WHITE LIES рекламират новия си албум с късометражен филм

19 яну 2011, 13:17 ч. 116 / 2 5
пред./следв.
Лондонското пост-пънк трио WHITE LIES взе интересното решение да рекламира появата на новия си студиен албум "Ritual" (ревю) не само с утвърдените за целта маркетингови похвати, но и с реализирането на късмотражен филм. В 12-минутното видео, което ще откриете в края на настоящата новина, са включени кадри с изпълнения на три от песните от официално издадения преди два дни диск - "Bad Love", "Holy Ghost" и "Bigger Than Us". Приятно гледане (и най-вече слушане):

още за:

White Lies
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


учтивия лос 19.01.2011 21:01:48 отговори + 0 0
Песните на Сабатон също са страхотни за стила си, повярвай ми. Просто са абсолютно излишни ако имаш "стандартите". Същата работа са и въпросните брилянтни Уайт Лайс. Не казах че са некадърни, казах че са преживни животни. Ами, такива са си. Иначе, да, редно е щом се пише за Сабатон да се пише и за такива като УЛ. И еднакво безмислено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 19.01.2011 15:04:14 отговори + 0 0
Учтивия, моля те, недей така. White Lies може и да звучат като поне пет от добрите стари класически поп, пост пънк и ню уейв банди, но песните са жестоки, абсолютно жестоки. Идеята ми беше, че за жалост готините ревюта и новини, насочващи вниманието към нещо различно от немско хеви, някак биват подминавани от аудиторията. Не че аз имам право да казвам на кой какво да слуша, ама някак си е хубаво човек да има широк музикален поглед. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

учтивия лос 19.01.2011 14:25:02 отговори + 0 0
Ми аз слушам, ма точно тука разликата със Сабатон и Хелоуийн няма никаква.
Същите милиард пъти предъвквани клишета, само дето тук е по-алтернативничко и бозавко (не че Сабатон и Хелоуийн не са бозавки).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Каракольо 19.01.2011 14:08:55 отговори + 0 0
Йонас, изказването ти е изключително vntrve...
Ако не друго, поне силите в гласуването с "Да" и "Не" са изравнени.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 19.01.2011 14:01:52 отговори + 0 0
Е, разбира се, под тази новина няма коментари. За разлика от всички новини за Sabaton и Helloween, бля. Слушайте музика, никак не е лошо, да ви кажа аз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".