WHITESNAKE и DEF LEPPARD не се разплакаха в дъжда на 4 юли

5 юли 2008, 05:10 ч. 1713 / 20 110
пред./следв.
Шансът не бе на страната на фенове и групи по време на концерта на WHITESNAKE и DEF LEPPARD, организиран от "Sofia Music Enterprises" в рамките на ежегодния фестивал "Arena Muzika". Дори се материализира усещането, че всички предизвикателства, пред които събитието бе изправено от природата и още нещо са някаква божествена шега или последица от счупено огледало, опит шоуто да се провали. Само че не стана. Напук, шоуто продължи!
   Всичко изглеждаше измамно спокойно в жежкия следобед на 4 юли. Обещаният за привечер порой току-що се бе изсипал и не изглеждаше вероятно да се връща. Мокрият асфалт лъхаше на свежо и хладно, тълпите зрееха пред входа на стадион Академик в очакване на съвместния концерт на две от най-значимите AOR групи от Острова.
    Забавянето бе неудовлетворително, но не неочаквано за хората, които започнаха да дюдюкат пред охранителната бариера в знак на дежурен протест.
    След едночасово закъснение вратите най-после бяха отворени и ентусиазирани фенове нахлуха с бяг на терена, в стремежа си да завземат решетката пред сцената, да бъдат най-близо до любимците си. Можеха ли да знаят, че престоят им на решетката ще продължи близо 6 часа? Сцената бе умишлено изтеглена назад, откривайки място за повече фенове на терена. Скоро след като трибуните бяха претъпкани (включително стълбищата между седалките) и събиращата се пред сцената тълпа започна да придобива впечатляващи размери, от колоните прозвуча официално съобщение, което разбуни духовете.
    "Поради забавяне на тировете с техниката на групата на границата, концертът ще закъснее с час и половина".
    Това бе тежък удар. Неприсъствието на техниката на стадиона означаваше, че инструментите не са били подреждани на сцената, че групата не е направила задължителния саундчек, че репетиция не е имало. И че всичко това тепърва предстои да се случи пред нетърпеливите ни погледи.
    Седналите под козирките на стадион Академик бяха спокойни, но зрителите на терена все поглеждаха боязливо към оловните облаци, които отново взеха да се скупчват в небето, предвещавайки още проблеми.
    Някои дюдюкаха, други недоволстваха, че пулта и високите колони пречат на по-голямата част от трибуните да виждат добре сцената, повечето удавяха скуката в бира.
    След кратко пренареждане на сцената излезе победителят от "Music Idol 2008" Тома Здравков (и група), който заби кавъри на легендарни метъл и хард рок класики. Изпълнението му бе свежо, динамично и грабващо. Песните бяха добре подбрани (на сигурно) и любими, а Тома пя сърцато и демонстрира адекватно сценично поведение. Кавърът на "Breaking Тhe Law" на JUDAS PRIEST раздвижи феновете на терена и те охотно припяваха на Idol-а. Тома се справи със задачата да "подгрее" публиката…
    Която дори не знаеше, че я очаква още почти тричасово забавяне на хедлайнърите. Закъснението не бе по вина на организаторите, те направиха всичко възможно да се справят експедитивно с трудната ситуация, но обстановката в паузирания стадион Академик да се нажежи.
    Най-накрая глас с извинителен тон съобщи, че концертът ще започне в 22:50 ч.
    Както и стана. David Coverdale и компания пристъпиха на българска сцена за четвърти път и забиха прясната "Best Years", последвана от класиката "Fool For your Lovin’", отприщвайки вълна от всенародна любов. WHITESNAKE са една от най-обичаните класически рок групи в България и те отвърнаха на тази любов с това, което могат най-добре. Мощен рокендрол, над който се извисяваше легендарния вокал на David.
    Съмненията за проблеми с гласа на Coverdale, появили се в зората на турнето на "Бялата Змия", изчезнаха още с първия пронизителен писък, сантиментално-замислен повик (Baby, baaaaaaby, baby) или разцепващ вик, които фронтменът изцеди от скъпоценното си гърло. Дейвид бе във върхова форма в София, публиката ентусиазирано припяваше легендарните "Love aint’ no stranger", "Is this love", идилията бе пълна. Но предизвикателствата тепърва предстояха.
    Изведнъж заваля истински порой, безкомпромисен като рокаджийските стрели на групата. Силният летен дъжд се сипеше от прорязваното от светкавици небе, и макар след секунди всички зрители на терена да бяха мокри, а тревата разкаляна, тревожното бе, че на самата сцена се появиха локви. След миг музикантите бяха подгизнали, краката им шляпаха в събралата се на сцената вода.
    Но David Coverdale изнесе показно за опитен и мощен фронтмен. Вир вода и изложен на внезапно появилия се студен вятър, той не спря да джапа из сцената и да пее велико, заковавайки една след друга класиките "Give Me All Your Love Tonight", "Here I Go Again", "Still Of The Night", без да остави публиката да си поеме дъх и дори за миг да се замисли, че й е студено и мокро. Да, това е рок. Истински, неподправен, опияняващ и шумен.
    Върховият момент бе изпълнението на "Ain't No Love In The Heart Of The City", сякаш в пронизвания от едрите и безмилостни капки въздух витаеше нещо духовно.
    Нито за секунда легендарният певец не се поколеба да скача из наводнената сцена, без страх от електрически удар. Гласът му не падна, нито закова погрешна нота. На върха на вдъхновението си, 56-годишният фронтмен показа урок по висш пилотаж при най-трудни условия. Урок, непосилен за много по-млади от него колеги.
   Сетът на WHITESNAKE завърши с медли между класиките на PURPLE "Stormbringer" и "Burn" и експлозивни овации от над 18-хилядната публика на стадион "Академик". Последва дълга пауза в пороя, през която голяма част от публиката се изнесе, може би мислейки, че DEF LEPPARD няма да излязат. Излязоха.
    След интрото, съставено от тупалката "For those about to rock, we salute you" на AC/DC, LEPPARD изплуваха на мократа сцена, и непоколебимо забиха своя дял. Нито една от двете групи не го изигра примадона. Те излязоха, подгизнаха, забиха рокендрол. Това, за което бяха дошли. За нас.
    Дали заради късния час, подгизналата атмосфера и оредялата публика пред сцената, сетът на DEF LEPPARD не носеше същата наелектризирана тръпка, но феновете на групата имаха шанс да чуят на живо радио-хитове като "Love Bites", "Armageddon It", "Pour Some Sugar On Me" и знаковата "Hysteria". Гласът на Джо Елиът не бе във върхова форма и той по-скоро заобикаляше високите тонове, но глем-поп саундът на групата бе на ниво и предложи достоен завършек на тази нощ, изпълнена с проблеми и предизвикателства.
    "Цяло чудо е, че този концерт изобщо се състоя. Вие сте страхотни!". С тези думи LEPPARD завършиха концерта. Чест прави и на двете групи, че не се стреснаха от дъжда и мократа сцена, а свириха така вдъхновено и сърцато. Singing in the rain. Singing for us.

tgf



Коментари   (110)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.11.2010 20:40:30 отговори + 0 0
Концертът беше невероятен,а дъждът го правеше още по-вълнуващ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.08.2008 12:08:38 отговори + 0 0
Абе Вики и Нелката, я духайте супата, казаха такива, които са свикнали всеки да ги е... както си иска, да не се обаждат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нелката-бел 17.07.2008 20:06:44 отговори + 0 1
Абе деца...какво сте ревнали сите тука ..било ги валяло били чакали...мамини синчета някой насила да ви е карал да ходите?НЕ!Няма да ходите на повече концерти на СМЕ?Ами не ходете!На Фънки му е през "достойнството" че такива пикливи позьорчета няма да идат...истинските хора,истинските рокери и метъли ще ходят е тфа е важното!!!Има хора които живота си даваха да идат на концерта а нямаха възможност...яд ме е че такива хлапетии като вас им заеха местата и билетите!Глупаци!
П.С.Сори за миналия комент...грешка на пръстите Let's Rock! Чакаме Металика да ни избие ,,/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нелката-бел 17.07.2008 20:01:16 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вики 13.07.2008 19:29:49 отговори + 0 0
А така! Давайте хора,говорете колко е зле озвучаването или колко сме чакали и обвинете Фънки за дъжда.Много ясно! Какво като видяхме наживо 2 от най-великите групи на света,дайте пак да плюем насан и натам.Голяма работа,че чухме Pour some sugar on me и Is this love наживо,това няма да го споменем,а само колко сме чакали.Вие ако дойдохте с намерението да почне концерта в 20.00 и да свърши като по часовник в 22.00,значи сте се объркали къде живеем."Аз съм с дете" .Еми няма да водиш 3 годишното си дете на блъсканицата и шума по стадионите като то дори не знае какво се случва.Чакали сме много.Ми що не си тръгнахте всичките "фенове" да си слушате музика тихичко в колата с "перфектно озвучаване".Аз мога да кажа само,че ако мога да се върна назад отново ще избера да отида в 16.30 пред стадиона,да си пия биричка с приятели и през цялото време до концерта а си пеем Here I go again вместо да псуваме.След това да видя легендите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 13.07.2008 14:11:25 отговори + 0 0
Ministry и Alien Industry - 56 снимки :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 13.07.2008 11:43:00 отговори + 0 0
Бъркаш нашите галерии с това, което е изпратено от организаторите, както е случаят с Уайтснейк и Лепърд. Организаторите рядко пращат повече от 10-ина снимки, а най-често и по-малко.
А ето равносметката на нашите последни галерии:
Канзас - 39 снимки
Менъуор - 31 снимки
Алис Купър - 81 снимки
Ин Флеймс - 17 снимки
Слейър - 35 снимки
Последните две са от един концерт, който е представен общо с 52 снимки.
Ако това е обедняване, когато сме най-бедни, тъй да сме :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 12.07.2008 17:39:59 отговори + 0 0
Satyr, защо галерийките ви са толкова уредели от към снимки напоследък ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.07.2008 17:46:48 отговори + 0 0
Е, това е една от най-неадекватните статии, които съм чел напоследък тук. Като цяло статиите ви са доста обективни и на място, ама това писание тук въобще не се вписва сред останалите в сайта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lapii 10.07.2008 12:00:15 отговори + 0 0
Абе не мога да разбера само едно нещо...закво Фънки ви е виновен...нима той е задържал апаратурата на границата..НЕ!...и това не е зависило нито от него..нито от който и да е било...жалко че заваля..мисля че концерта щеше да е мега по мощен ако не валеше..но какво да се прави..все пак концерт имаше и това ме радва,защото от много време чакам да видя Ковърдейл и компания Деф също ми харесаха..но мисля че ако трябва да сравнявам вокала на Ковърдейл и на Джо Елиът..ще съм за Ковърдейл...пък и няма какво да споря..ясно е че Уайтснейк са ми по на сърце Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


конан 9.07.2008 18:47:41 отговори + 0 0
И не сте прави за дъжда,Иван Ангелов от мюзик айдъл го е направил,за да направи мръсно на Фънки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

conan 9.07.2008 18:45:36 отговори + 0 0
Бреййй,то и в Албания имало металисти и концерти,да не повярваш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ива 8.07.2008 00:48:10 отговори + 0 0
AOR -групи като Цепелин и точно Лепс са АОР.Долупосочените банди са си типичен прогресив рок,поне според моите скромни познания.aor=album oriented rock(измисленоот някое Емо хах)
Искам да кажа мн неща-и съм сг,че половината от тях ще забравя,защото ,докато четох коментарите долу ми хрумнаха доста мисли и неща ми минаха през главата...
Как може да казва-забравих кой-изв се-че Лепърд правели музика за пари-ако според теб банда с еднорък барабанист,починал китарист,уникална история и която е заедно 31 години,твори само за пари-добре,но не си права, в това няма как да има спор...На вс фенове на Лепс ни е ясно,че гласът на Джо е спаднал-но това е така от години вече,просто не на вс рокаджии им се запазва гласът съвършен,какъвто е бил преди години,но истинските фенове разбират и така да се каже оправдават тази "промяна"...Спаднал глас, а лесно ли е да пееш след банда като Снейк на изпразващ се стадион пред публика,чието настроение очевидно е спаднало!?Не отбелязвайте само негативните неща,не е правилно
Прав бе,онзи,който бе написал,че Лепс наистина свирят пред срамно малка публика-и дори в световен мащаб те са доста популярни,смея да кажа,че по продажби по добри и от Снейк,но просто у нас някакси не са така известни,не знам защо,а това си е друга тема...
Защо все се оплакваме-наистина чакането е много,разбирам,че си е имало хора с ангажименти,които не са могли да дочакат(или такива с деца),но аз лично само си бях мечтала за рок концерт,на който вали и свирят титани!Според мен лично ,това направи атмосферата още по вълнуваща и рокаджийска(хихи)...
На мен мн ми харесаха и двете банди,не мога да си представя да се оплаквам след подобно изживяване.Кумирите ми Лепърд и Уайт Снейк се представиха чудесно-на Снейк се ззабавлявах ужасно мн,разбиха ме, а Лепс се справиха с мн трудна задача и бяха супер!Концертът бе прекрасен!
Принципно можеше Дейвид да попредстави колегиално Лепс,ама...Но Джо мн симп каза да аплодираме Снейк-евала!
За Тома-норм е да е той-Фънки организира,бе жури в Айдъл-а ,а Тома съответно участник и победител там,тъй че е авс логично!А и да дадат шянс на момчето,не гледайте само негативните неща,пак казвам : ) А репортажът не е обективен към лепърд разбирасе че,но :/ ........
"Създаването на шедоьври е престанало оттогава,откакто се е появило намерението да ги създават-Е.Гонкур,Ж.Гонкур,"Дневникът" "

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2008 23:58:22 отговори + 0 0
AOR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 7.07.2008 14:48:26 отговори + 0 0
Абе аз съм фен, но не съм идиот!!! И Ковърдейл е фен, но не е идиот. Спрете да защитавате прасето-касичка и колегите му и да ми обяснявате колко яко било! Кое му беше якото бе мазохисти? Да висиш от 17:30 до 20:30 с жена си и с детето си пред стадиона и да миняват някви тирове на милиметри от теб? При положение, че дни наред обясняваха как стадиона ще отвори врати в 17:00! Яко ли е да седиш и да чакаш да сглобят сцената 3 часа и на всеки 40 мин да ти обясняват как концерта всеки момент ще започне? Яко ли е да гледаш как един от най-великите музиканти с отвращение ходи по плувналата във вода сцена и то в държава, която той и групата му обожават! Ами не е яко! Така че спрете с тези глупости, че концерта е върха!!! Аз не помня един концерт на SME да се е провел нормално! Като почнеш от METALLICA'99, минеш през Депеш, MAIDEN и стиглеш до Def Leppard. Ако не си го кажем всеки път дебелия ще ни шиба! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.07.2008 12:48:42 отговори + 0 0
Я НИКОЙ ДА НЕ МИ РАЗПРАВЯ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВАМ И ДА НЕ ПОСТАВЯ ФЕНСТВОТО МИ ПОД СЪМНЕНИЕ!!! Как смеете?! Как няма да се оплаквам, като съм ИЗЛЪГАН?! Платил съм си за концерт от 20.00 часа, очаквах да го гледам, а не можех - може да си имам работа, никой не е длъжен да виси цяла нощ, след като един вид е сключил договор с организаторите и му е обещано да гледа концерт по определено време (да, възможен е някакъв толеранс, до час, да речем, но такова безобразие?!). Не издържах на дъжда - просто не издържах физически и си тръгнах по време на концерта на Уайтснейк, и въпреки това се разболях по-късно. Да, човек отива на концерт на свой риск и винаги трябва да е готов за дъжд, но не и при положение, че проливният дъжд заваи по времето, когато концертът вече трябва да е свършил. Наистина, вече не сме през осемдесетте, и дори не през деветдесетте, вече е 21-ви век и никой няма право да ми пилее времето така и да не получавам това, за което си плащам!
Понеже няма как да бъда овъзмезден за загубеното време и нерви, засега съм намерил следното решение на проблема: няма да си купувам билети за концерти за некоректни групи и огранизатори и при подобни инциденти ще разгласявам нашироко какво се е случило и ще настоявам да се открият виновните. А по-нататък се надявам да си намеря съмишленици и да направим нещо реално.
Моля хора, които са свикнали да ги мачкат както си искат, да не ми отговарят. Айде, нема нужда!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 7.07.2008 12:06:28 отговори + 0 0
СМЕ да го *****, ама яко.
Сега като чета още коментари се сетих за преебавката с така наречените V.I.P. билети.
Най-скъпите билети трябва да са на най-хубавото място. Как така тази синя палатка се оказа точно между тези места и сцената. Ако бяхме седнали там, нищо нямаше да виждаме.
Амебата и Фънкаря са ********* на квадрат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Row 7.07.2008 11:15:01 отговори + 0 0
Това е най-голямото прецакване за мен! Киснах пред стадиона от 17.30ч. и на стадиона до 22 ч. След това си тръгнах, защото бях с дете, но без спален чувал. Набутах се с пари за 3 билета, без да изпия за тях и една безплатна /!!!/ бира. Очаквах прекрасни изживявания, а то какво стана... Повече няма да стъпя на концерт на СМЕ! И на Мейдън имаше издънка - влязох по средата на сета на "щерката". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

staind 7.07.2008 11:04:30 отговори + 0 0
Стига глупости вече! Истинските фенове не се оплакват. Всички бяхме мокри, но стояхме. Имаше трибуна - да бяхте отишли там. Винаги има много хора, които дебнат кой кога ще сгреши. Мога само да ви кажа, че сте пълни нещастници! Това е концерт на живо!!! И като такъв беше незабравим!!! Като искате перфектен звук-стойте си вкъщи! И се научете да пишете грамотно!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 7.07.2008 10:35:53 отговори + 0 0
Абе хора, нормални ли сте да се радвате на такава пародия, наречена концерт?!? Две огромни, величествени групи стана за смях заради един дебел малоумник! Какво искате от Whitesnake, да се размажат в 12 посреднощ, да свирят както обикновено, Ковърдейл да се смачка под дъжда и да пропусне следващите си 5 концерта?!? Че то озвучаването в който и да е столичен клуб е по-добро от това, което "организаторите" скалъпиха за тази огромна група. Какво искате от Def Leppard, които пред по-малко зрители не са излизали от 81 година, когато са свирили в клубчета разни?
ПАРОДИЯ!!! Хипер съм щастлив, че METALLICA не се организира от тези наядени задници SME! На техен концерт не бих стъпил повече! Единственият шанс това да стане е да поканят AC/DC, но и тогава бих се замислил!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 7.07.2008 10:26:34 отговори + 0 0
Концерта беше труден по много причини случили се каръшки наведнъж и всеки поне средно-интелигентен човек би трябвало да прояви някакво разбиране.В крайна сметка при концерти на открито все някога се случва да вали и никой нищо не може да направи.Групите са си велики с или без този концерт няма какво да ги коментирам.Но изпаднах в ужас когато прочетох коментар , че Ковърдейл пеел на плейбек и разбирате ли хората се въмутили и си тръгнали.Бе я някой от тия супер неориентирани хора , които само за момент дори допускат такъв вариант вземе и обясни като как технически един певец може да пее на "плейбек"-демек вокалите му да са записани предварително и да да се пуснат по време на шоуто когато бандата забива на живо?????А само някой да обясни как тая банда ще върви едновременно с певеца 10-15 песни примерно.Как става това.Ако те са го измислили да кажат как става и да им даваме награда за най Гинес за Гинеси-те.Бахти невероятно немислещите хора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2008 00:03:05 отговори + 0 0
Абсолютно съм съгласен с предишния коментар! Def Leppard направиха страшно шоу. И колкото и смешно да прозвучи, най-хубавия репортаж, който прочетох за концерта е от вестник Стандарт. http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-07-06&article=239126 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Слаб репортаж 6.07.2008 22:19:21 отговори + 0 0
Не се сърдете, но репортажа а слабо написан и пристрастен. Две-три думи за Лепърд и нищо повече. Ако публиката не беше изморена усещането щеше да е много по различно, защото Деф Лепърд направо ни изкъртиха!!!!! Не ме разбирайте сега, че съпоставям двете групи. Не ги съпоставям, но Лепърд бяха наистина по-добрите и забиха истински професионално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.07.2008 21:42:22 отговори + 0 0
Концертът беше добър, от организацията не съм доволна. Бяхме си взели билети за VIP места от 60 лв., с полагаща се една безплатна бира, обаче на влизане си спестиха талоните, които трябваше да ни дадат и после само вдигаха рамене. А се оказа, че от нашите места въобще не се вижда сцената, заради една синя тента, пльосната отпред, и се преместихме на по-евтините места, където обаче имаше видимост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 6.07.2008 20:13:39 отговори + 0 0
Чудесен репортаж и отново поклон пред Whitesnake! За Leppard не коментирам, защото си тръгнах - просто трябваше да тръгвам за Каварна. Лично за мен изживяването е още по-силно заради дъжда и препядствията, защото въпреки това те наистина ни разбиха! Магично... LONG LIVE ROCK'N'ROLL !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.07.2008 12:32:41 отговори + 0 0
"AOR групи? AOR са Форинър, Джърни и т.н., това е "хеър метъл" или по-удачно- поп-рок."

А Деф Лепард кога от фламанги на NWBHM станаха AOR, и изобщо тоя термин некое ЕМО ли го измисли
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.07.2008 11:43:37 отговори + 0 0
AOR групи? AOR са Форинър, Джърни и т.н., това е "хеър метъл" или по-удачно- поп-рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 6.07.2008 09:15:14 отговори + 0 0
Анонимен - 2008-07-06 08:40:39 - Ти си нямаш понятие от рок музика! Нито Кис, нито Снейк, нито Лепард свирят метал, а хард-рок!
Седи си в кухнята и си слушай на Вефа чалгата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.07.2008 08:42:05 отговори + 0 0
ПЪЛНА ГАВРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВЪРНЕТЕ НИ ПАРИТЕ И НАДУТИЯ ФЪНКИ ДА ВЪРДИ ПО ДЯВОЛИТЕ, ВИДЯ СЕ КОЛКО ГО БИВА В ОГРАНИЗАЦИЯТА!
УРЕЗИЛИХА ЦЕЛИЯ КОНЦЕРТ!!!

3ма нещастници подреждаха сцената 3 часа...това на нищо не прилича!!! Да бяха викнали от публиката да им помагат ахахха

да не говорим че доста време изобщо никой не се мяркаше на сцената, а уж беше вече наредена..което е ДОСТА СТРАННО...
Или пък на групите им е трябвало повече време да се напият..

както и да е- организаторите трябва да постъпят достойно ако имат очи да правят още концерти и да обезщетят по някакъв начин феновете за подигравката, която им нанесоха!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.07.2008 08:40:39 отговори + 0 0
Като чета, бая народ яко се е минал... Аз живея срещу стадиона. На концерта на Кис преди няколко седмици ни се издъниха прозорците и си слушах от кухнята - кеф голям. Сега от нета разбирам, че е имало концерт. Май е поскоро 10 баби на стадиона са слушали ВЕФ и са играли канаста хаха.
Много зле, аз ако бях бесен метъл и бях дал пари са такъв "концерт", щях да му изям ушичките на тоя Фънки-Мънки ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carpe_diem 6.07.2008 02:45:11 отговори + 0 0
А требва ли да давам copy-paste на мойте мнения от по-долу относно звука или к'во?

Концертът си беше супер... Стига сте говорили против едните или другите, 'щото повече нема да видите толку евтин концерт на две толку велики групи...

Сори, ама съм само на 7 бири, което у тая жега си е достатъчно и не знам 'що пра'им
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Magi 6.07.2008 02:35:16 отговори + 0 0
Не мога да разбера, защо всички си оплаквате от случилото се.. Като гледам така, на пръсти се броят хората, които са се накефили напълно от наистина жестокия концерт.. С ръка на сърце твърдя и никой не може да ме убеди в противоположното, че Уайтснейк /за мен от главно значение/ и Лепард се представиха брилянтно въпреки всички припятствия.. Размазващо изживяване, дъжда не ми попречи и за миг, дори подсили емоциите ми, единствено не беше подходящ за озвучението и техниката... Та като споменах техника - никой от критикуващите Снейк за ужким лошия саунд, не си дава сметка, че най-проливния дъжд се изсипа насред сета на Змиите, при което операторите бяха принудени да направят всичко възможно да не опърлят Дейвид и компания.. Друг е въпроса, че при Деф Лепард дъжд почти нямаше, а мисля и, че спря дори - звука беше преустановен, осветлението също.. което определено прибавя доста към ефектността на цялата обстановка.. Репортажът също ми хареса, не крия, дори съм доста горда с факта, че Снейк са най-великата група за мен и ще ги подкрепям независимо от чуждите изказвания... И между другото двете групи са адски различни и в стил, и в звучение. Далеч по-здраво, размазващо и твърдо е това на Whitesnake /мое мнение, не заангажирам никой с него/.. Хора кажете какво сте изживяли, като положителна емоция, какво докосна душата ви, независимо за коя от двете групи се отнася.. Разбраха се косурите, проблемите и неудобствата, но ако сте истински фенове и рокаджии, не мисля, че дори щяхте да коментирате от тази гледна точка.. От мен всичко хубаво и 'Let's Get Rocked... In The Still Of The Night!!!' /rock/ m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 6.07.2008 00:21:51 отговори + 0 0
абе няма ли някой некви снимки да даде ... кви медии кви сайтове сте вие бе... ?! и кво да коментираме организацията.Най-лошото нещо което се е случвало на родна сцена от години...СМЕшковците излизат с гръмки и обещаващи удобство изявления а се получава че влизаме с час закъснение ... отново от 1 вход влезнаха повече от 8000 души и преседяха половин денонощие в очакване на обещаното.Лудница сте ей.Концерта оставям без коментар защото за всеки това е различно изживяване и това изживяване си остава за мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wrong Decision 5.07.2008 23:56:58 отговори + 0 0
Отидах на концерта основно заради Whitesnake, a се накефих повече на Def Leppard! Може да е заради различните места на които бях по време на двете изпълнения, може да е заради разликата в силата на дъжда или по някаква друга причина. Не знам защо, но така се получи.
А за плеибека на Coverdale - и аз в началото си помислих че пее на плейбек, защото имаше моменти в които той мълчеше,а вокалите продължаваха, но после видях че и китаристите пеят и съмненията ми изчезнаха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gels 5.07.2008 23:11:00 отговори + 0 0
звукът на whitesnake беше ужасен!! def leppard бяха страхотни супер звук супер ка4ество!!!а дъждът --отвратителен!!и не мога да разбера докага в тъпата Булхариа ще има концерт на които ще може 4овек да си купи една бира без опашки!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


veskob 5.07.2008 22:37:38 отговори + 0 0
Аз съм голям фен и на двете групи.Наистина,както каза Джо Елиът,е чудо че концерта се състоя.Def Leppard изкараха феноменален звук за тежките условия,докато при Whitesnake нещата към края на тяхното шоу зациклиха яко.Предишният им концерт на Академик беше много по-добър.Но тези неща за плейбек и други такива са пълни глупости,никой музикант от такъв ранг не би си позволил подобна излагация,това не е чалга.Лошото за целия концерт беше закъснението,ако беше започнал навреме,тези коментари нямаше да ги има.Дано Leppard да ни посетят отново-като група наистина са страхотни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rainmaker 5.07.2008 19:20:34 отговори + 0 0
И аз бях там от началото до края - на трибуните.Факт е че саунда през повечето време при Снейк беше зле. При Деф Лепард особено към края беше страхотен.Нямам пристрастия към една или друга от двете групи, само ще кажа че при тези обстоятелства и двете групи се представиха много добре.В този форум нямат място хейтъри и мрънкачи, но не мога да спра никого да си излива комплексите. Организаторите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да излязат с обръщение и извинение за причинените неудобства и спестената информация- господа от СМЕ феновете на двете групи не са идиоти - дължите им го!Отново не разбирам тези които и тук класифицират и пенсионират велики музиканти, но не се сдържам да им кажа с прискърбие - дребни душици, вие никога не сте обичали нито музика, нито нищо.За ваша мъка такива групи ще свирят още дълго и ще радват хиляди хора. А вие се сврете в някое тъмно ъгълче със дребнавата си житейска логика и си злобейте.Чакам отново и двете групи - пак ще отида, дано времето бъде по-добро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боби 5.07.2008 19:06:46 отговори + 0 0
Хайде и аз да се изкажа. Първо за дъжда. Не знам защо толкова хора се оплакват от него. Някой от вас беше ли когато преди няколко години Whitesnake свиреха на същия този стадион? Помните ли каква суша и какъв задух беше? Поне долу пред сцената. Тогава се молихме за дъжд (който пък дойде на следващия ден и провали концерта на Антракс). Еми ето го дъжда. На мен лично ми дойде много освежаващо, че подгизнах целият. Аз бях един от тримата, които си останаха пред входа, когато заваля едно хубаво и всички се изпокриха. Още повече че после пак стана топло, а на мен си ми беше свежичко. Вътре също. След няколкото часа без вода и без много-много въздух, дъждецът дойде добре. Само трябваше да пазя обектива от капките, та на няколко пъти съм си щракнал ръката. Но което е по-важно, някой от вас замисли ли се колко по-ефектен се получи концертът с дъжд и вятър? Още повече, че точно с Whitesnake се връзваше много добре. Знаете ли колко хора си мечтаят да гледат точно тази група да свири под дъжда? Беше си като клип. Получи се невероятно и съм сигурен, че и музикантите го знаеха. Затова шляпаха в локвите и правеха вълни с кабелите.
За звука - аз бях на втория ред, централно пред сцената. Като изключим, че китарата изчезна за малко точно в началото на едно соло, всичко си се чуваше идеално, поне за мен. Нямам някакво музикално ухо, но всичко си чувах. Не може да се говори за общо качество на звука, ако не си обиколил и трибуните и терена - навсякъде е различно.
За Тома - Да, гласът му е различен от оригинала, но оригиналът може да ни го пее и winamp. Въпрос на вкус, но аз нямам нищ против да чуя добре направен кавър. И честно казано гласът му ми харесва повече от този на Бон Скот (лично мнение). Единствената ми критика към него е, че още има да си оправя английския и на I wanna rock поне според мен много омеша текста.
За бутилката - да, можеше и да не го прави. Но все пак поне трима от всеки четирима гледаше към него докато беше на сцената. Накъдето и да я метне, щяха да скочат много чифтове ръце (да, хората махаха и скачаха. не е като да я е метнал в публика, която го гледа тъпо и със скръстени ръце), в опити да я хванат. Шансът тя да мине през тях без да ги докосне и да перне по кратуната някой, който точно сега пише смс, например, е минимален, да не кажа нищожен. Вярно, ако я беше метнал в първите редове, щяха да се пребият кой ще скочи по-нагоре да я хване и нямаше да има никакъв шанс да удари някого. Дано занапред прави така. От друга страна музикантите си гледат предимно в инструментите и ръцете им са заети. И нищо не ги пази. Ако шишето беше литнало малко по-точно, щеше да утрепе китариста. А тогава дали нямаше да се провали концерта, а? И докато съм на тази вълна, онези правоъгълни светкавички между прожекторите, с които някой се заигра, че да събуди заспалата от блудкавите или тихи песнички публика, най-спокойно могат да докарат сериозен пристъп на повече от един човек. Ама никой нищо не казва за това. Ако бутилката е пистолет, светкавиците са картечници.
За Whitesnake - пял бил на плейбек. Ми хубаво. И на мен ми се стори, че в един момент никой не пееше, а чувах глас, но го забравих моментално. Чак сега като четох, се сетих. Не ми пречеше. По-горе писах за дъжда и няма да се повтарям. Не ми хареса само, че Дейвид прекаляваше с облизващите жестове и размахването на микрофона като таковата. Да, ефектно е, но на 20-тия път писва. Еле на втория (за мен) концерт.
За чакането - Да, можеха да ни кажат малко по-рано, че ще се забави всичко с няколко часа. Ама не, дай да си мълчим, че да не си тръгнат. А и така повече ще им се зарадват. Еми чушки. Щяха да си тръгнат има-няма 10 души. А сега си тръгнаха няколко хиляди. И не мисля, че е защото не знаеха дали ще има Деф, ами защото им писна. Аз затова си тръгнах (и затова не пиша за Деф Лепард). Просто не ми се киснеше още час за група, която не харесвам много. Допадат ми 1-2 песни, но само толкова. И смятам, че е крайно тъпо и неуважително да ходиш на група, която не харесваш, само за да кажеш после, че си бил там. Или за да се напиеш и да блъскаш по-малките от теб, като съм започнал.
Та това е. Благодаря за вниманието.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 19:06:00 отговори + 0 0
Репортажът е повече от пристрастен. Толкова много внимание е отделено на Снейк, а на Деф Лепард съвсем малко. Никога не съм мислила, че ще го кажа, но Деф Лепард скриха Уайтснейк в малкия си джоб. Много повече енергия, много повече заряд имаше в изпълнението на Деф Лепард. Изпълнението на Уайтснейк мина някак си протоколно. Ковърдейл пя добре, както винаги, останалите от групата свириха добре, но нещо от харизмата липсваше. А пък Джо Елиът беше толкова сърдечен с публиката, Лепардите забиха много по-яко. Джо Елиът също пя добре, на нивото на Ковърдейл, но като присъствие на сцената беше с класи над Дейвид. За мен Деф Лепард спасиха концерта, благодарение на тях той не е пълно разочарование. Заради тях добрите ми впечатления са повече от лошите. Определено не заслужаваха да пеят, когато 1/3 от хората се бяха изнесли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 5.07.2008 19:02:32 отговори + 0 0
Казах UP THE IRONS защото те показаха какво е истински концерт.Не че снощния беше лош.Саунда на китарите няма как да е лош.
Ама извинявайте ама Лепърд са най ама най-най-най-най комерсиалната и продажна група на света.Те биха направили и дует със Spice Girls за популярност и пари.Не стояха зле на сцената в никой случай,ама точно тук не е мястото да се обяснява колко "извънземни" били те.Група,която пробива с песен,която се казва Hello Amrica и няма наименование на албум,което да не съдържа LOVE няма как да е извънземна.
Whitesnake са почти същите като Лепърд в много отношения с тази разлика,че вокал им е Дейвид Ковърдейл,който вече наистина е извънземен.А и Whitesnake имат къде къде по-качествени песни.
В дните около концерта за пример ще дам,че не чух почти никой да казва "Отивам на Лепърд" всички каваха "Отивам на Whitesnake".
Дано Металика се постараят повече макр да не съм им голям почитател.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 5.07.2008 18:41:56 отговори + 0 0
UP THE IRONS!!!!! За анонимния по-долу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 18:40:46 отговори + 0 0
"Aбе хора, кави рокаджии сте вие, като искате да седите на сухо и топло, всичко да започва на секундата и да ви изкарат най-перфектния саунд при всички обстоятелства? Рокът е идея, забравихте ли?"

е като е идея що искат пари за билети)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 5.07.2008 17:45:39 отговори + 0 0
Абе, човек, дето си го писал това - ти беше ли там изобщо?!?! Ковърдейл нито веднъж не повиши глас! Половината песни ги изпя Реб Бич и басиста, които бяха истинската група на сцената. Ковърдейл беше супер, супер зле и всички го чуха!
За Лепард незнам какво да кажа. Бяхме премръзнали като кучета и вмомента, в който започнаха с Рокет направо полудяхме. Всички! На средата на първата песен бях по горещ от ада! Def Leppard са една от най-великите банди съществували някога! Направо не са хора - извънземни са! Нечовешки забиха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rednamalas 5.07.2008 17:15:20 отговори + 0 0
въпреки чакането ,дъжда и цялата бъркотия - концертът беше великолепен!;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 17:01:36 отговори + 0 0
Ае да престанете с това up the irons а? Че е много смешно. FORZA METALLICA ТОГАВА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2008 16:36:25 отговори + 0 0
Carpe, нe подозираш колко си прав ))) значи за последните 10 години дискографията на WS e - 1 студиен албум(от тази година) и 9(!!!) сборни - ей на тва му викам да издаваш албуми от сърце, а не за пАри )))))))))))

ае, наздраве! отивам да пия бира, че живота не е само пред компа ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 16:25:04 отговори + 0 0
Aбе хора, кави рокаджии сте вие, като искате да седите на сухо и топло, всичко да започва на секундата и да ви изкарат най-перфектния саунд при всички обстоятелства? Рокът е идея, забравихте ли? Да ви беше излязла Лили Иванова, и да чакате още 5 часа да и почистят гримьорната, пък после още три, за да не се намокри тоалетът и. Видяхте ли как се пързаляха китаристите из локвите и какви водни пръски хвърчаха от китарите? Някой от вас строил ли е някога сцена и свирил ли е без саунд чек, само за публиката, защото го чака? Защо ли ми се стори, че публиката в огромната си част си беше на супер ниво и искрено се забавляваше? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diiem 5.07.2008 16:16:35 отговори + 0 0
хахах, сори
Малко пресилено изказване от моя страна, обаче поп-групите не са ми много присърце (независимо дали използват китари или не...)

А че ми хареса - да, хареса ми... Обаче според мене разликата според двете групи е (не искам да ги сравнявам, ама просто нали бяха заедно на 1 концерт), че Whitesnake правят техните песни от сърце, а групи като Def Leppard - за пари... Сори, истината е такава, колкото и да е горчива...

Не че Ковърдейл не пее за пари... Просто като слушаш песните, усещах влиянието на зеленото по различен начин...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

another анонимен 5.07.2008 16:12:14 отговори + 0 0
Еми глем рок, лек рок от подобието на синдарела, аеросмит, бон джоуви...
А деф... let's get rock, yeah, rock, oh, make some noice.. всичко се върти около едно и също общо взето... за барабаните и баса е прав carpe_diem
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 16:06:22 отговори + 0 0
carpe_diem - 2008-07-05 15:55:26
...дрънчи общо 1-2 акорда по време на цялата песен...

carpe_diem, как може да избълваш такава малоумна простотия !?!?!?!? ти серионо не си добре! Обърни се към медицинско лице докато е време, за да има шанс да ти помогнат!!!!
Как може да определяш като толкова елементарни изпълненията на Лепард !?!?!?!?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carpe_diem 5.07.2008 15:55:26 отговори + 0 0
mickey, хахах... Еми рисковете на това да искаш да гледаш отблизо... Всички знаем, че най-добрият звук е на пулта... Хората там не знаят с точност какво се чува пред сцената и си настройват звука според тях си... Мен си ме кефи да съм по-отпред, въпреки че не се чува винаги най-добре...

А относно изказването, че на Лепард звука бил в пъти по-добър - съгласен съм... Защото първо - валеше по-малко и имаше по-малко хаос и второ - защото по време на 70% от времетраенето на песните им има само барабани или барабани и бас и само на припевите и солата чат-пат по някоя китарка, която дрънчи общо 1-2 акорда по време на цялата песен... Не ми се обиждайте, ама поп и поп-рок групите правят елементарни песни, за да се харесват на по-широк кръг хора
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 15:44:30 отговори + 0 0
Ето как аз видях нещата:
1. Влизането: Както обикновено при големи събития, когато и да отидеш, ще чакаш зверски много, защото всички входове са от едната страна на стадиона и тълпата едва помръдва. Идея: Има как да се пуснат повече входове и хората да не се изнервят още преди всичко да е започнало.
2.Тома: В коментарите към предишни новини по темата някой беше изказал мнение, че има далеч по-кадърни млади хора, които заслужават шанса да излязат на такава голяма сцена и да изсвирят нещо свое. Не мога да не се съглася. Още повече, че колкото и да е симпатичен на някои, този човек не може да пее. Изцепката с бутилката, хвърлена по публиката, изобщо не искам да я коментирам. Такива малоумни прояви трябва да се наказват! С тях не трябва да се свиква!
3.Закъснението: Не искам да обвинявам организаторите, защото най-вероятно не те са отговорни за логистиката. Това, че камионите закъсняват, обаче, е било ясно много преди предвиденото начало. Идея: Малко информация още на входа нямаше да е зле. (За връщане на пари не ща да говоря, защото в крайна сметка концертът се състоя.) Така всеки можеше да избира как да прекара оставащото до концерта време. Ясно е, че трябваше всички дружно да се наливаме с Tuborg, обаче и това си има граници. Между другото, крайно време е организаторите да се погрижат и за нещо друго: Условието, че "на концерта няма да се допускат лица под въздействието на наркотици или алкохол" явно е твърде... ами... условно. Вътре имаше хора, които не знаеха на кой свят са, с всички произтичащи от това феномени (разбирай пикаене на терена, драйфане и т.н.)
4.Whitesnake: Малко противоречиви емоции. От една страна - любима група! Гледам ги за трети път, и се кефя истински. От друга страна обаче, този път свириха доста вяло и служебно. И парчетата бяха добре подбрани, и се държаха мъжки под дъжда, обаче искрата липсваше с изключение, може би, на Ain't No Love In The Heart Of The City... Жалко! Колкото до Coverdale - ясно е, че е голям. Ясно е и че не е първа младост, за да пее както в '87 или Slip Of The Tongue, но всички бяхме там, за да го видим наживо, а не да слухтим кога и как ще издъхне на високите. Или бъркам?
5.Def Leppard: Още в началото, когато Joe Elliott хвърли демонстративно чадъра на земята, нещо ми стана. Почувствах, че дъждът и леденият вятър само подсилват електричеството между групата и нас долу! Нямаше слабо парче, макар, че можеше и още мноооого други неща да направят. (Това май си го мисля след всеки концерт. Да не се брои.) Момчетата показаха как се прави истински надъхан рок! Въпреки късния час, въпреки студа и дъжда, въпреки, че тълпата оредя. Куфях така, както и когато за пръв път ги чух, някъде веднага след Adrenalize. Много яко шоу, много неподправена емоция. Просто бяха истински. Искрено се надявам да ги видим скоро при по-добри обстоятелства. И те заслужават да видят колко много хората ги обичат тук.
6.Малко други впечатления: Това, че техниката беше увита в найлони по време на концерта, по мое скромно мнение, си е рисковано. Вярвам, че има по-добър начин за защита на цялата сцена. Ако товя бяха някои комерсиални копелета като Stones, концерт просто нямаше да има. Извинения и за групата, и за мениджмънта - колкото си искаш. Историята помни и провалени заради дъжд концерти, но, както каза и Joe Elliott, :цяло чудо е, че този концерт изобщо се случи"... Дано и организаторите (не само SME) свикнат, че и малките камъчета могат да обърнат колата и другия път да се постараят малко повече. Оправданието, че парите не стигат и в България никой не плаща за концерти, е доста несъстоятелно. Има групи и групи. Тук явно няма да гледаме някои от скъпите, защото... Всеки ще се радва обаче да даде по 5 лева отгоре и да знае, че няма да има какво да му провали вечерта.
Айде, със здраве.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Змейова дупка 5.07.2008 15:31:34 отговори + 0 0
Да на сме били на различни концерти?

Деф Лепард бяха с класи над Уайтснейк. Не съм кой знае какъв почитател на двете групи, но това си се чуваше с ушите и виждаше с очите. Звукът на Лепард беше в ПЪТИ по-добър. Такъв звук на стадион Академик горе от трибуните никога не съм чувал. Седяха на сцената в ПЪТИ по-добре, изпълнението им беше в ПЪТИ по-професионално. Истинска разлика в класите. От Уайтснейк съм повече от разочарован как отбиха номера. Как го изкарахте обратното?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kat 5.07.2008 15:18:44 отговори + 0 0
Ми аз дали защото съм повече фен на Лепърд, отколкото на Уайтснейк, повече се изкефих на тях. За мен точно сета на Лепърд беше с повече настроение и много наелектризиращ. Съгласна съм, че Джо Елиът не беше във форма, но на тоя дъжд едва ли може много да се очаква. И да, много чакане, дъжд, обаче си заслужаваше. Както някой по-долу отбеляза, това е рок-концерт на стадион и прогнозата беше за дъжд. Такива като мен дето не си бях взели дъждобрани - сами сме си виновни.
В крайна сметка, зависи за коя от двете групи си отишъл - на нея си се изкефил повече. Мога само да се надявам Лепърд да дойдат отново и тоя път да случим на време и по-добра организация.
Респект и на двете групи, че въпреки всичко - дъжд, забавяне, излязоха и направиха шоуто. И на феновете, които останаха докрая - за пореден път доказахме, че сме страхотна публика, която никакви неразбории и проблеми не могат да трогнат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 15:17:29 отговори + 0 0
какъв звук да очакваме докато сме пестят пари и правят такива концерти с домашните колонки на хадад така ще е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


отвратен 5.07.2008 15:01:10 отговори + 0 0
от сме, от тома, от многото дъжд, чакане, плейбек и фалш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mickey 5.07.2008 14:50:06 отговори + 0 0
И аз се изкефих на концерта а относно звука в каварна преди 2 години бях на същото място пред сцената и звука беше перфектен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mouse 5.07.2008 14:43:33 отговори + 0 0
mickey, точно, предишната вечер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 14:39:53 отговори + 0 0
Хах, ами логично е отпред да не е най-невероятния саунд. А тва ,че на теб не ти се връзват двете неща, е твой проблем, имаше си проблем със звука, но въпреки всичко, коцнерта си беше супер.
Уайт си бяха на ниво, мн ме изкефиха, Деф след тях ме накараха да се прозявам. Нищо лично против феновете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mickey 5.07.2008 14:37:30 отговори + 0 0
Анонимен само да ти кажа че концерта им в албания беше на 3 юли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2008 14:20:45 отговори + 0 0
carpe_diem - 2008-07-05 12:01:05
Обаче това не обясява защо, след като концертът в Албания е бил 3 дена по-рано, са тръгнали в последния момент... Ако бяха тръгнали на втори, щеше да им е една идея по-лесно според мене...

Carpe, ти си супер-мега задръстеняк/задръстенячка - концертът на двете групи в Албания е бил ПРЕДИШНАТА вечер (03.07)!!!!! Това, ако можеш да смяташ, са по-малко от 24 ч интервал между двата концерта!!!! Айде проверявай преди да изсереш поредната си глупост!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Magi 5.07.2008 14:11:09 отговори + 0 0
Страхотен концерт, стахотни моменти, страхотно изживяване!! Аз съм доволна адски много, нито дъжда ми пречеше, нито чакането!! Снейк бяха невероятни предвид обстоятелствата, Дейвид се раздаде, можеше и повече, но да се оплаквам няма смисъл.. Душичката ми ликува, затова, че зърна Дейвид, Юрая, Дъг, Реб, Крис и Тимати от 2 метра разстояние! Имаше моменти в които ми идваше да заплача от радост.. пях с пълно гърло, скачах, виках.. изживях страхотен момент! Чакам ги отново!! (rock) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mickey 5.07.2008 14:08:51 отговори + 0 0
carpe_diem еми значи другия път да заграждат 20 метра пред сцената и да не пускат хора там като не могат да докарат звук там ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 14:08:51 отговори + 0 0
Само мрънкате, а не се замисляте, че може повече да не видим тия групи !!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 13:59:47 отговори + 0 0
"Концерта беше мега разбиващ!" и "Звука.. кофти си беше, така е" някакси не ми се връзват, и никой не казва че дебелия е виновен за дъжда, концерта не се забави заради дъжда а заради неуредици с транспорта и прочее, всъщност истината няма да я разберем никога, както винаги става Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carpe_diem 5.07.2008 13:58:38 отговори + 0 0
mickey, и аз бях там и доста често си запушвах ушите, за да разбера коя песен почва... Явно отпред не е било най-подходящото откъм звук...

А не знам кой каза, че Ковърдейл си бил дърпал много микрофона на далече, докато пее високите, а оня другия пич от Лепард (сори, не знам как се казва) - не и затова Ковърдейл бил на плейбек, а вокала не Лепърд - не...

Еми изгледайте едно ДВД на Whitesnake и ще видите, че Ковърдейл си пее така... Просто когато гласът ти е супер мощен, това нещо се налага да се прави, защото става ужасна микрофония... То си е и до микрофон, и до настройки там... Не разбирам много, ама ако сте ходили по концерти достатъчно и ако сте гледали филмчета, ще забележите, че хората така правят

Пристрастен съм към Whitesnake, ама вокала на Leppard се излагаше много на високите - пееше с някакъв ужасен фалцет, в който нямаше грам пауър и затова си държеше микрофона до устата... Иначе средните и ниските му тонове все пак звучаха добре...

Ама айде стига сме спорили за музика - предвид условията концертът се получи на високо ниво и аз съм доволен и от двете групи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 13:52:31 отговори + 0 0
Аз съм абсолютно съгласна с автора на новината.
1)Ковърдейл си дърпал микрофона и заради тва пеел на плейбек... Леле, някои от вас са уникално зле. Ако си имахте понятие от музика, щяхте да знаете, че когато се пеят високи тонове микрофона не се държи пред устата, да врякаш на публиката.Техника на пеене му се вика...
2)Явно Фънки ви е виновен за дъжда... да се бяхте помолили на боговете да не вали.. мрънкала! Вече от един дъжд и се разтопихте.А това, че двете банди свириха и се пързаляха в локви по сцената?
3) Тома! Като изключим глупоста с бутилката, защо всички пляскахте и се кефехте на концерта, а сега само се оплаквате? Тома подгря яко, публиката се изкефи.
4)Вокалиста на Деф.. еми така си беше, не беше в най - добрата си форма. Въпреки това яко забиха,и мисля, че феновете им се изкефиха.
5)Звука.. кофти си беше, така е, особено след като заваля дъжда. Но е абсолютно нормално, при положение, че нямаше нито саунд чек , нито нищо. Въпреки това си беше много добър концерт!
6)Уж всички сте рокери, истински подръжници на "праведната музика", а сте се събрали да мрънкате...
Спомнете си реакцията на хората, как пееха песните с цяло гърло и как и дъжда не попречи нито на публиката нито на групите. Явно тук са се събрали само такива ,като едни злетаци зад мен, които се чудиха дали на Burn свирят Деф или Уайт...
Айде със здраве!
п.с. Концерта беше мега разбиващ!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 13:51:20 отговори + 0 0
duende: тоя па, ти за какъв се помисли)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duende 5.07.2008 13:45:17 отговори + 0 0
Какви са тия Глупости, че Ковръдейл е пял на плейбек?!

По-скоро Джо Елиът ползваше плейбек на високите подложки поне на две песни. Аз харесвам Лепард, но повече от това не мога да кажа за тяхното изпълнение.

Те просто имаха малшанс. Излязоха втори след страхотен първи сет, в един през нощта, на прогизнала сцена, пред уморена и мокра публика. След концерта на Уайтснейк, организаторите не обявиха какво ще се случва, дали въобще ще има втори концерт и много хора от терена се изнесоха. "За какво да ни вали, щом дори не сме сигурни дали Лепард ще излязат." Това, бога ми, не е най-подходящата атмосфера за рока на Лепард. Те да не са роботи, личеше им! Мислите, че им е било приятно да да джапат в локвите на сцената пред изнасяща се публика? Затова и сетът им бе вял. Те не показаха 100% от възможностите си. Дай-хард феновете на групата сигурно са били на върха на щастието и аз ги разбирам, но знам, че можеше сто пъти по-добре.

Пак повтарям, чест им прави на двете групи, че излязоха на наводнена сцена, че подгизнали забиха рок, вместо да се направят на примадони и да отменят концерта. Това не се прави за хонорар, не се прави за договорки, а за нас - феновете.

Така съм видял концерта, така съм го отразил!
Който иска повече за Лепард, сам да си напише рипорт!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mickey 5.07.2008 13:32:00 отговори + 0 0
анонимен и аз бях така иначе само да кажа че миналата година на беркрок дето ползват колони на 20 години имаше доста по хубав звук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


she 5.07.2008 13:27:12 отговори + 0 0
Re: Manowar
Точно така ! Мрънкащите и мокрите да си седят вкъщи на топло и да не ходят на стадиони , за да не се мокрят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 13:26:01 отговори + 0 0
mickey: звука беше мазня пълна добре че знаем песните иначе не можеш разбра ко стаа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 5.07.2008 13:24:27 отговори + 0 0
Абе това лайно Тома няма ли кой да го нашамари така...какво е това поведение ? Ебаси лекето просто, спечели някакво измислено ТВ шоу и вече стана по-голям и от Dio... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mickey 5.07.2008 13:10:10 отговори + 0 0
Да питам само на мен ли ми се стори че звука беше отвратителен, бях на 10 метра фронтално срещу сцената и през цялото време се чуваше яко бас и леко вокали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 13:00:21 отговори + 0 0
qd me e 4e varnata ot publikata butilka ne oceli toma Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2008 12:54:43 отговори + 0 0
Организацията не беше на ниво, да чакаш 3-4 часа да започне концерт в 21 век е чиста загуба на време, можеха да предупредят в 20 ч. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Manowar 5.07.2008 12:52:30 отговори + 0 0
Не ми е ясно защо кажи-речи половината от форумците сякаш са се "записали" на концерта, за да могат после да мрънкат. Всеки мразя да виси с часове, но след снощи истинският рокаджия няма да мърмори като новобранец, а ще сподели това, което ще му пълни душата. Аз съм на 48 г. и с жената и дъщерята си стояхме на дъжда през цялото време (без дъждобрани), пеехме с пълен глас и танцувахме. Затова отидохме и това получухме. Ние се изкефихме повече на Def Leppard, защото това им е първото идване в България и единственото за което ни е яд, че не изсвириха Two Steps Behind, Bringin' on the Heartbreak и Switch 625, които също са в сетлиста им от това турне.
Даже всъщност се кефя на дъжда, защото за първи път ми се случи да стоя толкова време под дъжд, но по мое желание и никога няма да забравя каква истерия ме хвана на Hysteria, докато облаците ме плискаха по плешивата глава. Това е - keep rockin'.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 5.07.2008 12:50:13 отговори + 0 0
Вижте.Не съм запален фен на нито едната от двете групи,харесвам ги и отидох да ги видя.Най-вече Whitesnake признавам.Мнението ми е(по ред на събитията):
1.Тома,пич си ама защо избираш(или ти избират) да пееш песен на АC/DC при положение,че гласът ти ама никак не е за това парче.После пя песни изпяти от Дио,Ози и не помня какво още.Сърцат беше ама с този глас други песни.неможе да имаш или по-скоро д анямаш никаъв диапазон и да пееш Рони Джеймс Дио,който може да спре влак с гласа си.Оставаше да пее нещо изпято и от Брус и щеше да стане мазало...иначе фалцетите доста добре ги взе ама пеенето ти да се гради само на фалцет незнам как ще стане ама все пак му желая успех.
2.Как може да хвърлиш СТЪКЛЕНА бутилка по хората.ТОй съзнава ли,че може да убие човек.Напълно възможно е ако някой в този момент се е загледал някъде и не вижда,че лети бутилка към него,да бъде ударен и край ис Тома и с въпросния фен.
3.Забавянето не беше по вина на СМЕ.Не ги вина.Ковърдейл пя страшно,само дето в тоя дъжд беше задължително Crying In THe Rain ама айде.Щом имаше Burn,простено им е.
4.Това е ропк концерт по дяволите,не опера.Какво ви пречи дъжда???Лято е.Наистина настива се ама трябваше да не се обръща толкова внимание при положение,че Whitesnake бяха толкова добри.
5.Не останах да видя докрай Лепърд,защото после нямаше да има как да си взема такси.Но факт е че пяха пред доста по празни трибуни.Не ме впечатлиха особено.Но и двете групи трябва да отбележа дали заради дъжда или заради нещо др бледнееха пред концерта на Мейдън и на Пърпъл през 2007.
Така че стига сълзи,гледаме напред към Атина,а някой преди това и към Каварна.
UP THE IRONS!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Igor Cavalera 5.07.2008 12:40:45 отговори + 0 0
и двете групи за отдавна за нафталина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 5.07.2008 12:21:47 отговори + 0 0
СМЕ да го духат.
Оня нещастник, дето разправя, че Дейвид бил пял на плейбек - следващия път не ходи пиян и дрогиран на коцерт, че може дори да ти се стори как една бяла змия изскача от панталоните му.
Дейвид и компания бяха страхотни. Изключително сценично поведение. Такова шоу в дъжд не бях гледал.
Деф Лепърд забиха много яко и с настроение. Звукът беше много здрав, бас китарата направо ми накърти главата. Джо Елиът явно се мъчеше на високите, но там където не му се налагаше да се напряга, пееше много добре. Вивиън и Фил са перфектна китарна двойка, бяха в абсолютен синхрон.
Thanks и на двете групи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2008 12:21:12 отговори + 0 0
ква е тая статия бре? роман за змиите и 5 изречения за Лепард..."Джо Елиът не бе във върхова форма и той по-скоро заобикаляше високите тонове,"- мисля че трябва по-компетентни хора да пишат....никой ли не забеляза че именно Ковърдейл на високите тонова си отдръпваше микрофона и никак не беше толко идеален както се прехласвате...айде по обективно моля...ясно е 4е е голямо име ама да си кажем истината сега....егати!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonaz 5.07.2008 12:14:05 отговори + 0 0
За бога братя,..... не ходете повече на концерти на Фънки!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foolin 5.07.2008 12:11:24 отговори + 0 0
carpe_diem -Иначе въпреки, че не съм фен на Лепард, останах до края Беше ми забавно...
Обаче вокалът им беше трагичен... Никой да не се обижда


върховна глупост каза мой човек...трагичен беше Ковърдейл....да оставим отвратителния им звук, но той пееше супер зле...твърдя го на 100% защото миналия път наистина беше страхотен но сега имам сумнения 4е и на моменти не пееше и той...а имаше симбек отдолу..на 2-3 момента доста се разминаваше отварянето на устата му с вокалите които се чуваха бях близо и се виждаше.а тва че останалите пееха е добре защото запълваха липсващите му вокали...човек трябва да знае кога да се откаже а не само да се държи за оная работа на сцената....

Лепард бяха жестоки....класи нагоре...страхотен звук..точка!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 12:08:06 отговори + 0 0
Свинята Фънки пак се усра, срам за него и цялата му Врачанска рода! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

E.D 5.07.2008 12:03:28 отговори + 0 0
Прасето-касичка Фънки отново се на*ра ... и аз повече на концерт на СМЕ няма да стъпя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carpe_diem 5.07.2008 12:01:05 отговори + 0 0
Не искам да защитавам организаторите, обаче, ако нямаше забавяне, тировете щяха да дойдат много по-рано, защото заради 3-часовото забавяне на границата (ако наистина е било толкова), със сигурност са минали през великите софийски задръствания, което ги е забавило с поне 1 час отгоре... А както също хора, които пътуват оттам, знаят, че по това време на денонощието не пускат тирове, заради катастрофата в Княжево и се обикаля през някакви ужасни пътища... Пак разбира се не знам как и какво точно е станало, просто предполагам...

Обаче това не обясява защо, след като концертът в Албания е бил 3 дена по-рано, са тръгнали в последния момент... Ако бяха тръгнали на втори, щеше да им е една идея по-лесно според мене...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 11:54:13 отговори + 0 0
"А замислихте ли се изобщо, че групите просто можеха да се извинят и да кажат че няма да свирят?Но направиха ли го - НЕ!Защото ценят феновете си и знаят, че тези които наистина държат на тях ще останат докрай!"

Ценят хонорара си и после феновете си. Което си е нормално, да не са християнска благотворителна организация.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonaz 5.07.2008 11:46:54 отговори + 0 0
Провал, провал и пак провал!!!!!!!!
СМЕ sucks!!!!!!!!!!!
На кой нормален концерт, техниката пристига минути преди концерт, на десетките големи концерти на, които съм ходил техниката е готова още сутринта, а през деня се вършат довършителни работи. Винаги има аванс във времето, предвиден точно за такива обърквания. Според мен организаторът само си изми ръцете с македонската митница. Помислете тировете са задържани 3 часа, концерта закъснява 2:50 минути. Да бе да добре!!!!!!!
За вас не знам, но оттук нататък основно ще ходя на концерти в чужбина, некъдърността на "най-великия" организатор СМЕ, просто вече не знае граници!!!!!!!!!

СМЕ, повече на ваш концерт няма да стъпя!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 5.07.2008 11:40:07 отговори + 0 0
Нещата, от които аз съм недоволен са малшансът със забавянето (все пак сцената беше напълно гола до 9 часа) и дъжда... Второто можеше да се поправи, ако някой продаваше дъждобрани пред стадиона - на Мейдън имаше доста... Ама там до Илиянци е по-лесно да се докарат явно

Иначе въпреки, че не съм фен на Лепард, останах до края Беше ми забавно...
Обаче вокалът им беше трагичен... Никой да не се обижда

Най-ме изкефи като беше мокра сцената и Ковърдейл си мандехерцаше микрофона... И като го треснеше в земята как пръскаше вода навсякъде...

А ако концертът беше попретупан - какво искате да свърши в 3-4 часа ли? Предвид обсоятелствата дължината беше добра
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 11:24:42 отговори + 0 0
на Anthrax валя кратко но пък много зловещо, сцената аххаа да падне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


HammerGirl 5.07.2008 11:20:17 отговори + 0 0
Само не мога да разбера защо всички са свикнали само да се оплкват?!?!?!Всички бяхме мокри, на всички ни беше писнало да чакаме, но само ИСТИНСКИТЕ фенове останахме!!!Закъснението не беше по вина нито на една от двете банди, заради които бяхме там, а заради нашите "прекрасни съседи" които поне можеха да си платят тока!А замислихте ли се изобщо, че групите просто можеха да се извинят и да кажат че няма да свирят?Но направиха ли го - НЕ!Защото ценят феновете си и знаят, че тези които наистина държат на тях ще останат докрай!
P.S. Пхахаха Ковърдейл пял на плейбек...абе съмнявам се, че щеше да седи на сцената със залепнала блуза за гърба и да рискува да се подхлъзне за да пее на плейбек!!Или може би когато публиката пееше с него беше част от плейбека....
Аман от тъпи изказвания и вечно недоволни......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 11:07:38 отговори + 0 0
Беше великоооо!!!А на ония с плейбека,ти нормален ли си бе,как ще е пял Ковърдейл на плейбек?Муахахахаааа!!!В тази дуржава наистина има големи лаици.Повече няма да коментирам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 10:59:26 отговори + 0 0
определено май имаше повече хора, които бяха дошли за Снейк, но аз бях от тези, които искаха да видят великите Лепард на живо! и не съжалявам! Наистина те направиха уникално шоу!
За тези, които си спомнят - преди няколко години на същия стадион трябваше да има концерт на Anthrax .... тогава валя за много по-кракто време и концерт така и не се състоя!!! Така че за вчера - евала на музикантите и организаторите!!!
Само за следващия път - айде може и без Томата, нека стане наистина ЗВЕЗДА и тогава да дойде да се надува!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 10:54:26 отговори + 0 0
Набързо кам авторите на репортажа - вземете напишете един отделен материал за Лепард, тук сте им отделили смешно малко внимание. Иначи за концерта - наистина е цяло чудо, че изобщо се състоя!!! И двете групи просто се показаха като истински музиканти и мъже в гадния дъжд! За хората, които мрънкат - ами, пичове, билети се продаваха месеци преди това ... ако си купите билети за под козирката колкото и дъжд да има, за вяс няма да има проблем, все пак сте преценили, че няма да има проблем и сте дали 5-10 лв по-малко, така че ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОН! 5.07.2008 10:53:47 отговори + 0 0
Тоя Тома май много насериозно се е взел! Ама да ми хвърля стъклени бутилки... идеше ми да се кача да му я счупа в главата, както и да е!
Иначе... як концерт, зарадваме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DICKINSON_ 5.07.2008 10:45:27 отговори + 0 0
Ами много приятно концертче, въпреки проливния дъжд. За съжаление концерта беше "леко" попретупан,но това е нормално за България, въпреки че се плаща. Но както и да е. Важното е,че имаше РОК,имаше МНОГО ЕНЕРГИЯ и най-вече ХОРА.
П.П. Бъдете здрави всички. UP THE IRONS!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 10:41:33 отговори + 0 0
звука беше страхотна, тотална, уникална и неповторима мазня.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 10:39:35 отговори + 0 0
Отидох за Лепард и гледах селския ерген Тома???ВЪРНЕТИ МИ ПАРИТЕ НЕЩАСТНИЦИ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

she 5.07.2008 10:30:04 отговори + 0 0
Аз пък съм си доволна!Въпреки дъжда , въпреки , че бях подгизнала , въпреки че чаках 4 часа права този концерт се радвам , че бях там.Снейк ако не се лъжа съкратиха само сет-а с 1 или 2 парчета.Но с Лепард пях през цялото време , скачах и виках.Звукът при тях си беше добър и имаше доста свежа атмосфера и много доволни хора , поне окило мен.Не можем да виним организаторите , а по-скоро да ги похвалим , защото при такива условия концерта можеше изобщо да не се състои.Но недоволни и мрънкаши винаги ще има.Бъдете фенове , а не лигльовци бягащи от малко вода! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 5.07.2008 10:15:14 отговори + 0 0
Неразборията със забавянето на техниката помрачи концерта!За това, че сцената се намокри виновни са SME, а не дъжда!Задачата на организаторите е да направят така сцената, че и при най-проливен дъжд тя да остане суха (дори и да им се наложи да вложат малко повече средства).Снейк бяха на прилично ниво (но по-зле от предишните им изяви у нас), но останаха студени към публиката, докато Лепард ме накефиха и пооправиха настроението на подгизналите фенове.И звукът при тях беше по-добър!Ако сетлистовете не бяха съкратени концерта щеше да продължи до 3 ч., а 9 -10 часа на стадиона май са множко! А, че репортажът е пристрастен към Снейк е видно и за слепите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2008 10:12:20 отговори + 0 0
tuborg green fest - много шум за нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 5.07.2008 10:05:53 отговори + 0 0
Пропътувах 1000 километра, за да видя Whitesnake и особено Def Leppard, а видях Тома Здравков!!???
Организаторите просто се подиграха...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГЛУХАТА ЗМИЯ 5.07.2008 10:04:13 отговори + 0 0
РАВНОСМЕТКА ОТ "КОНЦЕРТА":
1.ПОХАБЕНО ВРЕМЕ!
2.ПОПХАБЕНИ НЕРВИ!
3.ПОХАБЕНО ЗДРАВЕ!
4.ПОХАБЕНИ НАДЕЖДИ!
5.ПОХАБЕНИ ПАРИ!
6.ПОХАБЕНИ ДРЕХИ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 09:50:36 отговори + 0 0
А когато не пееха заедно с него защо тогава се разминаваше с реалността ...МОЖЕ БИ Е БИЛ ВЪТРЕШНИЯТ МУ ГЛАС А? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

majuna 5.07.2008 09:41:32 отговори + 0 0
хахахаа
пеел на плейбек. Не забеляза ли че цялата група пееше заедно с Дейвид???? Ако мислиш че това е плейбек МАААААЛКО си се объркал!!!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2008 09:39:22 отговори + 0 0
WHITESNAKE
Academik Stadium, Sofia, Bulgaria 07.04.2008

01. Intro
02. Best Years
03. Fool For Your Loving
04. Can You Hear The Wind Blow
05. Love Ain't No Stranger
06. Lay Down Your Love
07. Is This Love
08. Guitar Duel: Doug Aldrich & Reb Beach
09. Ain't No Love In The Heart Of The City
10. Give Me All Your Love
11. Here I Go Again
12. Still Of The Night
13. Burn - Stormbringer - Burn

Line-Up:
David Coverdale - Vocals (1977-present)
Doug Aldrich - Guitar (2002-present)
Reb Beach - Guitar (2002-present)
Uriah Duffy - Bass (2005-present)
Timothy Drury - Keyboards (2002-present)
Chris Frazier - Drums (2007-present)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 09:26:48 отговори + 0 0
Забелязахте ли че Ковърдейл пееше на плейбек?
Това супер много ме разочарова...но дори и не положи усилия да го скрие Ще чакам да се появят и фимчета в Youtube за да се уверя ..въпреки че съм 99% сигурен че беше така ... след като си обърка текста и спря да пее .. и се наведе за да не го видят.. Половината хора около нас които бяха дошли да гледат именно него бяха супер разочаровани и на 4-5 песен си тръгнаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 09:23:32 отговори + 0 0
ама тоя репортаж е писан от някой доста голям фен на Whitesnake Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2008 08:50:13 отговори + 0 0
това че не е по вина на sme не мога да го приема все друг ни е виновен в случая македонците а за тома хвърлената бутилка по публиката е най селската постъпка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 5.07.2008 07:33:13 отговори + 0 0
Sorry, nqmam kirilica, no iskam da kaja neshto!
Mnogo mi e tyjno, che se sluchi taka. Organizatorite ne sa vinovni, che zavalq tolkova brutalno, no sa znaeli mnogo po-rano, che koncertyt shye se zabavi. Mojeha da predupredqt. A ne da stoim pravi 5-6 chasa. Evala na Whitesnake i Def Leppard (koito taka i ne chuh ;((((() - hiper profesionalisti, hiper muzikanti. Jalko, che ne se nasladihme na pylnoto im show, zashtoto setovete im sa s po 6-7 parcheta po-dylgi v normalni usloviq. Nadqvam se da gi vidim pak skoro. Az trygvam kym Kavarna, dano tam da nqma izdynki i da ne vali, zashtoto shte go prejiveq mnogo trudno!
Evala i na KATEHIZIS za reportaja!!! Shapka vi svalqm!
Long live rock'n'roll!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".