоменатия факт за "нападки" срещу групата Менуор(въобще не ми дреме как точно се пише на кирилица).Моля "обективната журналистика" да си хваща перото, пергамента и мастилничето и да отива във висопарните чужди медии за интелигентни хора.След като повечето се хвърляте да защитавате позицията си на много "метъл", то замислете се какво е посланието на Вашата така тачена култура - свобода,свобода,свобода!Някой да не разбра?СВОБОДА!А и не виждам какво се стряскате, че "великите мускули" били нападнати.В крайна сметка виждам имате твърда позиция по въпроса, какво ви притеснява, че някой я оспорва?Страшно би било ако например се съмнявахте в нея?И както казах аз съм най-големия идиот от всички, че седя тук и разсъждавам като знам, че ако някой изобщо ми прочете мнението до край то ще ме напсува, защото съм му осквернила "интиреса". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хаха 18.06.2010 22:07:34 отговори + 0 0
Manowar? Буахахахаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мeноар ловър 18.06.2010 21:06:16 отговори + 0 0
Видяхте ли бе хора? - Момите слушат Meноар! Такя че. ако искате да впечатлите някоя миетълка - по форумите, марш в темата "Какво слушате в момента?" Е как какво?! - ЕСТЕСТВЕНО Meноар!

Аз в момента слушам "Kings of Metal". А ето я и любимата ми снимка - http://suspensoarg.files.wordpress.com/2009/03/manowar1.jpg
страааашни гащи и аз имам такива! ))) о, йе !

Мeноар са върха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Албена 18.06.2010 19:10:38 отговори + 0 0
Убедена бях,че е въпрос на време Уенди Дио да вземе отношение по повод на трибют-изявите, независимо кой какво издава.Твърде рано се запяха химните За мен си остава личната ми позиция: трибют албум няма да си купя, ако ще и Уенди да го издаде. Ако искам, ще преведа директно сума във Фонда на Дио, няма защо да ми се напомня нон-стоп. Ще си слушам Meноар,харесвам ги,и толкоз.Колекцията ми с албуми на Рони Дио е моят трибют за него.И ще си го слушам в оригинал!
R.I.P., Ronnie m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit Crusher 18.06.2010 17:59:18 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-18 17:25:07
Предлагам тоя сайт да си остане за феновете на металика, да се направи нов подобен от фенове на Manowar и трети за тези на Maiden за да няма повече разправии. Тук е ясно, че последните 2 групи не се тачат, то се видя и по миналата година където 2 месеца ни заливаха с незнайно все по безсмислени новини относно новия тогава албум на металика

Ама много ясно ще те заливат с такива новини. И това ще е така докато разбереш като един истински метъл фен, че единствената група на тоя свят е Металика, че с нея се изчерпва музиката като понятие и докато започне да ти е през оная работа за всички останали групи, за които можеш да се сетиш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 17:31:45 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-18 17:25:07

ами то това си беше често срещана картинка дори едно време (в така наречения социализъм) - не стига че имахме проблеми заради дълги коси, слушане на метъл и т.н., ами и вместо да се обединяваме в такива трудни времена, пак си имаше делене на фенове на Мейдън, Джудас, ДС и т.н...българска му работа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.06.2010 17:25:07 отговори + 0 0
Предлагам тоя сайт да си остане за феновете на металика, да се направи нов подобен от фенове на Manowar и трети за тези на Maiden за да няма повече разправии. Тук е ясно, че последните 2 групи не се тачат, то се видя и по миналата година където 2 месеца ни заливаха с незнайно все по безсмислени новини относно новия тогава албум на металика, явно тука нема други големи групи за подкрепяне а само за плюене (което е в разрез с представата за безпристрастна журналистика). Вместо да се подкрепя и без това рехавото метъл общество тук в БГ, се прави всичко възможно за неговото разединяване на феновете на тия и ония с подобни анти-някоя-група писания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Гроздамн 18.06.2010 17:07:09 отговори + 0 0
Анонимен, иди си пусни heart of steel и поплачи в ъгъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 18.06.2010 16:55:26 отговори + 0 0
Момчета, моля ви пийте по една бира и се успокойте, по-зле сте и от жени, които се жалват от счупен маникюр Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 16:48:04 отговори + 0 0
Аре бе, екипа на Katehizis, много добре сме наясно за омразата ви към Manowar, не е нужно да я демонстрирате при всеки възможен повод. Спрете се малко. Не знам защо не скочихите на Ланде или дори по-рано тази седмица, когато пуснахте новината за трибюта на Manowar.
А Уенди, с всичките си тези постоянни и молби за даряване към фондацията във ФБ, започва малко да прекалява, ми се струва. Пусни тези анонси веднъж, два, три пъти, окей, но тя всяка седмица пуска по няколко пъти "DONATE, DONATE, DONATE" и имам чувството, че все е недоволна от нещо. Моите уважения към нея и към Дио, но това поведение ми е малко съмнително и обидно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 16:35:34 отговори + 0 0
Да де, естествено, цензурирахте ме, но отговор на въпросите ми няма.

А на тоя интелигент, дето не сте го цензурирали за обръщението му към мен, да му отговоря ли, че и бавноразвиващ се би видял, че НЯМА ОТКЪДЕ ДА СИ СИГУРЕН, ЧЕ УЕНДИ ДИО Е ИМАЛА ПРЕДВИД MANOWAR ИЛИ НЯКОЙ СВЪРЗАН С ТЯХ? В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НЯМА ОТКЪДЕ ДА СЕ ЗНАЕ КОГО ИЗОБЩО Е ИМАЛА ПРЕДВИД.

Или пък да му кажа, че ДА СЕ ЧЕРНИ ИМЕТО НА ЕДНА ВЕЛИКА ГРУПА ПО ТОЗИ НАЧИН Е ТЕНДЕНЦИОЗНО И ГРОЗНО? А може би да спомена, че В СЛУЧАЯ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЦИТИРАТ И ДВЕТЕ СТРАНИ, А НЕ САМО ДЕЙВИД ФЕЙНСТИЙН?

А нещо друго?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.06.2010 16:32:12 отговори + 0 0
От значение е само че кавъра се е получил як.
Kill Kill KIll
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MichaelLeRoi 18.06.2010 16:30:50 отговори + 0 0
И аз не съм чул и видял Manowar да си издали трибют албум и да са взели парите в джоба им, някой да отрече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 16:29:46 отговори + 0 0
Абе тях не ги споменава,ама издават такъв албум,нали отворко.Не обиждай,защото ти си *************. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 16:26:40 отговори + 0 0
Добре, за всички ********** от тук нататък с главни букви и удивителни, че се ядосвам:
НИКЪДЕ В ДУМИТЕ НА УЕНДИ ДИО НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ НИТО MANOWAR, НИТО ПОДОПЕЧНИТЕ ИМ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, КОИТО УЧАСТВАТ В ТРИБЮТА!!!
Толкова ли е трудно да се разбере това?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 16:21:49 отговори + 0 0
Да,ама Metallica и Anthrax не са издали трибют албум и приходите от когото да си ги прибират в джоба.Уенди казва,че приходите от тези трибют албуми не отиват във фонда.Защо тогава се чудите дали парите отиват в Manowar? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.06.2010 16:07:10 отговори + 0 0
нарочат ли те медиите, върви обяснявай че нямаш сестра :-D
В случая Катехизис раздаде правосъдие без да са наясно за какво става дума, а мнозина побързаха също да изкоментират. Сега, изобщо не защитавам Мановар, само че в изявлението на Уенди никъде не виждам да са споменати Manowar или който и да е друг. Приятелството на Дио и Джоуи е много известно и не ми се вярва последбния да прави пари на гърба на Рони...но дори да е така (което точно ние няма как да знаем), има едно нещо което никой не се сеща - ПРАВА. Верно че у нас никой не обръща внимание на това и всяка втора група свири кавъри под път и над път без да плаща, само че в нормалните държави (каквато ние не сме и няма да станем) правата се гонят и плащат много стриктно (и нарушителите се съдят и плащат големи глоби) - става дума за правата да свириш нечия песен на концерт, а още повече да я издадеш в продукт който се продава (независимо каква благородна кауза ще изтъкнеш). Така че първото и основно нещо е че всички трибют изпълнители са длъжни да платят права за издаването на песните на Дио и тези права отиват именно у Уенди (и тя ако иска може да ги даде във фонда). Нещо намирисва цялата работа, откакто Дио почина (R.I.P. маестро!) постоянно Уенди публикува във Фейсбук за продажби на това и онова...то няма лошо ако всичко отива във фонда де, ама какъв е проблема ако някой вложи пари в друг фонд? Дио се занимаваше с благотворителност и едно от най-зивестните неща беше фонда Children of the night (или нещо подобно, поправете ме, ако греша), тъй че не виждам проблем някой да вложи пари пари там, а не при Уенди

каквото и да става, Дио не заслужава тези мърсотии да се сипят наляво и надясно. Не това е начина да се почете паметта му!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 15:48:17 отговори + 0 0
Да плюеш срещу човека, който ти е осигурил прехраната, е грозно и жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимчо 18.06.2010 15:40:19 отговори + 0 0
Е може да няма право, но го прави...хахахах.....
----------
Накарай го да си извади разрешително, ве мен !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 15:36:12 отговори + 0 0
А, бтв, имам въпрос към Катехизис.
Защо си позволявате да взимате отношение против определена група? Говоря за тези думи:
"Очакваме то да се продава при посещението на групата у нас другата седмица на фестивала "Sofia Rocks powered by Sonisphere", но след горното изявление закупуването на диска би станало действие със съмнителна стойност..."
От къде научихте, че съпругата на Дио е имала предвид точно Manowar? Кой ви го каза? Какъв проблем имате с групата? Защо не реагирахте по същия начин спрямо албума на Йорн? Къде прочетохте, че Manowar изобщо някога са обещавали да даряват приходите на фонда и ако сте го прочели някъде, защо не го отразихте? На какво основание пускате подобни намеци?
------
Така де, стана малко повече от един въпрос, но мисля, че заслужавам отговор. И не само аз.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 15:25:13 отговори + 0 0
Анонимчо, Metallica посветиха някое си шоу на Дио, Anthrax посветиха някакъв концерт на Дио и даже свириха част от "Heaven and Hell" на концерта си в Полша, не знам кой рок-изпълнител не е посветил няколко думи на Дио в някой свой концерт. А дали тия няколко думи струват толкова усилия и време, колкото записването на цял албум с кавъри от различни групи? Дали тия няколко думи някой ще ги помни дори след месец-два?

Отделен е въпросът, че ако това, което Нийл Джонсън твърди, е дори отчасти вярно, то този Дейв Фейнстийн или както му се чете името просто няма никакво право да плюе по Ди Майо и групата му.

А съвсем отделен е и въпросът, че в думите на Уенди Дио АБСОЛЮТНО НИКЪДЕ не се споменават Manowar или подопечните им изпълнители. Споменати са просто "много групи". Нищо не пречи да става дума за Fates Warning, Gamma Ray, Blind Guardian, Jorn Lande и т.н. изпълнители, които наиздадоха трибюти към него или тепърва ще издадат. Не знам и защо тук са споменати Manowar, нито дали има конкретен повод за това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.06.2010 15:14:07 отговори + 0 0
Извода може да е, че можеж да кажеш простичко, като Леми: "това шоу посветихме на Рони Джеймс Дио, който беше наш добър приятел" а можеш и да направиш съмнителен трибют албум...като някои други...

А Маноуър и феновете им да говорят за позери, е просто МНООООООГО смешно !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 18.06.2010 15:04:22 отговори + 0 0
Който иска да прави кавър на DIO, си плаща където е необходимо.Този, на когото е платено, да влага парите в каквото му е присърце.От там нататък, записалият си продава диска, защото си е платил и защото е записвал...Не е нужно да печелят само чифутите от музикалната индустрия!?!Някои реват, като средновековни крале!Евала за принципите, но се поприземете!Лихварството е държавен монопол и за сега никой не се е отказал от него, освен мама и тати.(Да са ми живи и здрави!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 14:59:58 отговори + 0 0
Пич, Дио го кавърдисват от преди да се родиш. Ай стига квича, че израз като "хард фенчетата" е доста по-приложим за твоето поведение, отколкото за хората, които визираш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 14:38:57 отговори + 0 0
Никой не бива да пее ДИО!Въобще не ми харесва как са го направили.А,хард фенчетата да не знаят много,защото тея боклуци ги интересува само как да изкарат повече кинти.Като искат,да си пълнят гушката,ама не по тоя начин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 14:23:47 отговори + 0 0
И на мен ми харесва. Само като че ли в началото Ерик се опитва да имитира Рони, което не се е получило на 6, останалото обаче кефи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.06.2010 14:18:24 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=EfFsLeSh69Y
Не знам какви изводи се очаква да си направя, обаче кавърът се е получил великолепно. Другото няма значение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barbarian Brothers 18.06.2010 14:15:08 отговори + 0 0
Не разбирам само кво мрънкате повечето, след като нито давате пари за дискове, да не говорим за този , а си теглите всичко безплатно ... То така или иначе пари няма да отидат никъде от вас мизерници .... То бива бива мрънкане и лицемерство ама чак пък толкова .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

man in the box 18.06.2010 14:01:31 отговори + 0 0
Ето как велика група и истински пич, като Леми го направиха - направете си изводите сами ...

http://www.youtube.com/watch?v=my3VyCXQeg0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 14:00:44 отговори + 0 0
Ето го изявлението от Неил Джонсън, накратко - "този диск е направен за приятел от притятели, няма за цел финансова печалба"

I hope you all will enjoy it and please do not be influenced by some of jealousy and negativity being spread about this very heartfelt project , which I along with many others who shall soon come forth are very proud of. Magic Circle Music wil...l be issuing a statement very soon but in the meantime let me personally express my feelings about it with some indisputable facts:

1. Joey DeMaio along with other members of Manowar knew Ronnie long before the people who are speaking ill of this project, with the exception of Rock Feinstein.

2. Joey and Ronnie were very close friends and no words of jealousy can ever change that, please look at the video that is forthcoming to see it for yourself.

3. In my opinion, Rock Feinstein has one person and one person only to thank for the fact that he has a career today and that person is Joey DeMaio.

The fact is... Joey signed him to Magic Circle Music personally, Joey not only made it possible for him to play at Wacken, but Joey played the song Far Beyond on stage with him.

It is well known that Ronnie and Rock had not spoken to each other (not the first time for something like this to happen) for many months and Joey alone is responsible for re-uniting them onstage that night.

Lastly, this tribute is being done in memory of a friend by his friends not for financial gain... Joey DeMaio trusts his fans, and his fans trust him... seeing this video will hint that there is a real, legitimate history (and reason) behind our Dio project.

-Neil Johnson, Director

Видеото - http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1338798713418&ref=mf
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 13:57:04 отговори + 0 0
Точно те ли сгрешиха? Ама те, никой друг? В смисъл, баш те ли? Верно ли те?

При положение, че едва ли не цял свят се изреди да прави трибюти на Дио?

Напишете "Dio Tribute" в youtube.com и вижте колко кавъри ще ви изкара. И от известни групи като Fates Warning, и от не толкова известни.

Сериозно, наистина е ДОСАДНО коментарите към половината новини, които отварям тук, да се превръщат във вариации на тема "Manowar: За или Против?". Спрете се най-после.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Barbarian Brothers 18.06.2010 13:50:50 отговори + 0 0
До пускането на диска има цял месец, не прибързвайте със заключенията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 18.06.2010 13:41:58 отговори + 0 0
Кофти,Джой Де Майо и компания май сгрешиха....аз отказвам да закупя техния трибют... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barbarian Brothers 18.06.2010 13:27:58 отговори + 0 0
Тия дето плюят на посоки са много дразнещи малоумни. Само говорят без да разбират. Че Manowar имат един кавър само, не цял диск, и кавъра не е на Дио, а на Black Sabbath. И преди са правили техни кавъри на концерти (Paranoid). Вижте този клип и тогава говорете че искат само да направят пари, а не да го почетат. http://www.vbox7.com/play:81fa5362 Относно последния пост кой ги слуша ... ами ще си проличи на концерта като видите разликата между техните фенове и останалите позьори. Hail and Kill. Whimps and posers live the hall !!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ENTERTAINMENT 18.06.2010 12:40:47 отговори + 0 0
Бе има нещо... байганьовско и нашенско в Меноуър... не случайно толкова хора им се радват у нас - предлагам да им дадем българско гражданство ...и да ги пратим да ни представят на Евровизията!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 12:39:52 отговори + 0 0
Хубава реакция на Уенди ама можеше и по-рано да ги смъмри.

И какво сте се нахвърлили върху Меноуър. Само защото са споменати в статията ли? Или сте наясно кого е визирала Уенди?

"напоследък виждам в Blabbermouth.net много новини за групи, които издават т. нар. трибют CD-та"

И с новината за трибюта на Меноуър ли се изчерпват тия МНОГО новини, от които и е писнало на жената.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Брус Дикинсън 18.06.2010 12:06:47 отговори + 0 0
хей папагали ... големи сте разбирачи - "Той Брус пееше като млад...сега доста издиша"...
на баба ви гъза издиша -- пея както можеби само Рони можеше да пее , БОГ да го прости , а вие сте некадърници които само си чешат езиците ...
България - дела и документи , вечна и памет !
амин !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 18.06.2010 11:46:04 отговори + 0 0
Бе аз не защитавам тезата че Ерик Адамс е на 20 години...
Ма ако тръгнем в тази насока, да, пее си страхотно, точно както преди 29 години
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxax 18.06.2010 11:40:46 отговори + 0 0
"Той Брус пееше като млад...сега доста издиша" Те понеже Меноуър се са на по 20...и се си пеят добре. Първото им демо е от 81-ва 'Battle Hymns'. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 18.06.2010 11:40:12 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-06-18 11:06:50
Единствената която иска да печели пари от смърта на ДИО е съпругата му, какви пари, какви фондове са тва? Нима ДИО е бил приживе някакъв бедняк или просяк, имал е 100 % много средства и сега всичктие са при Wendy за кви пари още е лакомят?

Не се ли замисли, че парите от този фонд отиват за борба с рака?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.06.2010 11:20:54 отговори + 0 0
Не знам Manowar какво са казали за приходите от трибюта си към Дио, обаче приятелството им с него беше широко известно и достатъчно силно демонстрирано и от двете страни. В тоя смисъл това, което се изписа долу против тях, е просто болно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


чичко Грузи 18.06.2010 11:15:31 отговори + 0 0
Виновен до доказване на противното. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 11:06:50 отговори + 0 0
Единствената която иска да печели пари от смърта на ДИО е съпругата му, какви пари, какви фондове са тва? Нима ДИО е бил приживе някакъв бедняк или просяк, имал е 100 % много средства и сега всичктие са при Wendy за кви пари още е лакомят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 18.06.2010 11:06:03 отговори + 0 0
Той Брус пееше като млад...сега доста издиша Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Брус Олмайти 18.06.2010 10:36:11 отговори + 0 0
Абе както пее Брус shoot all the clowns!Аман от позьори и лекета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 18.06.2010 10:34:40 отговори + 0 0
А и не мога да разбера защо навсякъде сте напльоскали тва MANOWAR ... групата какво общо има със цялата новина ?
Много недъгаво..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ScarDust 18.06.2010 10:31:41 отговори + 0 0
То това медиите са страшно нещо
Ще направят скандал и сензация винаги, дори и там където няма такава.
Пак е интересно че както винаги са намесени ManOwaR.
Мagic Circle има правата върху кавъра на David "Rock" Feinstein и си е тяхно право да го слагат в компилации.
Не виждам как MCM ще спечели пари от тези дискове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 18.06.2010 09:58:18 отговори + 0 0
С риск сама да се поправя, след няколко прочита, изречението е написано доста двузначно, която може да се тълкува и така: Нийл Джонсън, публикува съобщение относно появилите се нарастващите критики към бандата, заради факта, че печалбата от продажбите на "Magic - A Tribute to Ronnie James Dio" ще отидат за Фондацията "Stand Up And Shout" на Рони Джеймс Дио. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 09:51:25 отговори + 0 0
"revenue generated from the sale of "Magic - A Tribute to Ronnie James Dio" will apparently go to the Ronnie James Dio "Stand Up And Shout" Cancer Fund. "

О, да - сетиха се сега. Защо не го бяха казали никъде преди?????????????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 09:51:02 отговори + 0 0
"но нека да видим така ли ще стане или тия, дето ги правят имат и друго наум. "

дай си парите и чакай да видиш.
маама им алчна бе деа нали са крале на метала не се ли наядоха ?!?!?!?!?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Волният ездач 18.06.2010 09:49:39 отговори + 0 0
"Бобз - 2010-06-18 09:39:16
но от другия страна той беше легенда и като такъв беше на всички нас и всеки може да си изразява почитта, както си пожелае."

Щях да приема правенето на трибут за отдаване на почит, ако съответната група беше пуснала песните за свободен даунлоуд на сайта си или ИЗРИЧНО БЕШЕ ОБЯВИЛА, че всички приходи от диска ще отидат в "Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund".
"Кралете" и други подобни на них, не са направили нито едно от двете. Значи го правят само за да лапат кинти.
Шейм Он Ю, Клоуни!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.06.2010 09:45:54 отговори + 0 0
"но от другия страна той беше легенда и като такъв беше на всички нас и всеки може да си изразява почитта, както си пожелае"

не съвсем. нека си я изразява с 1-2-5-10 кавъра по време на концерта си. нека си я изрази на сайта и т. н. НО НЕ И ДА ПРАВИ ПАРИ! освен ако тези пари не отиват във фонда на Дио а това явно не е така
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 18.06.2010 09:45:27 отговори + 0 0
Очевидно, все пак парите ще отидат за фондацията на Дио..
MANOWAR director Neil Johnson — who is responsible for overseeing all of the band's DVDs and music videos — has released the following statement regarding some of the criticism levelled at the group over the fact that none of the revenue generated from the sale of "Magic - A Tribute to Ronnie James Dio" will apparently go to the Ronnie James Dio "Stand Up And Shout" Cancer Fund.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metallica fan 18.06.2010 09:40:46 отговори + 0 0
хей в какви времена живеем - сако напрежение и интереси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 18.06.2010 09:39:16 отговори + 0 0
Ми...медала има две страни. От една страна Уенди е права, това беше нейният мъж и е чуствителна на всичко свързано с него, но от другия страна той беше легенда и като такъв беше на всички нас и всеки може да си изразява почитта, както си пожелае. Е, разбира се е много тъпо да правиш кинти от трибют на току-що починал човек, но нека да видим така ли ще стане или тия, дето ги правят имат и друго наум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 09:38:45 отговори + 0 0
айде да освиркваме Самовар в сряда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sladuk_Kelesh 18.06.2010 09:27:23 отговори + 0 0
Не че съм проверявал, ама някъде пише ли, че предстоящите трибюти (без значение от коя група ще са), са били планирани с цел средствата от тях да се превеждат в която и да е фондация? Сякаш не съм чел нещо подобно където и да е, най-много да е било от рода на: "в памет на Dio" и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2010 09:19:19 отговори + 0 0
Ха така. Очаквайте сега включване от Тигър - 50 страници в което да обясни как това не е като онова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".