WETROCK представят първия си сингъл и видеоклип

3 юли 2016, 17:46 ч. 482 / 5 0
пред./следв.

   WETROCK е съвсем нова българска банда от Троян. Групата е ориентирана към алтернативния рок, но все още е рано да се определи какъв ще е техният стил. Първият им сингъл се нарича "Bloodshot Eyes" и черпи вдъхновение от "старите рокендрол легенди като Chuck Berry, Elvis и други, но им придава едно много по-съвременно звучене".

   WETROCK са сформирани едва на 13 май 2016 г. и са в състав: Пейо Пеев - барабани, Теодор Лука - бас, Пламен Вачев - китара, Валентин Йорданов - ритъм китара и Божидара Симеонова - вокали/клавишни. По-долу може да видите и видеоклипа към "Bloodshot Eyes". За миксирането и мастерирането на парчето групата се възползва от услугите на британския тонрежисьор Luke Slade. Засега младите троянци имат едва два по-големи концерта зад гърба си - в столичната зала "Универсиада" и на "Джулай морнинг", но смятат да не спират да свирят на живо през това лято. Бандата споделя, че вече работи върху следващата си песен и няма "да ни кара да чакаме твърде дълго".

 

 

още за:

Wetrock


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".