WHITESNAKE на сцената на "Sofia Rocks" - любов и още нещо

8 юли 2011, 21:53 ч. 387 / 9 7
пред./следв.
С падането на мрака и след по-радиофоничната интерлюдия на MIKE & THE MECHANICS дойде време за най-романтичната част от фестивала "Sofia Rocks". Водените от David Coverdale WHITESNAKE в момента осъществяват петото си гостуване в България и може да не се съмнявате, че в заглавието на всяко второ-трето парче от репертоара на "Бялата змия" присъства думата "love". Мистър Coverdale изрази радостта си от хубавото време, помнейки подвига, който извърши с DEF LEPPARD преди три години, когато и двете банди свириха на мокра сцена и под дъждовните капки. Но днес небето е ясно и след около час очакваме пред многобройната публика да излязат и JUDAS PRIEST...





Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кристина 12.07.2011 00:26:11 отговори + 0 0
За съжаление Whitesnake не са това, което бяха. Да ме прощават всички, но бях на концерта, и господин Ковърдейл не пя хич добре! Останах разочарована :-| Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гергана 9.07.2011 16:38:41 отговори + 0 0
Невероятни отново! Естествено малко повече сола направиха и не изпълниха Burn, както си се очакваше, но пък акапелната Soldier of fortune ме размаза! Невероятен концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 9.07.2011 15:06:04 отговори + 0 0
И това беше много добра част от концерта, как изключим това дева жу със Soldier of Fortune. Някак си ми напомня за първия концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.07.2011 13:32:30 отговори + 0 0
запазете си тъпите коментари за себе си-селяци прости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hah 9.07.2011 09:45:54 отговори + 0 0
Защото го боли фара за нас достатъчно, за да не знае как ни изглежда флагът и защото е старчок, който се опитва да се прави на интересен и си мисли, че това е начинът. Тъжна работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


аспиренцо 9.07.2011 05:03:16 отговори + 0 0
защото го боли фара, а и това със знамето отдавна се изтърка...които дойде размаха флага... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

panteroid 9.07.2011 02:36:41 отговори + 0 0
само едно искам да знам ,Кожърдейл защо ни обърна на обратно знамето и защо си три интимните зони с него?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".