WeRock.bg търси фотограф/и

22 май 2017, 07:56 ч. 3148 / 8 7
пред./следв.

   Най-старият, популярен, посещаван и авторитетен български сайт за рок и метъл музика - WeRock.bg - търси нови фотограф/и. Множественото число не е случайно - можем да приемем в екипа и повече хора, ако подходящите кандидати са повече от един.

   Мнозина от вас вероятно ще се запитат каква е причината. Титулярният ни фоторепортер Герасим Трифонов, чиито чудесни снимки в продължение на почти пет години илюстрираха WeRock.bg, заминава за чужбина. Последните му кадри за нашия сайт бяха от концертите на DEEP PURPLE и EUROPE.

   От юни нататък се нуждаем от негов заместник или заместници. Повече информация може да получите, ако проявявате интерес и се свържете с нас чрез електронната поща. Ето изискванията накратко:

- Силно препоръчително е кандидатите да живеят в София
- Да разполагат със собствена професионална фотографска техника
- Да са готови да присъстват и заснемат по няколко концертни събития в месеца

   Кандидатите да изпратят между 3 и 5 свои авторски снимки с резолюция за уеб на имейл info@werock.bg. За предпочитане е, но не е задължително, снимките да са концертни. Ще бъде осъществена връзка само с предварително одобрените кандидати.

   Ето и една от многото снимки-шедьоври на Герасим, заснета при гостуването на FATES WARNING в столицата ни през ноември 2014-а. Ако искате след време до нея в "Златния ни фонд" да стои ваша фотография - пишете ни.

 

fates warning

още за:

Werock.bg


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гост 25.05.2017 15:12:54 отговори + 7 6
Снимките на Герасим са много добри, но това, което ги "изяжда", е черния фон на сайта. Една и съща снимка, отворена тук, във Фейсбук, и на светъл фон, изглежда коренно различно. Не случайно повечето сайтове избягаха от черното като фон. Фотографските пък съвсем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 25.05.2017 13:39:08 отговори + 6 7
Аз мога да снимам с телефона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 23.05.2017 23:21:49 отговори + 6 8
Нищо против досегашния титуляр, дано новия кадрира с повече "въздух" в снимките....до сега съм виждал само в много близък план снимки на главните герои...дори публиката...само глави...няма сцена...няма публика...всичко е в много близък план.....но, всеки си има виждане...успех на Герасим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 24.05.2017 11:52:29 + 14 4
Това няма как да бъде по-невярно. Има, разбира се, много снимки в близък план, но има и много други. Особено на публиката.
Можем да даваме примери до утре, ето само няколко от последните галерии:
























Само глави, нали?

И накрая, но съвсем не на последно място - Снимката, която сме поместили по-горе в новината. Щеше ли да е толкова добра, ако беше от два пъти по-далечно разстояние? Ни най-малко. А тя е перфектна във всяко едно отношение. Именно защото е близък план. И колкото и да е близък, съвсем не е "само глава"

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 23.05.2017 21:55:17 отговори + 5 10
Дигнете му заплатата и ще остане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Пешо 22.05.2017 18:03:56 отговори + 5 15
Къде е Бета?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


UGIN 22.05.2017 08:58:31 отговори + 36 8
Успех на Геро в цивилизования свят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".