WHITESNAKE и DEF LEPPARD потвърждават за "Castle Festival"

19 фев 2008, 21:19 ч. 288 / 6 4
пред./следв.
След като по-рано днес ви съобщихме, че CARPATHIAN FOREST и BLOOD RED THRONE отменят участието си на сръбския "Castle Festival" (1-5 юли 2008 г., Смедерево), то сега идва потвърждението за доста именити нови банди, които ще вземат участие в събитието - WHITESNAKE и DEF LEPPARD. И за двете групи от доста време се говори, че ще посетят и България това лято, без засега да има сериозни признаци, че това ще се случи. Освен двата "гранда", към списъка с участници за "Castle Festival" се присъединяват също RAISING DREAM, FOREVER STORM, TRIUMFALL и DEDICATED FOR LIFE.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dani 13.03.2008 10:39:39 отговори + 0 0
Абе май са се отказали да свирят на този фест? Дали има възможност и концерта в България да падне? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 20.02.2008 02:51:35 отговори + 0 0
Whitesnake винаги 2 пъти съм ги гледал, ама ако мога сигурно бих всяка седмица от Деф сам Вивиан ми харесва ...
само дето .. за съжаление WS според мен малко вървят надолу от 2004 насам ... като изпълнители имам предвид - първо вместо страхотният Marco Mendoza, на бас се появи никому неизвестият Uriah Duffy, а сега и вместо звярът Tommy Aldrich , на барабаните е пълният анонимник (поне за мен) Крис Фрейзър ....официалната версия за напускането и на 2мата е че другите им проекти имат съвпадане на дати с WS ... жалко бих казал .. надявам се китарното дуо да остане непроменено ... щото ако някой от тези 2мата мръдне, групата е до там ..
иначе аз още се надявам че точно тях ще прибавят към Каварна ... да видим
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 20.02.2008 00:02:18 отговори + 0 0
мда. колкото пъти дойдат и двете групи, толкова пъти отивам да ги гледам. и дано Whitesnake изпълнят песента, която си избрал за никнейм, защото ми е любимата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sailing Ships 19.02.2008 23:19:49 отговори + 0 0
Силно се надявам да посетят България. Особено за WHITESNAKE. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".